Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кога ще се опавим а ?
Модератор: dantho.mihov
- gembala
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Teleto, поста ми беше по-скоро ироничен отколкото оправдаващ ги.
То е ясно, че мястото им не е тук и са гадни бракониерчета ама а дано се поучат малко от малко от всички постове тук и осъзнаят че риболова не е за наяждане и мерене на пишки а си е хоби и резултата не се измерва в количеството ПРИБРАНА риба!
То е ясно, че мястото им не е тук и са гадни бракониерчета ама а дано се поучат малко от малко от всички постове тук и осъзнаят че риболова не е за наяждане и мерене на пишки а си е хоби и резултата не се измерва в количеството ПРИБРАНА риба!
Ако дивият свят около нас изчезне, човек ще остане лице в лице сам със себе си!!!
- ribarq
- сериозен играч
gembala написа:То е ясно, че мястото им не е тук и са гадни бракониерчета ама а дано се поучат малко от малко от всички постове тук и осъзнаят че риболова не е за наяждане и мерене на пишки а си е хоби и резултата не се измерва в количеството ПРИБРАНА риба

е тва е приказка на място

Поздравявам те колега gembala за мнението

-
- кандидат преподавател
Веднъж с Васко едрото хванахме на Ивайловград за 8 часа 26 сома до 19кг най-големия.Преди да започне кълването бяхме 3 дена капо.Питай ме дали ги вземахме всичките.Малко морал трябва да има.А тогава бях млад и зелен.И ми се ловеше и ядеше.Но разбрах че като те видят комшиите с толкова риба-не ставаш по-голям.
А на Багренци (гьол под аренда) на мой приятел и колега.Щуките бяха побеснели.Хващахме една след друга.Над 10бр. по 2-3 кила за около час.И накрая неможахме да си хванем една за пържене.Сега щуките там са над 10-12кг.
А на Багренци (гьол под аренда) на мой приятел и колега.Щуките бяха побеснели.Хващахме една след друга.Над 10бр. по 2-3 кила за около час.И накрая неможахме да си хванем една за пържене.Сега щуките там са над 10-12кг.
- barutchiata ©
- Администратор
Re: отговор
valeri написа:ПИТАМ СЕ, КЪДЕ Е МОДЕРАТОРА .
Чудя се какъв ти е проблема???