размисли и факти

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
kalinborisov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kalinborisov »

Щом имаш желание може и два да им удариш :D :D :D . Защото когато човек прави нещо с желание дава всичко от себе си. Ето защо си мисля, че дори и един ударът ще е качествен :D :D :D
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
Аватар
krezo_bg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Здр.

Мнение от krezo_bg »

Според някои принципа(Не е важно аз да съм добре,въпроса е другия да е зле)взема привест.А колкото до мен и аз съм малко нервак и някои неща ме дразнят и си трая особено когато съм сам.А когато сме тайфа Майка му Мечка.
Аватар
kalinborisov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kalinborisov »

Ако можем да обощим:
Всеки прави на водоема това което го кара да се чувства щастлив. Поне при мен е така, все пак за мен риболова е хоби, начин да си почина и да релаксирам, абе кво се правя това след секса или може би наравно с него е най-готиното нещо. Ето защо всеки от нас си е изработил методи за борба с подобни наглеци. Най-лошото е, че те се чувстват и се изтъкват за едни от нас :( .
Истината винаги те стига! Вимавайте с размера на обявената от вас риба.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ааа,брато-за секса сьм сьгласен-кьв оргазьм получих на марица миналата година с 5400шаран-не е истина :lol: за разлика от ебането,дето само се притесняваш нещо да не сбьркаш(или нещо да не фанеш)за разлика от риболова,дето гледаш НЕЩО да хванеш.... :lol: маломерни и аз сьм взимал понякога,ама на мен са ми по вкусни освен това имам друга теория по вьпроса и ми е чудно що някой не се е сетил за това?аз нямам проблеми да пусна обратно 2кг мряна,особено ако я видя с хайвер и пр.. ама понякога нема да си кривим душата сьм си зимал 5-6броя за ядене на границата на маломерното....по цели живарници сьм пускал от порядька на 20-30кг,ама сьм си оставял например по 1 кило от най маломерните- е не мое да се виниме за тая работа,аз сьм си чист пред себе си :lol: освен това теорията ми е ,че по добре да се пуснат големите,щото по един или друг начин са доживели до тая големина,полово са зрели,силен им е гена и пр-нека се развьждат!!!!а некво малко там-не го знаеш кой ще го изяде и нема ли да пукне...не визирам в случая шаранче напр.200гр, щото това вече си е истинска простотия и просто мисля че е смешно да се говори по вьпроса...ама сега да трьгнем да мерим бабушки дали не са маломерни....пак си е простотия :lol: или па да замерим платики дали са 40см...човек трябва просто да си прави сметка,че и да е фанал 60кила,по добре малко да си вземе,а другото да снима,че да мое да се хвали-всичко извьн тия граници го мисля за нередно....
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”