Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

моля за мнение :)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Този специално е много добър.Vaneto_99 написа:искам да ве попитам какво ще кажете за този воблер
а и да ве попитам също че вътре във воблера има някакви коски дето дрънкат като го разклатиш можете ли да ми кажете за какво служат теБлагодаря предварително
Ако е същия за който се сещам, защото много не си личи от снимките.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
-
- научил се да хвърля
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ами хвърли се в тая тема и предполагам че ще се найде некой от Софето къде живее близо до Илиенци та да те оборудва с неколко такива на "Видра" от "Рибко" официалният им вносител 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм малко предубеден към тези воблери .... прекалено са малки и за да ги водиш свясно трябва да си факир ... неможеш го заметна далеч ... и смятам , че играта му няма да е това което се очаква от него ... трябва ти много финна пръчка ... и повечето риба която хванеш ще трябва да си я пуснешпоради малките размери .. Тройката ти гарантира 80 % изпускане на кълването ... и ако струва 4 -5 лв просто не си заслужава парите .. Потърси моделите на Goldy ... те са в диапазона 6 - 7 лв и са в пъти по-добри .. За Salmo 2,5 -4 см ... там няма дори да коментирам , че са върха на сладоледа ...
Това все пак е мое мнение ...
Успех
Успех
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Потъващите "топчета" си се меткат чудесно на прилична дистанция, а кленовете си ги папкат!maznislav написа:Аз съм малко предубеден към тези воблери .... прекалено са малки и за да ги водиш свясно трябва да си факир ... неможеш го заметна далеч ... и смятам , че играта му няма да е това което се очаква от него ... трябва ти много финна пръчка ... и повечето риба която хванеш ще трябва да си я пуснешпоради малките размери .. Тройката ти гарантира 80 % изпускане на кълването ... и ако струва 4 -5 лв просто не си заслужава парите .. Потърси моделите на Goldy ... те са в диапазона 6 - 7 лв и са в пъти по-добри .. За Salmo 2,5 -4 см ... там няма дори да коментирам , че са върха на сладоледа ...
Успех
За Goldy и Salmo съм съгласен, но съм на мнение, че не е лошо човек да има и от "топчетата" в кутийката си. На Роман точно едно "топче" ми отърва КАПОТО и то с доста приличен клен...

Поздрави!
Love & Ribolov