Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
- stareca
- ще става разбирач
Re: Зарган 2019
Проби вчера за два часа на грелото от 06:00 до 08:00
започна доста добре с няколко празни удара после две писалки .В крайна сметка в 07:00 наду североисток и всичко приключи все пак се взе някоя добра риба.
започна доста добре с няколко празни удара после две писалки .В крайна сметка в 07:00 наду североисток и всичко приключи все пак се взе някоя добра риба.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Черноморец. 6 писалки, 3 платерини от 6 до 7 часа.
- stareca
- ще става разбирач
Днес отново проби за човките от 06;00до08:30 това излезе +4 върнати сутринта имаще добра активност.Рибата е като цяло дребна
-
- научил се да хвърля
Рибата е наистина много дребна. И аз стигнах до това заключение в неделя. Потренирах замятане, хващане и пускане и побързах да се прибера за сутрешното кафе. Ще забавя пробите с две седмици.
И аз я запуках,потвърждавам-дребна от 10-на,5-6 взех-нямат хайвер и бързо ме отказаха..Наблегнах на сафрида..
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Ще дойде и голямата заргана, но иска още малко време. Просто не и е сезона, въпреки, че наближава.RAAZIEL написа:И аз я запуках,потвърждавам-дребна от 10-на,5-6 взех-нямат хайвер и бързо ме отказаха..Наблегнах на сафрида..

- stareca
- ще става разбирач
За да се расеят съмненията заргана тръгна ли не тръгнали само ще споделя че на юг от Бургас отдавна се правят по 20-на средни +няколко платерини а вече както се вижда от днес и впечетляващи резултати.Снимката е от днес на юг от Бургас разбира се резултата за двама човека .Аз не съм участвал улова е на двама мои познати рибите са около 200 .
-
- научил се да хвърля
Хм... колега, като знам какви химикалки лових миналата неделя около Варна, всички ги пуснах. Рибите от снимката са с фигура, като за октомри ноември. А пък може и да ми е сбъркана ориентацията 

- stareca
- ще става разбирач
От миналата седмица до днес много вода изтече и и много вятър издуха.А.Христов написа:Хм... колега, като знам какви химикалки лових миналата неделя около Варна, всички ги пуснах. Рибите от снимката са с фигура, като за октомри ноември. А пък може и да ми е сбъркана ориентацията
Рибите са 120 броя, мястото е или на перла в приморско или в синеморец ... стига стеяна юг от Бургас и на Север от Варна ... място има за всички рибата в морето няма да свърши .. а относно колегата браво , уцелил е пасажа и е имал късмет.По това време на годината излиза някоя друга риба но такова нещо не е било
успешен сезон на всички колеги!

Да споделя и аз ...
днес нямаше какво да правя и викам по обяд да отскоча до морето.В Черноморец от 13:00 до към 15:00 две зарганчета.Много вятър и трудна работа.После се преместих на Акра, имаше едно момче хвана 4 бързи и до там.Сутринта са изкарали доволно по има няма 30-40 риби така че може да се каже, че рибата е тук 

- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Ако снимката е както си мисля на мазния Димитър Николов бъдете убедени че не е от тази година
Аматьора Бс написа:Ако снимката е както си мисля на мазния Димитър Николов бъдете убедени че не е от тази година

Щом Аматьора го казва, истина е!!!
Толкова много зарган само от лодка и то в края на септември, най-рано.
Да разбулим духовете!!!
Щом на рибните борси има само гръцка ........сами си вадете изводи

-
- ще става разбирач
на рибната борса в момента няма почти нищо българско с малки изключенияМilena написа:Аматьора Бс написа:Ако снимката е както си мисля на мазния Димитър Николов бъдете убедени че не е от тази година![]()
![]()
![]()
Щом Аматьора го казва, истина е!!!
Толкова много зарган само от лодка и то в края на септември, най-рано.
Да разбулим духовете!!!
Щом на рибните борси има само гръцка ........сами си вадете изводи

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

не мога да повярвам че някой ще лъже с инфото,