По молба на Неделчо Делев

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Айде и от мен един

Мнение от d_bozhkov »

И аз се включих , макар да съм против такива акции.
По ми хареса идеята реализирана от колегите ,с подаръците за дома за сираци.Жалко че там не можах да се включа (просто не бях влизал в форума) , но ако се прави нова акция съм там.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Така !!! Нека кажа и аз нещо.Моя съвет е да дарявате дрехи и храна в натура,както каза нашия колега Доцента или само на банкови сметки на хора чието дете се нуждае от операция в чужбина.А що се отнася до Могилино,ако не сте разбрали,този дом го затварят/ само за тези които не го знаят/ и ще местят децата във някой град за да са по-близо до болници и разни учреждения от които горките деца зависят.Прав е Доцента че хората които се грижат за тези деца и възрастни,са абсолютни боклуци.Казвам боклуци,защото само долен боклук може да открадне от и без това оскъдните дажби на клетите хорица,които съдбата и без това е наказала изключително жестоко.Но мисля че пък такива хора като тези детегледачи и директори,рано или късно ще си платят по един или друг начин.Ако не те,то децата и внуците им.Аз лично съм пращал и по 10,50 и по 100 лв,но само на банковите сметки на хората.Патрони на такива кампаний са или президента или някой под него,за да си правят реклама,което не им прави чест.Само със един единствен закон са във състояние да оправят нещата за децките и старческите домове,но явно нямат такова желание.Нищо че рано или късно някой от тях,може да идат по тези старчески домове,защото и те са хора и не се знае какво ще решат децата им когато остареят до степен че да им пречат.Със здраве и правете добрини,но разумно за да не ни мислят за идиоти.

Ивак,предната ви акция я пропуснах,но тази държа да ми пуснеш SMS или лично за да се разберем кък да ви пратя детски дрешки,остатък от шивашки цех който купих преди известно време.Ще чакам за ЛС или СМС.Със здарве на всички !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Krokibg написа:Така !!! Нека кажа и аз нещо.Моя съвет е да дарявате дрехи и храна в натура,както каза нашия колега Доцента или само на банкови сметки на хора чието дете се нуждае от операция в чужбина.А що се отнася до Могилино,ако не сте разбрали,този дом го затварят/ само за тези които не го знаят/ и ще местят децата във някой град за да са по-близо до болници и разни учреждения от които горките деца зависят.Прав е Доцента че хората които се грижат за тези деца и възрастни,са абсолютни боклуци.Казвам боклуци,защото само долен боклук може да открадне от и без това оскъдните дажби на клетите хорица,които съдбата и без това е наказала изключително жестоко.Но мисля че пък такива хора като тези детегледачи и директори,рано или късно ще си платят по един или друг начин.Ако не те,то децата и внуците им.Аз лично съм пращал и по 10,50 и по 100 лв,но само на банковите сметки на хората.Патрони на такива кампаний са или президента или някой под него,за да си правят реклама,което не им прави чест.Само със един единствен закон са във състояние да оправят нещата за децките и старческите домове,но явно нямат такова желание.Нищо че рано или късно някой от тях,може да идат по тези старчески домове,защото и те са хора и не се знае какво ще решат децата им когато остареят до степен че да им пречат.Със здраве и правете добрини,но разумно за да не ни мислят за идиоти.

Ивак,предната ви акция я пропуснах,но тази държа да ми пуснеш SMS или лично за да се разберем кък да ви пратя детски дрешки,остатък от шивашки цех който купих преди известно време.Ще чакам за ЛС или СМС.Със здарве на всички !!!

Много точно казано Krokibg!
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”