Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да направим Отбор за Руская рибалка
Модератор: dantho.mihov
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Отиди на 3-та локация и със Сонара намери най-дълбоките места мятай винаги там и не пий,защотото не можеж да ги нацелиш.Скоро открих една дълбочинка на 280 от дясно търси я там няма леки удари всичко е над 20 кила.Спец-костур написа:Евала на тебе браво !!! Абе да эема да питам нещо - но това място с трите локации дето си хванал оня шаран 34 килограма как го улови и на какво - эащото хвърлям на дъно на царевица и хващам некви само по 1-2-3 кила а един руснак пак при мене иэвади само три шарана эа това време ама бяха над 20 ?
П.П В България съм,В България съм!!! И аз бих дошъл да покъцаме но трябва да излизам сорка момци!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ХЕХЕХЕ
Ти ги късаш бе момче.
Ако е в Реалния риболов и трите са заминали
Колко пъти ми се случва на телескопите едновременно да кълве и ха единия ха другия и....заминали и 2 те!
Абе има нещо гнило и аз на тези дълбочини ловя ,ама само до 5-6 кила ми излизат.Май има значение стръвта,Трябва нова да си купя,тази ми е е от 2 месеца .
Ти ги късаш бе момче.
Ако е в Реалния риболов и трите са заминали

Колко пъти ми се случва на телескопите едновременно да кълве и ха единия ха другия и....заминали и 2 те!
Абе има нещо гнило и аз на тези дълбочини ловя ,ама само до 5-6 кила ми излизат.Май има значение стръвта,Трябва нова да си купя,тази ми е е от 2 месеца .

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- петър власев
- разбира нещата
- Paublo_Eskobar
- Модератор
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ето тука се сваля от официялния сайт!петър власев написа:как се сваля тази игра влезнах в офицялният сайт ама съм мнооо зле с руския и нищо не вдявам
кви са стъпките на сваляне на играта
http://rus-fishsoft.ru/?pg=russianfishing
Ако не можеш да се справиш драсни на скайпе Lemon_850725 ще ти я изпратя!

А и тука я има- http://zamunda.net/details.php?id=100834
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- петър власев
- разбира нещата
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Напиши си име(ник) той ще се появи в списъка маркирай го и дай на последното доло нещо от сорта приеть май беше.И после приятна игра!петър власев написа:а бре хора свалих е играта ,стартирах е и ми даде еин квадрат с надпис
список риболовов и тва беше
аз ли правя неща грешна кво става не знам
Кустуре ела на волга да ловиме форель на волга!
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Съб Фев 09, 2008 6:21 pm, променено общо 3 пъти.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма решение.gavaza85 написа:имам един въпрос.как мога да изкарам голяма риба.по 20 мин.ги дърпам някой път по повече и накрая ми омалявата пръстите и ги изтървам.има ли някои по специален начин или проблема е в пръстите ми?
Оставяш я малко да се успокои и пак наново!
На мен като ми кълве на 3 та и някоя се закучи я оставям за момент и дърпам другите.В повечето случаи тия които се опъват повече са по-малки.Големите излизат по-лесно(както и в реалния риболов де).
А КЕП купи ли си

Да не караш като един колега дето искаше да ги вади без кеп

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН