Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Платформа - етап 1
Модератор: emo vasilev
Вече се замислям дали да не ти поръчам стойка дето вчера те питах,цигарите от менgogo45sharana написа:Щях да пиша някой да не се тормози да брои фасовете ама ти ме предвари.Nedeltcho Delev написа:Браво Гого,заслужава си цигарите дет си ги упуфкал толкова,бая зор ти е дала сигорно,със здраве да я ползваш и довечера на нея да си пифкаш винцето![]()
![]()
![]()
![]()

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Е аз докато я направим може да умрем от пушене на цигари е...х ма...муNedeltcho Delev написа:Вече се замислям дали да не ти поръчам стойка дето вчера те питах,цигарите от менgogo45sharana написа:Щях да пиша някой да не се тормози да брои фасовете ама ти ме предвари.Nedeltcho Delev написа:Браво Гого,заслужава си цигарите дет си ги упуфкал толкова,бая зор ти е дала сигорно,със здраве да я ползваш и довечера на нея да си пифкаш винцето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
-
- учете се от него
Супер е работата , ако се кара с кола до "лобното" място на рибите , няма значение колко тежи. Колега , само разкарай оня "пепси" чадър в работния в реални условия вариант- едно дето тези чадъри не вършат работа , второ, дето седи кофти върху тая сериозна работа
Поздравления и да им смачкаш муцуните от новата платформа

Поздравления и да им смачкаш муцуните от новата платформа

-
- новобранец
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ще мисля по въпроса с правенето на платформи,но нека първо да направя пълното оборудване,за да се види каква тежина ще има.MapuaH написа:Евала колега. Идва ти отръки !! Браво !! Много ми хареса !!! Изглежда много устойчива !!! Ако правиш още съм готов да си почъчам една и за мен. Аз съм също голямо добиче и намам много доверие на евтините платформи, така че може и една от твоите да е

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега,преди години бях започнал да произвеждам столове и платформи,наблегни на стол с голямо долапче под седалките,с телескопични крака,ако намеря на Ники Ангелов обявата ,той продаде такова мое чудо.Това което си направил е много професионално изпълнено,но като накичиш всичко ще дигне килограми.Помисли за алуминиев вариант.А и доста скептично са настроени към нашенските платформи които са копия на някой от известните модели.Браво за всичкоп което си сътворил,ако мога да помагам с нещо съм насреща.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Re: Платформа - етап 1
Няма ли да покажеш на колегите и другите платформи ,където си направил.Тях може да ги харесат повече

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Давай все така!Направи си стойката за чадъра двойна,че при силен вятър има проблем.Мен ме е хвърлял вятъра в гребната барабар със платформата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ето ги и лапите

Отивам да ги монтирам

Отивам да ги монтирам