Платформа - етап 1

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

gogo45sharana написа:
Nedeltcho Delev написа:Браво Гого,заслужава си цигарите дет си ги упуфкал толкова,бая зор ти е дала сигорно,със здраве да я ползваш и довечера на нея да си пифкаш винцето :D :D :D
Щях да пиша някой да не се тормози да брои фасовете ама ти ме предвари. :lol: :lol: :lol:
Вече се замислям дали да не ти поръчам стойка дето вчера те питах,цигарите от мен :D :D :D
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Nedeltcho Delev написа:
gogo45sharana написа:
Nedeltcho Delev написа:Браво Гого,заслужава си цигарите дет си ги упуфкал толкова,бая зор ти е дала сигорно,със здраве да я ползваш и довечера на нея да си пифкаш винцето :D :D :D
Щях да пиша някой да не се тормози да брои фасовете ама ти ме предвари. :lol: :lol: :lol:
Вече се замислям дали да не ти поръчам стойка дето вчера те питах,цигарите от мен :D :D :D
Е аз докато я направим може да умрем от пушене на цигари е...х ма...му :lol: :lol: :lol:
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

Чакам да видя и облегалката,иначе е супер. :supz:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Супер е работата , ако се кара с кола до "лобното" място на рибите , няма значение колко тежи. Колега , само разкарай оня "пепси" чадър в работния в реални условия вариант- едно дето тези чадъри не вършат работа , второ, дето седи кофти върху тая сериозна работа :D
Поздравления и да им смачкаш муцуните от новата платформа :D
Изображение
tenerife22
новобранец
новобранец

Мнение от tenerife22 »

Много снимки ,много нещо,направо ти завиждам.Остава да кажеш колко ще струва,ако си я поръчам.Питам защото видях че правиш и други :!: :?:
Само чекам събота да дойде!...
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Евала колега. Идва ти отръки !! Браво !! Много ми хареса !!! Изглежда много устойчива !!! Ако правиш още съм готов да си почъчам една и за мен. Аз съм също голямо добиче и намам много доверие на евтините платформи, така че може и една от твоите да е :)
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

MapuaH написа:Евала колега. Идва ти отръки !! Браво !! Много ми хареса !!! Изглежда много устойчива !!! Ако правиш още съм готов да си почъчам една и за мен. Аз съм също голямо добиче и намам много доверие на евтините платформи, така че може и една от твоите да е :)
Ще мисля по въпроса с правенето на платформи,но нека първо да направя пълното оборудване,за да се види каква тежина ще има. :lol: След това да се направи по някой тест на различни терени,за да се разбере дали ще са удачни тези крака или ще трябва да се правят телескопични. :roll: Лошото е че, не се намират не само шарнирни но и обикновенни лапи,кето най много ме затрудява.Направих още две на приятели но те си поеха ангажимента за поставянето на седалки и лапи. За прикачните не е проблем защото те се намират. :wink:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Колега,преди години бях започнал да произвеждам столове и платформи,наблегни на стол с голямо долапче под седалките,с телескопични крака,ако намеря на Ники Ангелов обявата ,той продаде такова мое чудо.Това което си направил е много професионално изпълнено,но като накичиш всичко ще дигне килограми.Помисли за алуминиев вариант.А и доста скептично са настроени към нашенските платформи които са копия на някой от известните модели.Браво за всичкоп което си сътворил,ако мога да помагам с нещо съм насреща.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Още една джаджа за столчето !!! :lol: :wink:

Изображение

Изображение
sirius3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Платформа - етап 1

Мнение от sirius3 »

Няма ли да покажеш на колегите и другите платформи ,където си направил.Тях може да ги харесат повече :!: :?:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Давай все така!Направи си стойката за чадъра двойна,че при силен вятър има проблем.Мен ме е хвърлял вятъра в гребната барабар със платформата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Ето ги и лапите

Изображение

Изображение

Отивам да ги монтирам :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”