Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболовът ми в два поредни дни...! :)))
Re: Риболовът ми в два поредни дни...! :)))
Селендур, селендурка не е определение за местоживеене, а състояние на духа!!!Мilena написа:...., аз м/ду другото съм Градско чадо.............:
Това че си"градско" чадо в никакъв случай не означава, че не си напълно завършена и оформена селендурка!
Поредно доказателство е, че се припознаваш, като "пичка", защото пропуснатите букви могат да означават и "птичка" , нещо, като "гарга рошава"....!!!!

Последно промяна от Ачо ♣ на Сря Ное 13, 2019 8:33 am, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!

Сладур!Ачо ♣ написа:Селендур, селендурка не е определение за местоживеене, а състояние на духа!!!Мilena написа:...., аз м/ду другото съм Градско чадо.............:
Това че си"градско" чадо в никакъв случай не означава, че не си напълно завършена и оформена селендурка!
Поредно доказателство е, че се припознаваш, като "пичка", защото пропуснатите букви могат да означават и"птичка", нещо, като "гарга рошава"....!!!!

Някой да заключи тази тема? Да отвори нов под-форум "Напсувай другарче" та който иска да си излива светлите чувства да го прави там и да не кара другите да четат простотиите им?
Жално ми е четейки подобни обиди и квалификации между колеги, които би трябвало да сме тука за да споделяме любовта си към любимия спорт.
Жално ми е четейки подобни обиди и квалификации между колеги, които би трябвало да сме тука за да споделяме любовта си към любимия спорт.
Имам позната със подобен езиков речник. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

Извинявам се на публиката!dobrin написа:Някой да заключи тази тема? Да отвори нов под-форум "Напсувай другарче" та който иска да си излива светлите чувства да го прави там и да не кара другите да четат простотиите им?
Най-добросърдечно!!!
Когато се опитат да ви вкарат във филм с лоша роля, а вие нямате нищо общо с това.
Първоинстинктно е, елементарно да се защитите.
Съжалявам!!!
Колеги риболовци,
Ще карам семейството на Цигов чарк, никога не съм ловил на Батак. Зарибен съм по спининга и се чудя бих ли имал слука от брега на силикончета.
Поздрави от Бургас !
Ще карам семейството на Цигов чарк, никога не съм ловил на Батак. Зарибен съм по спининга и се чудя бих ли имал слука от брега на силикончета.
Поздрави от Бургас !
- Martin Mihailov
- учете се от него
Може да имаш слука ама кога се размрьзнеblackassy написа:Колеги риболовци,
Поздрави от Бургас !

Ще имаш, ще имаш, не го слушай тоя пернишки бракониер. Само че внимавай - на Цигов чарк освен костур има и щука, така че съобразявай си линията с възможността някоя писалка резко да ти отхапе силикона...
И нека не спамим чужда тема - има си раздели и теми, където се задават подобни въпроси!!)!
Извинявам се за спама, като цъкнах на водоема това ми излезе като най скорошна тема за негоД-р Флекс написа:И нека не спамим чужда тема - има си раздели и теми, където се задават подобни въпроси!!)!
Колега, нито си посочил времето, в което ще бъдеш на почивка на Цигов чарк/ като сезон/, защото това е от особено значение. Нито пък мястото където смяташ да се установиш, за да ти се даде по- точна информация....blackassy написа:...Ще карам семейството на Цигов чарк, никога не съм ловил на Батак............

Иначе, както по-горе са ти написали, на Батак освен костур има и щука, както и бяла риба, като хищници.......
Посъветваха те... съобрази си линията, с която ще ловиш....за да нямаш изненади и разочарования......

Наслука!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
От 15 до 19 декември ще сме тамАчо ♣ написа:Колега, нито си посочил времето, в което ще бъдеш на почивка на Цигов чарк/ като сезон/, защото това е от особено значение. Нито пък мястото където смяташ да се установиш, за да ти се даде по- точна информация....blackassy написа:...Ще карам семейството на Цигов чарк, никога не съм ловил на Батак............![]()
Иначе, както по-горе са ти написали, на Батак освен костур има и щука, както и бяла риба, като хищници.......
Посъветваха те... съобрази си линията, с която ще ловиш....за да нямаш изненади и разочарования......![]()
Наслука!!!

Ще ти отговоря, но тукblackassy написа:...........От 15 до 19 декември ще сме тамв хотел на име каталина. ..........