Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Случайна слука
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Преди години на Ивайловград сулка на стиропор.Каракуда на слънчевка.
И най голямия куриоз преди 2 години на Дунава зад едно паднало дърво
реших да пусна тапа , и докато измервам дълбочината само с кука и олово закачих.Реших че съм закачил някой корен и вече отписвах монтажа ,придърпах малко А
и от долу дърпа , взех да вадя и а познайте са кво, Баба щука .За малко да падна от дървото ,докато се окопитя тя тръсна глава няколко пъти и довиждане 
И най голямия куриоз преди 2 години на Дунава зад едно паднало дърво
реших да пусна тапа , и докато измервам дълбочината само с кука и олово закачих.Реших че съм закачил някой корен и вече отписвах монтажа ,придърпах малко А

неште неште,па спре
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
май всички истории бледнят пред това което се случи на един мой приятел 
преди 2-3 години на Антона /Въча / при риболов за червеноперка с кука 10 стръв сладка царевица влакно 12 и едно малко рьоби след 2.5 часа ,,борба ,, изкара 17 кг амур !
а друг мой приятел изкара пъстърва на същия водоем 1.4 кг на 4 м директен като на дюзена му имаше възел по средата !
от тогава използвам израза !
ако на една риба и е писано да бъде хваната и господ не може да и помогне !

преди 2-3 години на Антона /Въча / при риболов за червеноперка с кука 10 стръв сладка царевица влакно 12 и едно малко рьоби след 2.5 часа ,,борба ,, изкара 17 кг амур !
а друг мой приятел изкара пъстърва на същия водоем 1.4 кг на 4 м директен като на дюзена му имаше възел по средата !
от тогава използвам израза !
ако на една риба и е писано да бъде хваната и господ не може да и помогне !
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Случайна слука
Сетих се още един случай.
На ивайловградския водна змия на блесна, беше поне 1,30 и ми замина блесничката докато я тресках в земята
На ивайловградския водна змия на блесна, беше поне 1,30 и ми замина блесничката докато я тресках в земята

-
- разбира нещата
Като прочетох за дренката,че се сетих-рак на костилка от праскова.Метнах я след като изедох прасковката,и тя право в рачилото,водата бистра и всичко видях,как дойде рака как си я щипна с особен глад в очите и т.н.Завършека е ясен 

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- разбира нещата
на крушево,мрянка 10 см на 3 зърна царевичка/за шаран/,куката беше по голяма от главата и.на пясъка,приятел хвана огромен слънчок на симеон.такъв не съм виждал и до днес ,вълча порода
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Като чета за водни костенурки ми настръхва и малкото останала коса.По старото корито на Янтра до с.Куцина съм стигал до 7-8 за излет независимо каква е стръвта,съответно куката задължително остава в устата и.Иначе размера им варира от капачка за буркан,до размера на стара немска каска.То като чета заглавието на темата май трябва да пусна нова тема УЛОВ НА ВОДНА КОСТЕНУРКА.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И един гоооолям найлон,ама поне събрах цялата тайфа на буната на златните.Много акъл беше,бавно дърпай,калкан е,не морска котка е,че и какво ли не,като се показа торбата,всички изчезнаха на момента.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re:
Същото място същата случкаindalo написа: И костур, към половинката на троха на Ярловци.

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На с. Злато поле до Димитровград, каракуда на гола кука. Хвърлих без стръв само за да измеря дълбочината и като почнах да вадя, удар и каракудка. Друг случай на един гьол до Русе, докато вадя дънна въдица, на която беше останало само студопорчето на куката и пак в движение, като на спининг... каракуда. Щука на торен, само че не я хванах, а ми отряза куката и забегна. Попчета по Дунав на блесна по-голяма от тях... Абе рибешка им работа... но то затова е интересно, винаги имат с какво да те изненадат.
-
- вече хвърля и на тежко
Не прочетох никой да е хващал ТРИТОН, а на
едно микро-язовирче на плувка за каракуда и стръв "мо-торен ©" червей съм ги разбивал!!!
п.с.Всички тритони са живи и здрави(много са ми симпатични тея гущерляци!
едно микро-язовирче на плувка за каракуда и стръв "мо-торен ©" червей съм ги разбивал!!!
п.с.Всички тритони са живи и здрави(много са ми симпатични тея гущерляци!

Love & Ribolov