Пъстърва на Герман

Модератор: sapuna

Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Re: Пъстърва на Герман

Мнение от L I S »

Бат Стан написа:
L I S написа: Мерси за информацията някога може да посетим този водоем на Герман
Мухахаха, нямам впечатление чак толкова да си закъсал за риболов на пъстърва, за да дойдешщ до Герман.
Защо не бре Бат Стан само една причана има да не отида да ловя страхме е като минавам през София да не ме хване тока от релсите на трамвая та за това ще ги прескачам и пак ще отида на Геман
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

А друга риба има ли на язовирчето или предимно е пъстърва?
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

dimi написа:А друга риба има ли на язовирчето или предимно е пъстърва?
В края на февруари почва да излиза и шаран "на леко " - кука № 20 - стръв един бял червей !
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

L I S написа:
Бат Стан написа:
L I S написа: Мерси за информацията някога може да посетим този водоем на Герман
Мухахаха, нямам впечатление чак толкова да си закъсал за риболов на пъстърва, за да дойдешщ до Герман.
Защо не бре Бат Стан само една причана има да не отида да ловя страхме е като минавам през София да не ме хване тока от релсите на трамвая та за това ще ги прескачам и пак ще отида на Геман
Е, като дойдеш, ще ти покажа аз къде ги прескачам, така че няма страшно.
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Trias написа:
В края на февруари почва да излиза и шаран "на леко " - кука № 20 - стръв един бял червей !

Благодаря за информацията може да дойда да се пробвам някои ден ако свърши пъстървата по нашия край.
Поздрави!
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

dimi написа:
Trias написа:

Благодаря за информацията може да дойда да се пробвам някои ден ако свърши пъстървата по нашия край.
Поздрави!
:D Поздрави ! Имай пред вид , обаче , че на " Германското езеро " се лови само това , което са пуснали предишния ден . Ако си капо ставаш за резил в очите на "майсторите" които бъкат по стените на водоема :wink: Аз например там гепих едно шаранче къде три кила с кука 20 и после взех , че се възгордях от постижението си :oops: ..... Ти знаеш ли какво стана на отсрещния бряг ...турнаха пружини ,метнаха кофи захранки и ги избиха "на дъно" ! Баси ...то не беа шарани и американки , кви бяха тия живарници , кво ли платиха после на касата , не знам :oops: , ма им ги разбираха много на тия германските риби !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Дааа... , там явно кълве!
Успех!
Изображение
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

В края на февруари почва да излиза и шаран "на леко " - кука № 20 - стръв един бял червей ![/quote]

Поздрави![/quote]

:D Поздрави ! Имай пред вид , обаче , че на " Германското езеро " се лови само това , което са пуснали предишния ден . Ако си капо ставаш за резил в очите на "майсторите" които бъкат по стените на водоема :wink: Аз например там гепих едно шаранче къде три кила с кука 20 и после взех , че се възгордях от постижението си :oops: ..... Ти знаеш ли какво стана на отсрещния бряг ...турнаха пружини ,метнаха кофи захранки и ги избиха "на дъно" ! Баси ...то не беа шарани и американки , кви бяха тия живарници , кво ли платиха после на касата , не знам :oops: , ма им ги разбираха много на тия германските риби ![/quote]

Еми това е - дори и да си е плащаме рибата която уловим сме способни да я изморим докраи и моето лично мнение е че скоро няма да се радваме на добри улови без да се появи някои отсреща и да се постави като конкуренция и естествено започва бясна надпреваре кой ще хване повече за да не се нарани егото му(на рибар).А после и да се уръси по сериозно за рибата е без значение.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”