Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Пъстърва на Герман
Модератор: sapuna
Re: Пъстърва на Герман
Защо не бре Бат Стан само една причана има да не отида да ловя страхме е като минавам през София да не ме хване тока от релсите на трамвая та за това ще ги прескачам и пак ще отида на ГеманБат Стан написа:Мухахаха, нямам впечатление чак толкова да си закъсал за риболов на пъстърва, за да дойдешщ до Герман.L I S написа: Мерси за информацията някога може да посетим този водоем на Герман
На който му върви в риболова не му върви в любовта
А друга риба има ли на язовирчето или предимно е пъстърва?
В края на февруари почва да излиза и шаран "на леко " - кука № 20 - стръв един бял червей !dimi написа:А друга риба има ли на язовирчето или предимно е пъстърва?
Е, като дойдеш, ще ти покажа аз къде ги прескачам, така че няма страшно.L I S написа:Защо не бре Бат Стан само една причана има да не отида да ловя страхме е като минавам през София да не ме хване тока от релсите на трамвая та за това ще ги прескачам и пак ще отида на ГеманБат Стан написа:Мухахаха, нямам впечатление чак толкова да си закъсал за риболов на пъстърва, за да дойдешщ до Герман.L I S написа: Мерси за информацията някога може да посетим този водоем на Герман
Trias написа:В края на февруари почва да излиза и шаран "на леко " - кука № 20 - стръв един бял червей !dimi написа:А друга риба има ли на язовирчето или предимно е пъстърва?
Благодаря за информацията може да дойда да се пробвам някои ден ако свърши пъстървата по нашия край.
Поздрави!
dimi написа:Trias написа:В края на февруари почва да излиза и шаран "на леко " - кука № 20 - стръв един бял червей !dimi написа:А друга риба има ли на язовирчето или предимно е пъстърва?
Благодаря за информацията може да дойда да се пробвам някои ден ако свърши пъстървата по нашия край.
Поздрави!

В края на февруари почва да излиза и шаран "на леко " - кука № 20 - стръв един бял червей ![/quote]
Поздрави![/quote]
Поздрави ! Имай пред вид , обаче , че на " Германското езеро " се лови само това , което са пуснали предишния ден . Ако си капо ставаш за резил в очите на "майсторите" които бъкат по стените на водоема
Аз например там гепих едно шаранче къде три кила с кука 20 и после взех , че се възгордях от постижението си
..... Ти знаеш ли какво стана на отсрещния бряг ...турнаха пружини ,метнаха кофи захранки и ги избиха "на дъно" ! Баси ...то не беа шарани и американки , кви бяха тия живарници , кво ли платиха после на касата , не знам
, ма им ги разбираха много на тия германските риби ![/quote]
Еми това е - дори и да си е плащаме рибата която уловим сме способни да я изморим докраи и моето лично мнение е че скоро няма да се радваме на добри улови без да се появи някои отсреща и да се постави като конкуренция и естествено започва бясна надпреваре кой ще хване повече за да не се нарани егото му(на рибар).А после и да се уръси по сериозно за рибата е без значение.
Поздрави![/quote]

Еми това е - дори и да си е плащаме рибата която уловим сме способни да я изморим докраи и моето лично мнение е че скоро няма да се радваме на добри улови без да се появи някои отсреща и да се постави като конкуренция и естествено започва бясна надпреваре кой ще хване повече за да не се нарани егото му(на рибар).А после и да се уръси по сериозно за рибата е без значение.