Бракониерите....

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Бракониерите....

Мнение от laplandeca »

Krokibg написа:Това са факти,не чудеса.И който иска да вярва,който не,да си стои в Лапландия :lol: :lol: :lol: Там си имат риби и нямат цигани :lol: :lol: :lol: Абе,вие всички ги искарахте крадци,така излиза и само вие сте най честните.Абе,колега Колев,да не сме ти събрали няколко пъти мрежите на Ивайловград А ??? Нещо много си против гоненето на бракониерите там !!!Що не вземеш да станеш горски там,па да видим какви ще ги свършиш :twisted: :twisted: :twisted: Лапландец,има и умни хора,които правят пари със мозък.Недей да си говориш на ангро и да обиждаш на крадци :lol: :lol: :lol: Вие,цялото семеиство,защо са ви подгонили,да не сте откраднали нещо :lol: :lol: :lol:
Ами не успяхме да си вземем и ние нещо :D .Сега сериозно,едно време мои роднини са правили отчаян опит да съградят БГ държава :D :D :D .Има и достойни хора от новите бизнесмени в БГ,това ме радва,дано по бързо копират евро/социал/капитализма :D , с всичките му лица.Пък който не е доволен в бг или да Хваща гората, или пътя :D :D :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Лапландия,във предния пост плюеш наред ,така със лека ирония ги омаскари всички.Сега пишеш че имало и честни :shock: Как да разбирам тези противоположни реакций,за това кратко време :?: :?: :?:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Kroki, в бг няма начин човек да има толкова пари и да не се занимава с сенчест бизнес и да няма политически гръб и протекции. Невъзможно е. Който вярва, че е възможно - негова воля.
Ако стана горски, ще трябва или да нагазя в опасните води или да вляза в комбина с бракониерите. И при двете има риск за мен и семейството ми.
Против бракониерите съм, но при тази анархия/която ти неправилно наричаш "див капитализъм"/ не можеш да се бориш с тях. Това трябва да го направи държавата, но вече е късно. Работата е изпусната отдавна.
Като гледам какви чудесии са построили на този язовир, ще взема да го посетя най-после.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Защо винаги се намира някой, дето да ни разяснява как който краде има и който няма е много умен :roll:
:roll: "див капитализъм".... колега Кolev, капитализма всеки сам си го прави .... учиш, бачкаш, взимаш (не е нужно да се краде) ....
И още нещо ..... Държавата сме ние данакоплатците..... крайно време е да се проумее! това, че животът е такъв :idea: , е защото повечето от нас, не правят нищо за да го променят..... Панимаеш
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Krokibg написа:Лапландия,във предния пост плюеш наред ,така със лека ирония ги омаскари всички.Сега пишеш че имало и честни :shock: Как да разбирам тези противоположни реакций,за това кратко време :?: :?: :?:
Разбирай го така: между боклука все още се намира и нещо свестно :D .Повече няма да мисля за БГ проблеми че почнах да пиа пак лекарства за кръвно :D :D , не ми се мре млад :D .За мен интерес представлява само един малък район от територ. на БГ и дали този район ще е в БГ . Гърция. Турция, Албания. Косово :D , Македония и други приказни държави , вече ми е все тая.Та р. Марица е лятна дестинация за отпуска, не ми се мисли за Балкански тъпотии, ке си ловим рибки, ке си пием ракията, ке ударим и некоя женица :D :D , и после айде пак на ладно при дедо Коледа :D :D .Ни е си имаме друг живот и се опитваме да направим нещо много хубаво и красиво.Имам още 4/рима човека да изтегля от БГ, скоро и те ще напуснат и след това може и да сменя лятната дестинация :D :D .Айде със здраве!.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Абе колега,ще извиняваш ама то е много лесно така отдалече да оплюеш всичко...Какво направи ти,за да опиташ да помогнеш тия БГ проблеми?
Stand and fight
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Хи,Хи,хи...идва на Марица за риба :lol: :lol: :lol: :wink:

chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

лапландеце не си прав така да плюеш българия.има и доста други съфорумци,които живеят извън бг ама никои .....не го прави.не бива така!!!рано или късно всеки се връща,да знаеш..kroki що се смееш ве и аз ходя на марица за риба,все пак там съм роден.няма нищо по хубаво от това да се прибереш в бг и да идеш за риба,а те бракониерите са на отживяване ,не след дълго няма да ги има.просто не вярвам младото поколение да тръгне с мрежите на риболов.все пак цялото общество се променя,бавно но сигурно
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

chanio написа:просто не вярвам младото поколение да тръгне с мрежите на риболов.все пак цялото общество се променя,бавно но сигурно
http://vbox7.com/play:a5c866bf
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На това ли му казвате поколение.Това е упадъка на една пропаднала държава. :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Колеги аз съм горд , че живея в БЪЛГАРИЯ. В момента тя е с малки за мащаба на ЕВРОПА размери, но това е дело на същите тези европейци към които толкова много ни убеждават , че трябва да принадлежим. С много от нещата съм съгласен с много не съм, но какво от това , колелото се върти и всичко остава в историята ако има кой да я чете за в бъдеще. Много хора в търсене на решение на собствените си проблеми напуснаха страната и аз не ги виня. Силните и предприемчивите останаха и сега на тях се дължи новото лице на страната ни.
Относно темата, ако някой има конкретни предложения " РЕАЛНО ПРИЛОЖИМИ" нека ги сподели. Тук аз ще дам своето предложение:
>Среща веднъж в месеца>.......
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Ходете да ловите риба, най вече на Марица :wink: :D , и стига сте се занимавали с тъпотии :D .
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

laplandeca написа:Ходете да ловите риба, най вече на Марица :wink: :D , и стига сте се занимавали с тъпотии :D .
Даа.... , поста ми от вчера в "Риболов с директен" май е много ясен и навременен:
IDA написа:
Колега , ти и твоята фамилия ,до колкото разбирам от постовете ти , които чета с подчертан интерес , сте тотално депресирани и низвергнати от България и по онова и по това време. Доста мислих , как може и при тази и при онази власт да е едно и също положение. Те , нещата някак си не се връзват , нямат допирни точки освен една единствена- България(държавата България).
Колкото до колегата"butnik" , специално за риболова на Марица , по BG-стандартите , си е стандартизиран от всякъде!
Не знам дали ме разбра в прав текст и в подтекст , дано да си ме разбрал и наслука :wink:
Изображение
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Спесиално за всички които са на път да загубят бялгарското си самосъзнание, да споделя една своя случка .
Лятна почивка на Слънчев бряг, вечеря, на масата семейство от Русия.
> Братушката ме пита - ти колко изкарваш, след като ми бе обяснил колко добре му плащат в Америка
Аз , 500 долара но в БЪЛГАРИЯ
Разговора ни приключи след този аргумент и след като като сина ми му каза, че е пиян.
Така , че колеги парите си имат цена и много е важно с това което получаваш какво можеш да направиш.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мисля че доста колеги от форума сме биле на вън и знаем че там също серат и много мирише,но са големи държави и не се усеща миризмата както тук при нас.Нито са по-умни от нас нито интелигентни,но това което сега става при нас,там са го преживели през 190 и ....незнамси коя година.Трябва да си минем по каналния ред и не веднъж съм казал,да се окраде всичко колкото се може по-бързо и да се захващаме за работа.Иначе,колкото и да говорим,файдата няма да е кой знае каква :idea: :idea: :idea:

Заключено

Обратно към “Бракониери !”