Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониерите....
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Re: Бракониерите....
Ами не успяхме да си вземем и ние нещоKrokibg написа:Това са факти,не чудеса.И който иска да вярва,който не,да си стои в Лапландия![]()
![]()
Там си имат риби и нямат цигани
![]()
![]()
Абе,вие всички ги искарахте крадци,така излиза и само вие сте най честните.Абе,колега Колев,да не сме ти събрали няколко пъти мрежите на Ивайловград А ??? Нещо много си против гоненето на бракониерите там !!!Що не вземеш да станеш горски там,па да видим какви ще ги свършиш
![]()
![]()
Лапландец,има и умни хора,които правят пари със мозък.Недей да си говориш на ангро и да обиждаш на крадци
![]()
![]()
Вие,цялото семеиство,защо са ви подгонили,да не сте откраднали нещо
![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
Лапландия,във предния пост плюеш наред ,така със лека ирония ги омаскари всички.Сега пишеш че имало и честни
Как да разбирам тези противоположни реакций,за това кратко време

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Kroki, в бг няма начин човек да има толкова пари и да не се занимава с сенчест бизнес и да няма политически гръб и протекции. Невъзможно е. Който вярва, че е възможно - негова воля.
Ако стана горски, ще трябва или да нагазя в опасните води или да вляза в комбина с бракониерите. И при двете има риск за мен и семейството ми.
Против бракониерите съм, но при тази анархия/която ти неправилно наричаш "див капитализъм"/ не можеш да се бориш с тях. Това трябва да го направи държавата, но вече е късно. Работата е изпусната отдавна.
Като гледам какви чудесии са построили на този язовир, ще взема да го посетя най-после.
Ако стана горски, ще трябва или да нагазя в опасните води или да вляза в комбина с бракониерите. И при двете има риск за мен и семейството ми.
Против бракониерите съм, но при тази анархия/която ти неправилно наричаш "див капитализъм"/ не можеш да се бориш с тях. Това трябва да го направи държавата, но вече е късно. Работата е изпусната отдавна.
Като гледам какви чудесии са построили на този язовир, ще взема да го посетя най-после.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

И още нещо ..... Държавата сме ние данакоплатците..... крайно време е да се проумее! това, че животът е такъв

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Разбирай го така: между боклука все още се намира и нещо свестноKrokibg написа:Лапландия,във предния пост плюеш наред ,така със лека ирония ги омаскари всички.Сега пишеш че имало и честниКак да разбирам тези противоположни реакций,за това кратко време
![]()
![]()

-
- ще става разбирач
Абе колега,ще извиняваш ама то е много лесно така отдалече да оплюеш всичко...Какво направи ти,за да опиташ да помогнеш тия БГ проблеми?
Stand and fight
- krokibg
- учете се от него
Хи,Хи,хи...идва на Марица за риба

-
- разбира нещата
лапландеце не си прав така да плюеш българия.има и доста други съфорумци,които живеят извън бг ама никои .....не го прави.не бива така!!!рано или късно всеки се връща,да знаеш..kroki що се смееш ве и аз ходя на марица за риба,все пак там съм роден.няма нищо по хубаво от това да се прибереш в бг и да идеш за риба,а те бракониерите са на отживяване ,не след дълго няма да ги има.просто не вярвам младото поколение да тръгне с мрежите на риболов.все пак цялото общество се променя,бавно но сигурно
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
http://vbox7.com/play:a5c866bfchanio написа:просто не вярвам младото поколение да тръгне с мрежите на риболов.все пак цялото общество се променя,бавно но сигурно
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- и господ не е толокова добър
На това ли му казвате поколение.Това е упадъка на една пропаднала държава. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колеги аз съм горд , че живея в БЪЛГАРИЯ. В момента тя е с малки за мащаба на ЕВРОПА размери, но това е дело на същите тези европейци към които толкова много ни убеждават , че трябва да принадлежим. С много от нещата съм съгласен с много не съм, но какво от това , колелото се върти и всичко остава в историята ако има кой да я чете за в бъдеще. Много хора в търсене на решение на собствените си проблеми напуснаха страната и аз не ги виня. Силните и предприемчивите останаха и сега на тях се дължи новото лице на страната ни.
Относно темата, ако някой има конкретни предложения " РЕАЛНО ПРИЛОЖИМИ" нека ги сподели. Тук аз ще дам своето предложение:
>Среща веднъж в месеца>.......
Относно темата, ако някой има конкретни предложения " РЕАЛНО ПРИЛОЖИМИ" нека ги сподели. Тук аз ще дам своето предложение:
>Среща веднъж в месеца>.......
-
- ще става разбирач
Ходете да ловите риба, най вече на Марица
, и стига сте се занимавали с тъпотии
.

-
- учете се от него
Даа.... , поста ми от вчера в "Риболов с директен" май е много ясен и навременен:laplandeca написа:Ходете да ловите риба, най вече на Марица![]()
, и стига сте се занимавали с тъпотии
.
IDA написа:
Колега , ти и твоята фамилия ,до колкото разбирам от постовете ти , които чета с подчертан интерес , сте тотално депресирани и низвергнати от България и по онова и по това време. Доста мислих , как може и при тази и при онази власт да е едно и също положение. Те , нещата някак си не се връзват , нямат допирни точки освен една единствена- България(държавата България).
Колкото до колегата"butnik" , специално за риболова на Марица , по BG-стандартите , си е стандартизиран от всякъде!
Не знам дали ме разбра в прав текст и в подтекст , дано да си ме разбрал и наслука
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Спесиално за всички които са на път да загубят бялгарското си самосъзнание, да споделя една своя случка .
Лятна почивка на Слънчев бряг, вечеря, на масата семейство от Русия.
> Братушката ме пита - ти колко изкарваш, след като ми бе обяснил колко добре му плащат в Америка
Аз , 500 долара но в БЪЛГАРИЯ
Разговора ни приключи след този аргумент и след като като сина ми му каза, че е пиян.
Така , че колеги парите си имат цена и много е важно с това което получаваш какво можеш да направиш.
Лятна почивка на Слънчев бряг, вечеря, на масата семейство от Русия.
> Братушката ме пита - ти колко изкарваш, след като ми бе обяснил колко добре му плащат в Америка
Аз , 500 долара но в БЪЛГАРИЯ
Разговора ни приключи след този аргумент и след като като сина ми му каза, че е пиян.
Така , че колеги парите си имат цена и много е важно с това което получаваш какво можеш да направиш.
- krokibg
- учете се от него
Мисля че доста колеги от форума сме биле на вън и знаем че там също серат и много мирише,но са големи държави и не се усеща миризмата както тук при нас.Нито са по-умни от нас нито интелигентни,но това което сега става при нас,там са го преживели през 190 и ....незнамси коя година.Трябва да си минем по каналния ред и не веднъж съм казал,да се окраде всичко колкото се може по-бързо и да се захващаме за работа.Иначе,колкото и да говорим,файдата няма да е кой знае каква