яз.Венелин

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

4i4o ribar
новобранец
новобранец

Re: яз.Венелин

Мнение от 4i4o ribar »

на Венелин няма кирия само в 6адравана има6е останал един бял амур и толкова от 6 сутринта до 8 вечерта бях там.вси4ки си заминахме с празни раце почти.даите някое свястно място за риболов кадето мойе би няма да ти струва риболова 50 лева. :axe:
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boiskito2000 »

[quote="mitakito"]Колеги дайте инфо за този язовир много хора ми го хвалят.[/q
колега ако хванеш добро време за венелин зна4и мра4но или дажовно това е добро за там гарантирам ти някои амур няма на4ин да не удариш там си поставих рекорда за наи голям амур 7.750 кг но ако е пекло няколко дни там е около 80 см далбоко ако е много топло просто забрави ве4е по4нахме николаевката на венелин на ранна пролет
vi4oo
новобранец
новобранец

Мнение от vi4oo »

колеги аз тук сам нов но не и в риблова ,на този иазовир не се лажете да ходите ТАМ РИБА НИАМА ,водоема ако може така да се наре4е е то4но 40 см далбок и ниакои шаран ти пускат само ако си вземаш бунгало за 50 лв ина4е само плашташ и НИШТО ако ниакои може да ме обори ще го заведа за моя сметка там да го гледам как 4АКА.
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boiskito2000 »

vi4oo написа:колеги аз тук сам нов но не и в риблова ,на този иазовир не се лажете да ходите ТАМ РИБА НИАМА ,водоема ако може така да се наре4е е то4но 40 см далбок и ниакои шаран ти пускат само ако си вземаш бунгало за 50 лв ина4е само плашташ и НИШТО ако ниакои може да ме обори ще го заведа за моя сметка там да го гледам как 4АКА.
"vi4o"там тази година сам искарал много риби имам и амур 9-тка там но си прав когато пуснат рибата калве но когато стане 40 градуса навън там водата става 32 наистина е плитак но има сметка да отидеш на ранна пролет или есената приятно е
trankata
новобранец
новобранец

Мнение от trankata »

Пичове бях два пъти на Венелин,първия път бях с плувка и ловях на дъно на земен червей се хваящат слънчевки или часовници една каракуда около300гр.и 6 костура,на бял червей червеноперка и костур.Втория път пробвах на косъм с протеинови топчета,на спирала и комбайна бях там от 4 сутринта едно чукване за цял ден до 8 вечерта и ништо повече така и не разбрах как да хвана голяма риба и какви такъми ми трябват.За цени 10лв.ако хванеш голяма риба само 2ве от тях може да вземеш а бонгало ст.30лв.стаи като хотелски 40лв.дано дасам помогнал.
mitko_64
новобранец
новобранец

Мнение от mitko_64 »

колеги бях преди няколко дена на яз.венелин за цял ден 2 таранки
Аватар
tomata82
новобранец
новобранец

Мнение от tomata82 »

на кои от двата беше и на каква стръв ловеше ?
В чакането му е майката!!!
mitko_64
новобранец
новобранец

Мнение от mitko_64 »

бях на този с плаваштия остров захрахих с царевица и пробвах на торен ,бял и замразена забравих и на жито варено
Аватар
tomata82
новобранец
новобранец

Мнение от tomata82 »

работи ли още ?
В чакането му е майката!!!
Аватар
old navy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от old navy »

Целогодишен е колега :)
Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Последно като ходих беше доста добре.. Сега незнам как е преди имаше няколко отделени места в , които имаше различни видове риба.. Ние ловихме шаран след това се преместихме в сектора с амур. Резултата беше 5 шарана по 4-6 кг. и два амура по 7 кг.. :drinkers:
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
anubis
новобранец
новобранец

Мнение от anubis »

Колеги да попитам раздвижи ли се рибата на Венелин ,че с тия топли дни май ще се почва здраво риболова.Е те някои сигур не са спирали ама това е друга тема.
ngogo
новобранец
новобранец

Мнение от ngogo »

Миналата седмица е бил все още замръзнал,колкото и да е плитък няма да се е стоплил.
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

абе чакайте има време .. рибата все още ще е мудна според мен няма значение ,че няколко дена е било много топло :)
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

Някой да има прясно инфо за Венелин?
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”