Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Етика
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Етика
Поръчах си 10 воблера Jacko's. Десет различни, за проба. Трябваха им 4 дни да ми ги доставят.ОК
-3 лични и 10 дни по-късно ми звъннаха да ми кажат, че единия бил сложен и нямало да стане. Трябвали им още 3 дни.
ОК случва се.
След 6-7 дни получих 11 воблера, платих толкова! 7 съм ги поръчвал 4 са некви си
Воблерите са добри, другото българска работа
-3 лични и 10 дни по-късно ми звъннаха да ми кажат, че единия бил сложен и нямало да стане. Трябвали им още 3 дни.
ОК случва се.
След 6-7 дни получих 11 воблера, платих толкова! 7 съм ги поръчвал 4 са некви си

Воблерите са добри, другото българска работа

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- krokibg
- учете се от него
Вижте,аз вчера направих грешка и вместо да пиша директно във форума, съм написал на ЛС че искам определени воблери,които да добави към първите поръчани от мен.Пратих съобщението предния ден,но колегата Синбад,е забравил да обяви че съм ги запазил.Автоматично запазването отпада,защото такъв е регламента който наложихме.Веднага,когато видях че стана проблем по въпроса,казах две думи "Нямам претенций" нека продавача да ги прати на човека който ги запази във форума
Нито ще се расърдя нито имам това право.Аз имам достатъчно воблери,та и аз да продавам,така че нека да ги ползува със здраве човека след мен.Нека всеки да постъпва така,и всичко ще е наред и ще си имаме всички уважение !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Айде ,до сега си мълчах но като тръгна, и аз се опарих от колегата Дамянов.
Купих си приди 1-2 месеца мултипликатор на Абу Гарсия и още със взимането
и завъртането дръжката му ми остана в ръцете
Резбата му преибана
а от там и мултито , БЕЗ КОМЕНТАР
Купих си приди 1-2 месеца мултипликатор на Абу Гарсия и още със взимането
и завъртането дръжката му ми остана в ръцете

а от там и мултито , БЕЗ КОМЕНТАР
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Сашо го е казал много точно!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- учете се от него
И аз така мисляchirusa_bg написа:Сашо го е казал много точно!

http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=22679

-
- ще става разбирач
Като сме тръгнали за етика да говорим, има един друг търговец от един възрожденски наш град, гдето много хумор има
.Той ще се познае, та обещава , лъжи, мажи и мъжка дума не изпълнява, пък иска търговия да прави.Не става така.
Нека „търговците„ се позамислят малко как да стават нещата.

Нека „търговците„ се позамислят малко как да стават нещата.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Лапландецо, кажи му името на човека, тоя тема е а това !
-
- ще става разбирач
Marco Polo написа:Аз пък се чудя какви ли ще са тез румънски блесни и воблери, дето пътуват през Габрово за Дядомразия...

- kriptata
- новобранец
- Обратна връзка:
в 90 % от стоките има 10 % повишаване , така се правят лесни пари в ebay са по евтини няколко пъти просто тук не е сме свикнали с .. пазаруването по интернет иначе бихме спестили много , там ако не спазят срока плащат обештение бях си порачал "златна костенурка" от ebay и тъй като доиде с 2 дена закаснение ми намалиха с 30 % от цената , Хората са го измислили марзелиеивте са го преработили !!!
__|____|____|____|____|____|
|___|____|Удряй|____|____|__
__|____| главата__|____|___|_
|___|____|си тук|____|____|__
__|____|____|____|____|____
|___|____|Удряй|____|____|__
__|____| главата__|____|___|_
|___|____|си тук|____|____|__
__|____|____|____|____|____
-
- разбира нещата
Може човека да е отишъл на почивка...да не е дома сега...
Не знам...
п.п. хубава макаричка
Ама защо е 6.2:1...свикнал съм най-често да виждам макари 5:5:1...може ли само с едно изречение да ми обясните каква е разликата?
п.п.Съжалявам за спама
няма повече... 

п.п. хубава макаричка

п.п.Съжалявам за спама

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- учете се от него
Даа.. , много полезна тема , с умиление спомних за форум "фишингмания"......Некоректни колеги има навсякъде в тоя свят , има и такива с "гръб" , има и некоректни сдружения от колеги......Че и некоректни държави има , даже
Важното е да се знае навреме

- barutchiata ©
- Администратор
IDA написа:Даа.. , много полезна тема , с умиление спомних за форум "фишингмания"......Некоректни колеги има навсякъде в тоя свят , има и такива с "гръб" , има и некоректни сдружения от колеги......Че и некоректни държави има , даже![]()
Ами да те светна ,че тоа Барни го бях баннал от тука точно заради прекарването на saksi ама той си е АНДРЕШКО ХИТРЕЦА и сега се подвизава като Стара видра . Само където дава кофти имидж на Старите видри.