Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

FL-обзорно за марката
Модератор: sapuna
Re: FL-обзорно за марката
...
Последно промяна от Diman на Вто Авг 25, 2009 5:09 am, променено общо 1 път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако те разбирам правилно,"неговото" име трябва да е Баракуда!
Относно рекламата,за която говориш-и аз искам Дайва и Шимано,ама...толкова са ми възможностите!
Относно рекламата,за която говориш-и аз искам Дайва и Шимано,ама...толкова са ми възможностите!
- carpsliven2
- сериозен играч

Последно промяна от carpsliven2 на Нед Окт 11, 2009 9:04 pm, променено общо 1 път.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Само ако носи моето име!50 лв са много пари! 

- carpsliven2
- сериозен играч
Отиваш в първата рекламна фирма и веднага си поръчваш лепенка и го прекръстваш кепа
Нали знаеш че, амура кат види тази алуминиева глава и тръгва пак с 200 .. или искаш да се забавляваш повече с рибата
Наскоро си купих и директен телескоп FL- SUPER GAME ... ам тя цената му кат на шимано беше
Тез играчки голяма скъпотия се оказаха..

Нали знаеш че, амура кат види тази алуминиева глава и тръгва пак с 200 .. или искаш да се забавляваш повече с рибата

Тез играчки голяма скъпотия се оказаха..

FL-JN3000 имам я от 1 година доволен съм горе долу.Само не ми е ясно защо ми оплита влакното. В момента е на болонезата.Намотал съм 150м 0.18 и като хвърля и отпусна влакното веднага прави бради между водачите.Да не говоря че постоянно ми се прехвърля през върха.Прегледах лагерчето на бигела- добре си е гресирано, върти се.Смених влакното - същата работа.Нека ако някой знае как се решава този проблем да пише.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Се си мисля че като за начало една смяна на макарата би решила проблемаnasju написа:...Нека ако някой знае как се решава този проблем да пише.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Въпреки че нее края на сезона(аз такова като закриване правя само през забраната)мога да кажа че сопата си е перфектна,като се знам какъв мундарин съммайсторчето страхил написа:за здраво инфо в края на сезона

Тук е снимана днес ,без много да я хваля,идеален прът за това качество и цена за карбонов прът(86лв).Да спомена че работя без ластик и освен тая каракуда №43 имам на нея и шаранче 1.200кг което нее на снимка.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Може би имаш предвид на макарата и на марката.Павел Иванов написа:Се си мисля че като за начало една смяна на макарата би решила проблемаnasju написа:...Нека ако някой знае как се решава този проблем да пише.
Може би имаш предвид на макарата и на марката.[/quote]
Kво и има на марката бе , Я ажи ? Какво си имал от тази марка? Сподели с нас .

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Понеже nasju е споделил само няколко мнения по-горе какво и има на и какво има от марката то се предполага че питането е отправено кам мене
Та в такъв случай да си кажа - искренно се радвам че съм нямал и никога няма да имам от марката

Та в такъв случай да си кажа - искренно се радвам че съм нямал и никога няма да имам от марката

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Понеже nasju е споделил само няколко мнения по-горе какво и има на и какво има от марката то се предполага че питането е отправено кам мене![]()
Та в такъв случай да си кажа - искренно се радвам че съм нямал и никога няма да имам от марката![]()
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Времената се менят,та "да не дава Господ"!Ние сме лесни-свикнали сме!!!Павел Иванов написа:Та в такъв случай да си кажа - искренно се радвам че съм нямал и никога няма да имам от марката![]()
![]()
![]()
- carpsliven2
- сериозен играч
[quote="Павел Иванов"
[/quote]
Продължавай искренно да се радваш.. понеже аз пък се радвам че с блесната вадих хищници 10+ .. пък за кепа незнам какво не е извадил .. лошото е че още вади и на него е написано FL

Продължавай искренно да се радваш.. понеже аз пък се радвам че с блесната вадих хищници 10+ .. пък за кепа незнам какво не е извадил .. лошото е че още вади и на него е написано FL

-
- разбира нещата
Павел Иванов написа:Понеже nasju е споделил само няколко мнения по-горе какво и има на и какво има от марката то се предполага че питането е отправено кам мене![]()
Та в такъв случай да си кажа - искренно се радвам че съм нямал и никога няма да имам от марката![]()
![]()
![]()
Аз пък се радвам,че имам стол,кеп,макари,влакна от марката и от всичко съм доволен