За платика!!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
vek0
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: За платика!!

Мнение от vek0 »

Не ,селото се казва Ханово.И има платика не точно в Ханово но около него .. (кадето реката е бавна)
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

vek0 написа:Не ,селото се казва Ханово.И има платика не точно в Ханово но около него .. (кадето реката е бавна)
Колега според мен 0,20 е най-универсалното влакно за фидер(за основно)а повода вече според зависи....
Ти не се притеснявай за влакното,забелязал съм че при риболова на плувка платиката наистина е плашлива и понякога дебелите влакна имат негативен ефект.При риболова на платика на дъно(към който спада и фидера)е друго нещо имал съм доста случаи на 0.25-0,30 да се хващат платики...
По добре подбери правилната кука,захранка и стръв....и монтажа да е добър пък другото си е СЛУКА...... :smt023
Изображение
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

CERRUTI написа:
vek0 написа:Не ,селото се казва Ханово.И има платика не точно в Ханово но около него .. (кадето реката е бавна)
Колега според мен 0,20 е най-универсалното влакно за фидер(за основно)а повода вече според зависи....
Ти не се притеснявай за влакното,забелязал съм че при риболова на плувка платиката наистина е плашлива и понякога дебелите влакна имат негативен ефект.При риболова на платика на дъно(към който спада и фидера)е друго нещо имал съм доста случаи на 0.25-0,30 да се хващат платики...
По добре подбери правилната кука,захранка и стръв....и монтажа да е добър пък другото си е СЛУКА...... :smt023
:lol: От тия мнения -най ми харесва твойто-подкрепям :idea:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
tkt0426
новобранец
новобранец

Мнение от tkt0426 »

dian написа:колега имфото ти не е точно платики на тунджа около ханово няма платиките са на запушеното или маните както му е другото име рибите са от 200 до 500 грама аз лично ги ловя на 0.18 основно и 0.10 повод кука 18 червена стръвта е бял и пинки между другото платиките са редки в неделя съм там търси ауди или пасат комби

е има ли я платиката там?
маните-запушеното - не е точно да се каже , че са едно и също място.... :!:
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Имам 1 можеби неуместен въпрос по темата но ще го задам да не отварям нова...
Искам да попитам предимно пловдивчани и смолянчани някои да е ловил платика на Антон Иванов на фидер и да обясни малко ако има такива стръв мотаж и подхранка тъй като съм им много мераклия на тея платики и съм решил тва лято да ида да се пробвам :) мерси предварително на тези които ще се отзоват
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”