Езерово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Езерово

Мнение от Dedy »

AL KAPONE написа:... Накрая идва някое ДедИнце с дряновицата прави ги на смешни за един час и си тръгва ...
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Ето това мнение чаках! Кроки, раздуй нещо за нас плувкарите! Има ли удобни места в близост до бъдещия лагер? По мое мнение, през сезона който ще бъде срещата, би трябвало шарана да се върти и в близост до брега, дали и ние ще имаме шанс!? Мене лично 50-60 шарана по килограм ме устройват идеално за еднодневен риболов. Казвам еднодневен, защото имам други планове за прекарване на останалата част от времето!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Има достатъчно място и за плувкари,точно под поляната дето ще са палатките и сенниците :idea: :!: :idea: :!: :idea: :!: Аз също ще половя на перце със ВАС :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Само така, плувка му е майката.
Дедо, живот и здраве около 26ти мисля да посетя гьола, за ден два, да проуча и опиша положението-
Места за ловене, места за печене на агнета, за пиене на ракия, и тн. Още на 29ти ще имате пълния ми доклад за мементното състояние на язовира :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Манейййййй баси и дзверовете - 10-14кг. щуки :shock: :shock: :shock: .Дано да съм разбрал правилно :oops: . Кроки ще може ли да се ловят - ако имаме късмета и да ги хванем, не знам вече ми треперят ръцете и краката.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

chirusa_bg написа:Само така, плувка му е майката.
Дедо, живот и здраве около 26ти мисля да посетя гьола, за ден два, да проуча и опиша положението-
Места за ловене, места за печене на агнета, за пиене на ракия, и тн. Още на 29ти ще имате пълния ми доклад за мементното състояние на язовира :wink:
:D :D :D :D

Сакън, трай бре! Дай ми инфото само на ЛС, така ще сме едни гърди (или там каквото и да е) пред другите. Като гледам записванията, конкуренцията ще е убийствено жестока, сичко е от месар нагоре. Ама нали съм си интригант, се сещам, че малко подвежаща информация ще ни бъде от полза, така че може да напишеш и нещо на всеослушание.
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Аз пък още се чудя дали да нося въдици щот се надявам все някой да ми даде да хвана едно рибе на перце. А и Деди каза, че ще ме учи да монтирам онези изчепените плувки (близалките).
Последно промяна от marinov1973 на Вто Апр 15, 2008 12:44 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

marinov1973 написа:Аз пък още се чудя дали да нося въдици щот се надявам все някой да ми даде да хвана едно рибе на перце
Остава да няма кой да ти даде :) Даже три ще получиш само да поискаш!
Аз също се присъединявам към плувкарите да си премерим.....плувките :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

[Аз също се присъединявам към плувкарите да си премерим.....плувките :)[/quote]

И аз съм плувкар . Но от де да знам с толкова щаранджии около нас какво може да се случи.Даже и къмпингарско оборудване ми липсва. Но дотогава все нещо ще стъкмя.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

marinov1973 написа:Аз пък още се чудя дали да нося въдици щот се надявам все някой да ми даде да хвана едно рибе на перце. А и Деди каза, че ще ме учи да монтирам онези изчепените плувки (близалките).

Няма да станаеш майстор-плувкар.
Не се учиш лесно :roll:
Не се казва ИЗЧЕПЕНА плувка ,а ИЗПЕНГЯЗЕНА.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

И те са за река.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Горе долу както carp-stz "отрече", че има голяма риба в язовира, така и Вие отричате сега риболова на топчета и говорите глупости.Това че съзтезателите не са хванали риба, и Вие не сте хванали риби на топчета незначи, че трябва да се отричат според мене :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз лично съм ловил на топчета точно 3 пъти и не е пипало докато не сменя на царевица.Всеки риболовец има и предпочитания освен към начина на риболов така и към стръв.За да си състезалтет трябва да ловиш на топчета ли,това някакво правило ли е?Аз не ловя на топчета защото имам по добри успехи на царевицата.Просто всеки от нас предпочита определена стръв!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Paublo_Eskobar написа:Аз лично съм ловил на топчета точно 3 пъти и не е пипало докато не сменя на царевица.Всеки риболовец има и предпочитания освен към начина на риболов така и към стръв.За да си състезалтет трябва да ловиш на топчета ли,това някакво правило ли е?Аз не ловя на топчета защото имам по добри успехи на царевицата.Просто всеки от нас предпочита определена стръв!
Абсолютно си прав, че всеки си предпочита стръвта, но не е лошо да не отричаме другите видове стръв.Я кажи с какви топчета лови.Нека да позная.Купешки :roll: ?

И все пак темата беше за Езерово.Наслука пожелавам на всички :wink: .

П.С. AL CAPONE, като модератор вместо да вземеш да вкараш темата в правия път...съвсем я оспами :shock: .А тебе деденцата ако те правят на смешни с дряновиците, на мене все още не ми се е случвало. :wink:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

saksi написа:
marinov1973 написа:Аз пък още се чудя дали да нося въдици щот се надявам все някой да ми даде да хвана едно рибе на перце. А и Деди каза, че ще ме учи да монтирам онези изчепените плувки (близалките).

Няма да станаеш майстор-плувкар.
Не се учиш лесно :roll:
Не се казва ИЗЧЕПЕНА плувка ,а ИЗПЕНГЯЗЕНА.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

И те са за река.
Бе аз бързо схващам ама малко повечко трябва да ми се обяснява. И вярно че беше изпенгязена. МАа кат не ми се ровеше из темите написах първото което ми дойде. :ANAL: :ANAL: : :rolleyes: :rolleyes: :drinkers:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Калканчо е прав, кълве шарана на топчета и още как. По Дунава само на топчета ги морим.
Ето рецептата:
1. Забъркваме смес за топчета
Изображение
2. Правим едно голяяямо топче и слагаме на оловото.
3. Правим топчета Ф-20 и слагаме на куката.
4. Хващаме ей-таквизи шарани
Изображение
п.п. Променяме рецептата за топчетата според географските характеристики на водоема
- по-към Румъния - мамалига с аромат на малай
- по-към Гърция - мамалига с аромат на зехтин
- по-към Сърбия - мамалига с аромат на сунцокрет
- по-към Турция - мамалига с аромат на кьоспе

Наслука! :mrgreen:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Сестро излъга,аз ги наблюдавах тамошните рибари.Слагат голямо подвижно олово,пружина и 2 куки.Качамак на пружината а на куката,качамак,царевица или стериопор.Дядото надърпа няколко шарана арни а аз с тези модерни захранки и стръв един гол к.....р :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”