ЖРЕБЧЕВО - КЛАНЕ

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: ЖРЕБЧЕВО - КЛАНЕ

Мнение от Бачо Илия »

Абе , аз бих се изказал по-детално , ама със сигурност ще ме баннат :cry: Но , човека , даже и да е провокатор , е правен когато на баща му хичне му се е е..ло !!!!
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Гаргантюа написа:Ари бе голяма работа. Тая рибка е хваната с 27 въдици ко толкоа а? Нйее ли туй форума на рибарите? Дйето обичат сладко да си похапвът рибка с биричкъ? А?
:D :D :D :D

Пич, съвсем правилно си се ориентирал, баш тука е форума на рибарите дето обичат да апват, да пийват и да :ANAL: такива като тебе! Даже награди раздаваме на некои така по хитрички, та пусни едно лично на Барута да ти обясни как да си получиш приза!
Последно промяна от Dedy на Пон Апр 21, 2008 5:47 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Не , че е правен , когато на баща му не му се е шибало , а май е резултат от пиянска чикия , деба и катанецо , деба. Форума на рибарите дето ядат рибка с биричка :evil: :evil: :evil: - ааааааааааааааааа побеснех и без това се прибрах бесен преди малко , а сега и тоя лайнар :evil: Ходи баце в Гърция , ходи ... :finga:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Ако беш хванал някой златната рибка, нямаше да му обърнете внимание!
От мен и моите хора, Гаргамеле-Един голям кур за на майка ти устата! Дърта и без зъби ще и хареса мноо рибата без кости! :finga: :lol:
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

Ти май нарочно го правиш,а?
Хем си месар,хем не си го признаваш...че и се хвали с 27 въдици е хваната :smt097
ПО въпроса за маломерките ще си замълча :evil: :evil: :evil:
И следващия път поне пиши грамотно.
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Сигурно е някой педал и му прави удоволствие,когато толкова народ му се точат. :ANAL:
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Какви маломерки бре колега , какви 27 въдици .. въпросния човек не е бил на никакъв излет , а цели тука да ни изнерви.Постовете му умишлено изглеждат малоумни.Не му се вързвайте , а темата да бъде премахната ако може.
TICA FAN
Iwelin
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Iwelin »

Бухахахах, а бе пичове рядко пиша тук но редовно го следя форума но ... ВИЕ ДА НЕ СТЕ ОПЕРИРАНИ ОТ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР? Не мога да разбера как изтърсихте толкова жлъч за някой който е решил да си прави майтап :). Ако ви пречи просто не пишете и готово, не знам кой може да повярва че въпростния риболов се е състоял :).
До пича с риболово : Да знаеш че и аз не съм ял амур още ай си делним оная 200-тица че да не вземе те заболи корема от преяждане с тоя кит.
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

Пич вземи едно въже и върви да се обесиш някъде и дано не те видим вече за риба че яко ти се пише. В забраната ще пускаш такава тема. Защо не отиде на някой платен язовир като всички останали
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе то е ясно като бял ден , че е провокация , ама що го прави. Ама пак , темичка де :D И ний да поебем малко , че то иначе скукаааааа.... , скука :ANAL:
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Тук май за всички ни (с едно изключение) е ясно, че тоя Гаргантюа ли е какъв е, нещо пича или си прави базик с всички нас (което хич не мисля да толерирам лично аз), или е толкова зле, че ни психиатър, ни каквото и да е би могло да го спаси.... очевидно е пропуснал първите няколко години за получаване на възпитание...

Мили ми колега, то ти явно няма да се светнеш сам, ама при влизането във форума, както и във всяка една нова общност е нормално да се позапознаеш малко с правилцата, с някои морални норми и порядки, па тогава да се пишеш и ти с нас член на този форум. Май това ще ти е последен шанс да се запазиш сред нас преди да бъдеш БАН-нат!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Iwelin написа:не знам кой може да повярва че въпростния риболов се е състоял :)

Аз примерно. От личен опит знам , че не е НЕВЪЗМОЖНО да се хване такова количесто за един ден. При добра слука и напипване на място съм хващал доста пъти по 10-12 кила за един ден и то само с една въдица. Така , че не е изключено 3-ма да хванат толкова риба. Ама неговото ... и начина , по който се "ГОРДЕЕ" с постъпката си ... Абе немам думи , назнам защо изобщо се обяснявам , като тоя ще продължава да си ни гъделичка докато не го БАН-нат :evil:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

:lol: :lol: :lol: Е те този тип ме уби!!!!!!А колко народ му се вързаха :lol: :lol: :lol: Браво брато,само да ни се усереш с толкова много риба :butthead:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

ТОЯ е хипер-грамотен
Няма сбъркан нито един препинателен знак, нещо което го могат и го спазват шепа хора и затова представата му, че сме прости селяни ме обижда. :evil: Никакъв майтап не е това, а демонстрация на превъзходство и проява на лош вкус.
:evil:
Искам да се обърна към автора на тази безумна тема:
Видяхте, че не минава номера и тук не пишат аборигени, колкото и да Ви се иска. Моля ИЗВИНЕТЕ СЕ пред форума!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

nikejo, батка т'ва неговото е абсолютен блъф.Незнам , какво точно цели.
TICA FAN
Заключено

Обратно към “Бракониери !”