Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Силиконче и не само....
Модератор: sestrata
Re: Силиконче и не само....
ей за мезе ма хвана ти ПавлеПавел Иванов написа:Начи тъй ! Вадиш плеара , слагаш слушалките на ушите , пущаш Хиподил , на вирбела закачаш едно Голди и меташ !RAMIREZ написа:.... а какво е монтажчето със стръв скакалец?....

П.П: не практикувам да ходя на риба и да слушам музика понеже последния път една крава ми изкара акъла понеже не я бях чул че се приближава и както човек си мисли че е сам сред природата нещо голямо и черно минава на 20 см. от него ....

Има теми за кефала където е описан монтажа със скакалец.Накратко - директна линия без утежнения и плувка ,куки 10-12, като е "пресен" скакалеца си плува над водата и удара се вижда или лека плувка (може и перо-най добре)без утежнение и повод 50-60 см.Пущаш по течението ,като гледаш стръвта да минава покрай дънери,храсти или стръмни брегове.
НЕ ЩЕМ АКЪЛ,ДАЙТЕ НИ ПАРИ!!!
Благодаря много за пояснението- ще се разтърся във форума, може и на някоя друга тънкост да попаднаBenev написа:Накратко - директна линия без утежнения и плувка ,куки 10-12, като е "пресен" скакалеца ...............

- rino712
- ще става разбирач
Рамирез-това дето го показваш на снимката спро ми ги прати Кроки.бг-Любо-2бр. в бяло и жълто-били распероубиец
.

Последно промяна от rino712 на Чет Май 29, 2008 8:56 pm, променено общо 1 път.
Wild fur Schnuren!!!
rino712 написа:Рамирез-това дето го показваш на снимката спро ми ги прати Кроко-Любо-2бр. в бяло и жълто-били распероубиец.

В неделя на Струма, под Мощанец ги пробвах силикончетата - за съжаление нямаше резултат, нямах удър нито на блесна нито на воблер, нито на жито, нито на бял , нито на торен - абе класическо капо
В събота пак!!!

В събота пак!!!