21.05.2008г.

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Заключено
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: 21.05.2008г.

Мнение от AL KAPONE »

IDA написа: Ауууу.... , бе тва да не е модераторски капан за банване , чак не смея да подходя сериозно към офертата :roll:
IDA, ти ще дойдеш някакъв пророк :lol: и основен кандидат май... а по добри дали има Времето до понеделник ще покаже
Последно промяна от AL KAPONE на Сря Май 21, 2008 8:37 pm, променено общо 2 пъти.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Стара Видра написа:
Marco Polo написа:
Стара Видра написа:пп.Марко,лодчето е супер удобно...
:smt023
Склонен съм да го разменя за Прасчо,без да доплащаш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Ми ти сам го подхвана(спама) , на третия пост още... Не моеш да му извъртиш две бухалки в гърбъ и да му прибереш лодката-бартери ша праиш , видя ли ся :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

AL KAPONE написа:
IDA написа: Ауууу.... , бе тва да не е модераторски капан за банване , чак не смея да подходя сериозно към офертата :roll:
IDA, ти ще дойдеш някакъв пророк :lol: и основен кандидат май...
Капоне , мисля че пръв писах за спама в темата , и имаше уаааааааааа....., даже писах няколко пъти.
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Уакваме мо темичката на колегата , хубави рибки, интересно беше , ама като се включи „капитана„ ИДА и на колегата „стара видра„ му са прищя резване на темата.Па ся и мач има , времено ще я остаим да „почива„ :lol: :drinkers:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

laplandeca написа:Уакваме мо темичката на колегата , хубави рибки, интересно беше , ама като се включи „капитана„ ИДА и на колегата „стара видра„ му са прищя резване на темата.Па ся и мач има , времено ще я остаим да „почива„ :lol: :drinkers:
Така си мислиш ти :finga:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

imitev72 написа:
laplandeca написа:Уакваме мо темичката на колегата , хубави рибки, интересно беше , ама като се включи „капитана„ ИДА и на колегата „стара видра„ му са прищя резване на темата.Па ся и мач има , времено ще я остаим да „почива„ :lol: :drinkers:
Ти си голем звер , кат пидбул , заапеш хекой и нема пускане , доде не му пресушиш кръвчицата :lol: :drinkers:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

laplandeca написа:
imitev72 написа:
Ти си голем звер , кат пидбул , заапеш хекой и нема пускане , доде не му пресушиш кръвчицата :lol: :drinkers:
Има защо/ он си знае/ :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

laplandeca написа:[

Като финландец руска водка , от петък още :D :D :D Нищо не писа за трансферите през граница ( до колкото знам стават с влакове , рейсове , автоколони , въртолети , самолети , кораби , пладноходки , канута , салове , мотори , мотори с кошове , рикши , велосипеди , пеша на два крака и с припълзяване) през руската граница в петък за фиркане на евтина водка. 8) 8) 8) Нищо не писа и за цените , как да ти дойде човек на гости , кът трябва да ходи в Русия да се изгърби от фиркане кат хората :D :D :D
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

чей,да не изпуснем срока понеделнишки :D :D че кьде без мен в некоя ДРАМА :roll: разбрах аз от разни,че барни нетолерантен тьрговец бил :roll: :roll: верно ли е?не е ли?чей за проба да си порьчам една ПЛУВКА :D :D :D :D :D
митев,че е гьз всички знаеме-дай да видим сега старата видра кьв го раздава :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Стара Видра
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Стара Видра »

Моля администратора да изтрие темата.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

5кила написа:чей,да не изпуснем срока понеделнишки :D :D че кьде без мен в некоя ДРАМА :roll: разбрах аз от разни,че барни нетолерантен тьрговец бил :roll: :roll: верно ли е?не е ли?чей за проба да си порьчам една ПЛУВКА :D :D :D :D :D
митев,че е гьз всички знаеме-дай да видим сега старата видра кьв го раздава :wink:
Не бе , човек- толерантен е , ама поради големия оборот от време на време има и брак има и батак. Аз не мога да си представя нетолерантност (като става дума за колеги, за пари и е във Форума) И не знам за какво е на пързалката , ама нека де , да му оспамим едно хубаво темата , пък другата седмица-нов късмет, може и на мен да се падне(да побогатя форумния речник с накоя друга приказка) :D :D :D
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

IDA написа:
laplandeca написа:[

Като финландец руска водка , от петък още :D :D :D Нищо не писа за трансферите през граница ( до колкото знам стават с влакове , рейсове , автоколони , въртолети , самолети , кораби , пладноходки , канута , салове , мотори , мотори с кошове , рикши , велосипеди , пеша на два крака и с припълзяване) през руската граница в петък за фиркане на евтина водка. 8) 8) 8) Нищо не писа и за цените , как да ти дойде човек на гости , кът трябва да ходи в Русия да се изгърби от фиркане кат хората :D :D :D
Чувам че цените покрай границата и в района на Петербург са се покачили доста и по малко „туристи„ ходят.Преди време е било с ферибота , стоварват ги и в неделя рано сутрин или събота следобед ги „товарят„ доста от тях на носилки :lol: , от тая система идва лафа „Mitä maa , mitä valluutta „ , научи Suomen kieli и ши си го преведеш :wink: , същия лаф е използван доскоро и за БГ.
Та щом та интересува за алкохола , ейти. Тука , повечето хора labourers , демек работници както в цяла европа пият бира, мнооо бира и водка.Хората които здраво държът кормилото на държавата повече от 100 год, вече ,пият вино , виски и ако се запознаят с булгари , ракийка , пелин и др. екстри.Младите хора гъкат бира , ма като се изучат , отличниците минават и те на вино :wink:
Аз имам лични контакти с хора които НЕупотребяват бири и водка :wink: , така че нямам преки наблюдения.Познавам и доста чужденци , немци , американци,англичанин,от руските републики и русия , всички те също избягват бирата и не вкусват водка :wink: .
Както казах , в сравнение с БГ тук се пие малко , просто на местните алкохола не им понася , има алкохолици , но не съм сигурен дали в БГ вече не са повече :wink: :lol: .
По въпроса за потентноста , вярно е , климата им влияе зле , и за това съобразителните хора наблягат на виното и немат проблеми :wink: , имат по 3, 4 деца, все снежно бели :lol: :drinkers:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

5кила написа:чей,да не изпуснем срока понеделнишки :D :D че кьде без мен в некоя ДРАМА :roll: разбрах аз от разни,че барни нетолерантен тьрговец бил :roll: :roll: верно ли е?не е ли?чей за проба да си порьчам една ПЛУВКА :D :D :D :D :D
Нимой си поръчва , че да не отнесеш ПЛУВКАТА :lol: , той барнюгата бая якичък , за една плувка , зян да станеш не бива , нимоим та прижали :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

До момента:
Видрата -1 точка
laplandeca - 3 точки
IDA - 3 точки
Marco Polo -1 точка
imitev72 - 2 точки
Пет килограмовия за успешно включване - 1 цяла точка
Моя милост -1 точка
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Виде ли са бе :finga: написа нещо и веднага поискаха от админа да изтрий темата --- хубостник :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”