Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

дайте малко инфо за Овчарица
Модератор: Paublo_Eskobar
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: дайте малко инфо за Овчарица
Братока се прибра в неделя с актив от шаран 9,500кг. и няколко по 3-4кг.Амур няма,но аз мисля утре да го набарам отново!
Интересува ме времето в региона,а не активността на рибата!
Ще съм благодарен на Новозагорски,Старозагорски и т.н. колеги!Има ли дъжд?
Интересува ме времето в региона,а не активността на рибата!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Митак не бях на вашето място, колегата си беше отишъл...бяхме на третата просека след от началото на пътя...то не беше хранене то не беше разпъване 30 кг. царевица и само един удар на каракуда за 2 дена не броим сомчетата...язък че ми и свърши отпускатаsapuna написа:Братока се прибра в неделя с актив от шаран 9,500кг. и няколко по 3-4кг.Амур няма,но аз мисля утре да го набарам отново!
Интересува ме времето в региона,а не активността на рибата!Ще съм благодарен на Новозагорски,Старозагорски и т.н. колеги!Има ли дъжд?

В момента в Стара Загора преваля но слабо но имаше цял ден тъмни облаци не знам как е по Раднево но ако е като тука спокойно може да се иде..успех
Времето се оправи,аз се прибрах така че...почва якото мачкане 1 месец:)
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Грънци!!!kaloyan87 написа:Времето се оправи...
Три дни валат по цялата дължина!Водата е на метри навътре!Студена е!Няма никаква месечинка!Мрежи на всяка дащна варда!Последните уловени риби са-няколко шарана от брат ми/до неделя вкл/,няколко от Иво Татоса/да не се спотайва-на същата просека/,аз имам два никакви,днес амур около 15 и шаран 5-ца.Калоян ме наследи.Яка група Корморани цепят другите три просеки!Дано!!!
п.п.Още два амура има днес,но това е капка в морето!