дайте малко инфо за Овчарица

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: дайте малко инфо за Овчарица

Мнение от sapuna »

Братока се прибра в неделя с актив от шаран 9,500кг. и няколко по 3-4кг.Амур няма,но аз мисля утре да го набарам отново!

Интересува ме времето в региона,а не активността на рибата! :wink: Ще съм благодарен на Новозагорски,Старозагорски и т.н. колеги!Има ли дъжд?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

sapuna написа:Братока се прибра в неделя с актив от шаран 9,500кг. и няколко по 3-4кг.Амур няма,но аз мисля утре да го набарам отново!

Интересува ме времето в региона,а не активността на рибата! :wink: Ще съм благодарен на Новозагорски,Старозагорски и т.н. колеги!Има ли дъжд?
Митак не бях на вашето място, колегата си беше отишъл...бяхме на третата просека след от началото на пътя...то не беше хранене то не беше разпъване 30 кг. царевица и само един удар на каракуда за 2 дена не броим сомчетата...язък че ми и свърши отпуската :(
В момента в Стара Загора преваля но слабо но имаше цял ден тъмни облаци не знам как е по Раднево но ако е като тука спокойно може да се иде..успех
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Времето се оправи,аз се прибрах така че...почва якото мачкане 1 месец:)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

kaloyan87 написа:Времето се оправи...
Грънци!!!
Три дни валат по цялата дължина!Водата е на метри навътре!Студена е!Няма никаква месечинка!Мрежи на всяка дащна варда!Последните уловени риби са-няколко шарана от брат ми/до неделя вкл/,няколко от Иво Татоса/да не се спотайва-на същата просека/,аз имам два никакви,днес амур около 15 и шаран 5-ца.Калоян ме наследи.Яка група Корморани цепят другите три просеки!Дано!!!
п.п.Още два амура има днес,но това е капка в морето!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”