Първата ми Щука 6,500кг

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Първата ми Щука 6,500кг

Мнение от Бачо Илия »

morosport написа:Това са ножовете за прасеятаааа :lol: :lol:
като ви е жал за рибата защо я ловите :?: :?: :axe: :axe: :axe:
Абе , ей , ненормалник. Ти не четеш ли като ти се пише в прав текст , че такива кървави сцени в банята на плочките , в кухнята и т.н . са нелицеприятни. Аз също не съм фен на 100%-вия рилийзинг , ама да си видял снимани риби на фона на плочки или транжорни. Язък ти за добрия улов (даже и на платен водоем) , тая щука не се брои , и ти не се броиш за сега. То имай малко от малко уважение , "колега" , поне към себе си.....
Изображение
futa
новобранец
новобранец

Мнение от futa »

Това някакви снимки тип Хичкок ли са?
Хубаво си извадил джигера ама не беше ли тлъста тая щука бре!
6,500 си е плодовита майка,можеше да я спасиш вместо да я изядеш,можеше да я пуснеш примерно в голямото езеро и може би следващия път нямаше да даваш 56лв за риба!
Иначе браво!!!! :ANAL:
Dio perdona-Io No!
Изображение
morosport
новобранец
новобранец

Мнение от morosport »

IDA написа:
morosport написа:Това са ножовете за прасеятаааа :lol: :lol:
като ви е жал за рибата защо я ловите :?: :?: :axe: :axe: :axe:
Абе , ей , ненормалник. Ти не четеш ли като ти се пише в прав текст , че такива кървави сцени в банята на плочките , в кухнята и т.н . са нелицеприятни. Аз също не съм фен на 100%-вия рилийзинг , ама да си видял снимани риби на фона на плочки или транжорни. Язък ти за добрия улов (даже и на платен водоем) , тая щука не се брои , и ти не се броиш за сега. То имай малко от малко уважение , "колега" , поне към себе си.....
Аре да не се обиждаме :smt018 не знам къде ги видя тия кървави сцену.Исках да покажа колко е издражлива една щука с метален повод и троика в стомаха(вия ме изкарахте Джак Изкромвача)
Не ми се занимава с глупости ,такаче моля МОДЕРАТОРИТЕ да ИЗТРИЯТ темата.
Аз и се порадвах на рибкате беше мн вкусна и ми е през к....ра за 56лв който ги няма са му мн.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

IDA неискам да се заяждам както ти го правиш в повечето си постове ама не издържах,нестига че човека си е платил рибата ам го изкара и незнам си какъв :twisted: като гледам тези червеноперки от твойта снимка май не са много живи. :wink:
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Поборников написа:IDA неискам да се заяждам както ти го правиш в повечето си постове ама не издържах,нестига че човека си е платил рибата ам го изкара и незнам си какъв :twisted: като гледам тези червеноперки от твойта снимка май не са много живи. :wink:
Изображение
Поборников , нямам никакви виждания и намерения да подкрепям "рилийзинга" , още повече разните му "хардлайнери" и радикални "рилийзинг -фундаменталисти". Прочети ми поста внимателно (няколко пъти) и дано разбереш какво съм казал. по отношение на плочките , баните , мивките , транжорните и т.н. И в кои от "повечето ми постове аз го правя да се заяждам" , айде брой и дай статистиката- в колко поста съм се заяждал и колко са по същество. Можем да се обзаложим по на една котка (с ориз , на фурна) , че тези " по същество" са поне 80% , като махнеш и 15 % " технологичен" спам , за останалите 5% съм съгласен- то няма как да ги няма ,до като постове като този , твоя , ги има :wink: :wink: :wink:

п.п. и си пази котката , да не пусна "монтаж за сом - на котка" , че отиде..... :D :D :D
Изображение
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Първата ми Щука

Мнение от Фуцата »

morosport написа:на каракудка 8-10см
Не казах колко тежи това животно 6,500кг
Ако тая щука тежи 6.500 аз трябва да съм към 180кг :lol: :lol: :lol: не казвам че преувеличаваш а че са те праснали в кантара якооооооооооо. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
futa
новобранец
новобранец

Мнение от futa »

Аз и се порадвах на рибкате беше мн вкусна и ми е през к....ра за 56лв който ги няма са му мн.morosport
риболовец

Не ставай смешен бе пич,не става дума за смотаните 56лв,а за отношение и малко култура!
Алал да ти е щуката още 100 такива да хванеш ти пожелавам,ама касапските снимки си ги запази за теб! :arrow:
Dio perdona-Io No!
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

До тук бяхме!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”