Хет Трик на яз. Мурла...

Модератори: bobopeli, sapuna

BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: Хет Трик на яз. Мурла...

Мнение от BZI »

Бачо пак одиш сам на ведомствения язовир и не се обаждаш ............... Казвай бързо кога да ще ме водиш да пробваме новите монтажи :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

IDA написа:
sapuna написа:Е те такова животно не съм закачал никога! :smt023
Ама , това сереиозно ли :roll: :roll: :roll: Ееее... , ми те са голям екшън :D :D :D С тоя третия се разправях около 15 минути ( и то с 0.30 , обаче с фидер :wink: , не ще да излиза и толкова :roll: , и то неакъф кълвач 3.100 ) Още един риболов , най-много два , с този монтаж, за да искристализирам нещата , после пиша ... и после ще последва масово обезрибяване на арендни гьолове , от към толстолоби :lol: :lol: :lol: Риболова на толстолоби , дали така , дали на дъно или пък на плувка си е екстрийм от всякъде! Колегите дето ходят "целево " за тях , знаят за колко адреналин става дума :D :D :D
Браво, колега!!! Страшни рибоци! Продължавай все така. Явно е имало полза от този такъм с плувка и пружина. Борбата е невероятна когато закачиш такъв звяр. Пък за 16 килограмов дума да не става. Продължавай все така и ти пожелавам да отидеш на Катранджията да ги убиеш. Там под 10 килограма няма толостолоб. :)
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

браво :D :D :D
Изображение
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Браво интересен риболов :)
Ето ви една риба от белоземския язовир на снимката е собственика на водоема ! рибата беше хваната на някакъв подобен монтаж така и не разбрах какъв точно плуващ стерупор под него висяща пружина !

Изображение
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Евала и аз искам и аз искам.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

martu написа:
chestarfield написа:миналата година на този монтаж имам около 30 вадения на толостолоб от порядака на 5-9 кила екземпляри. кефа доближава този на амур със тези размери на перо със корда 0,14-0,16 да го извадиш.
Еее колега кво направи ти бе!!Ако ми изкараш амур 5-9 кг с влакно 0,14 направо ти подарявам цялото си снаражение !!! Егати !!! :lol:
съжалявам само че миналата година нямах интерес да документирам улова си за да ти покажа каквъв амур излезна на перо със 0,16 корда на брягово 7.800 това ми е рекорда на плувка.преди една седмица искарах един 3 със 0.14 на бодрово презнавам последваха две много жестоки късания пак на амур незнам колко кила бяха.не се заблуждаваи колега много зависи и от температурата на водата колко е жизнена рибата и колко кислород има във водоема, много пренаселините язовири рибата е много по мудна. но ще гледам до края на годината да се зареда със нови такъми подарък от теб.... :D :D
п.п толостолоба го лова със дънните си просто им сменям монтажа. корда монофил тобертини специал 0.30???но при нас на яз. Тополово са до 10 кила дажи се съмнявам дали имат толково в момента, зимата го мрежиха.и не на секи язовир калве по този начин в това съм сигорен.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Моя рекорд в това отношение , е на един частен гьол до с. Пролом , амур 5.500 с директа осмица ( с параболична акция) , ластик 1.4 ( Конг, на Мавер , силиконов) , на трето коляно , линия 0.10 , без повод Лазер-Шогун, време за вадене 40 минути , с "асистенция" за кепчосването. На Мурла имам поне 15 , между 3.500 и 4.650 , пак с тоя такъм , само че с цели лини 0.12 Лазер-Шогун!!! Това ако са толстолоби по 2 кила , само ще разпъне ластика до дупка , линията ще каже "дзънн...." и ще си замине :D :D :D С тоя 4.650 , също се боричках около 40 минути и пак че не бях сам- няма стигане с кепа...... :D
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Монтажът за който говори колегата си е напълно законен ,защото го гледах по ХОБИТВ .
Обсолютно същата история.
Средна шукарска плувка,пружина и на пружината захранка с мирис на шоколад.
Колегата ,който обесняваше как се лови Толстолоб по телевизията ,се кълнеше че толстолоба обичал шоколад ! :roll:

Колега IDA ,все се каня да те питам, имам един бивш колега от КАРЛОВО и той запален рибар.
Васко се казва.Баща му имаше зелена ЛАДА купена от певеца Румен Родопски.
А Васко сега май кара VW golf 3.Сега живее в Пловдив.Ама събота и неделя май си е в Карлово.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

BZI написа:Бачо пак одиш сам на ведомствения язовир и не се обаждаш ............... Казвай бързо кога да ще ме водиш да пробваме новите монтажи :D :D
Когато кажеш :D Бе , ти кога ще ми донесеш ледкорите , че таман съм си взел и подходящ директен за тях 8) 8) 8)

Изображение

:D :D :D :D :D
Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Вторник, даже може и да посетим Мурла а?
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
Super_Liubo
новобранец
новобранец

Мнение от Super_Liubo »

бравос :smt079 :smt117 :partyman:
ТуКа иМа,ТуКа нЕмА,
КаДе Е рИбАтА !?!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”