Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В защита на граничаря Михаил Цонков
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: В защита на граничаря Михаил Цонков
И аз ще подпиша
, ма чекам си реда че много патриоти са се наредили на опашка и кат минеш покрай тех и питаш „Асан доде ли„? и всите се оглеждат назад исе барат там дет не ги сърби.
Бате ИДА , приятелю , не бегай от съдбата си, понаучи ли малко турски.............?

Бате ИДА , приятелю , не бегай от съдбата си, понаучи ли малко турски.............?
Подписах и аз.
Награда трябва за граничаря не съд .
Награда трябва за граничаря не съд .
- Моряка
- кандидат преподавател
Подписах и аз.Лапландец
това,че си имаш проблеми с определени хора или ведомства,не ти дава право да дразниш всички нас.Ако си мислиш,че ти пращи главата,погледни подписа на Чапара.

А сега де? 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aуууу как ме вбесяваш....laplandeca написа: Бате ИДА , приятелю , не бегай от съдбата си, понаучи ли малко турски.............?

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- ще става разбирач
Кво ли щеше да стане ако турски войник беше гръмнал наш наркотрафикант при оказване на съпротива.Немаше да го съдят човека , пък ний най вероятно пак щехме да подписваме петиция
Нека боклуците да си играят играта без наше участие.

Нека боклуците да си играят играта без наше участие.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Laplandeca,това че не живееш в Бьлгария от не знам колко време.
не ти дава право да се правиш на голям разбирач.Писна ми от такива като тебе,и разни турски изселници,дето ми дават наклон на х---я .И ми казват как да живея в собствената си страна.Аз поне сьм останал тук и имам право на някакьв глас.Петицията е вьзможност за такьв.Все още ходя на избори не защото има за кого да гласувам,а за да не ме командват хора избрани от чужденци,визирам такива като тебе и още милиони "БЬЛГАРИ" дето си заебаха страната.
Вместо да подпише ,тои се прави на велик.Или подписваи или си мьлчи,че много взе да дразниш.

не ти дава право да се правиш на голям разбирач.Писна ми от такива като тебе,и разни турски изселници,дето ми дават наклон на х---я .И ми казват как да живея в собствената си страна.Аз поне сьм останал тук и имам право на някакьв глас.Петицията е вьзможност за такьв.Все още ходя на избори не защото има за кого да гласувам,а за да не ме командват хора избрани от чужденци,визирам такива като тебе и още милиони "БЬЛГАРИ" дето си заебаха страната.
Вместо да подпише ,тои се прави на велик.Или подписваи или си мьлчи,че много взе да дразниш.

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- ще става разбирач
Темата мирише от секаде и нема място в този форум , тъй че нема да се мълчи.Има си други форуми от типа „Млад националист„, където се развихря милиционерската мисъл.muerter написа:Laplandeca,това че не живееш в Бьлгария от не знам колко време.
Вместо да подпише ,тои се прави на велик.Или подписваи или си мьлчи,че много взе да дразниш.![]()
Продалжавай да си гласуваш и да подписваш петиции, така е решено и тъй ще бъде.
-
- новобранец
И аз се разписах защото познавам лично момчето.Смятам че е прав а турците да го д..........т.Нямаме закони и това е
Затова ще ни
отзат винаги
властимащите.

-
- учете се от него
Вижте , КОЛЕГИ , въпроса не е дали е българин ,турчин , грък , румънец , сърбин или македонец. Въпроса е за защитата на държавната граница , нападението на полицаи и на последно място бракониерството. Какво значение има какъв е загиналия , въпроса не трябва да се изражда и да ни избива на ксенофобия и див национализъм
Въпроса е да се измъкне момчето от тази каша , а не на кой му е с кожа и на кой , без кожа
Държавата е наша , в нея живеем всички и сме късметли , че у нас калашниците никога не са били на дневен ред , както при съседите (Югославия , Турция , Македония....).
Отделно дето , ако делото е в съда , то вече не е следствена тайна , а никъде никой не писа какво обвинение е повдигнато .... член , параграф и т.н. А аз и не видях да е писано че делото е внесено в съда

Отделно дето , ако делото е в съда , то вече не е следствена тайна , а никъде никой не писа какво обвинение е повдигнато .... член , параграф и т.н. А аз и не видях да е писано че делото е внесено в съда

-
- сериозен играч
Предявеното му обвинение е по чл. 123 от НК за причиняване на смърт по непредпазливост. То е заради смъртта на турския рибар Ерджан Ялчън.IDA написа:, а никъде никой не писа какво обвинение е повдигнато .... член , параграф
Eдин въпрос ако може ,не само към колегата -muerter, a към всички вас, които имате такова голямо негативно отношение към вашите сънародници извън страната.muerter написа:визирам такива като тебе и още милиони "БЬЛГАРИ" дето си заебаха страната.
Защо милиони БЪЛГАРИ си заебаха страната???
И сега се започва: Ами щото са предатели,ами щото не-са Българи ,ами щото са страхливци ,ами щото само по силните остават тука ,ами щото са боклуци и тн...
Истината е че тези милиони Българи ,са заебали страната , щото им е писнало от тъпи,гадни,мръсни,и на първо място корумпирани шибани '' политици''.
Истината е че тези наши сънародници са оставили семейства и роднини ,и са тръгнали по света за да помогнат на своите деца и семейства да заживеят един по добър живот.(За тези които незнаят,само през последните пет години са преведени над 2.000.000.000 евро от българи живеещи в чужбина -нямя грешка в нулите -два милиарда.)или по просто казано ,всяко второ Блгарско семейство се издържа от тези '' боклуци'' живеещи в чужбина.
Подписвам петицията защото сам Българин и това е мой дълг като гражданин на РБългария.
Но искам да ви кажа ,че не това е начинът, с който може да се постигне един по добър стандарт на живот и на правосъдие.
Поздрави и дано оневинът обвиняемият.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не сьм споменавал подобно нещо.lovo написа: боклуци'' живеещи в чужбина.
И нямам предвид хората работещи в чужбина,за 2-3-5 години,с цел да изкарат някои лев.
Имах предвид хората установили се траино извьн Бьлгария,без намерение да се заврьщат тук.И продьлжавам да твьрдя че тези хора нямат никакво право,да определят какво става в Бьлгария.Било чрез вот на избори ,или чрез даване на акьл.Много е лесно да се приказва от 2-3000 км.И да казваш вие в бьлгария нищо не правите

А ти какво правиш в тази страна,или то вече е направено??????????????
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
лапландец=incubus бан и на двамата заради антибългарските им постове,или това е един и същи човек!?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- ще става разбирач
toxin34 написа:лапландец=incubus бан и на двамата заради антибългарските им постове,или това е един и същи човек!?

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Май прекалено дълго не си си идвал в БГ. И да си си идвал....те посрещат с бутилката от летищито, та чак до после....кога леко махмурлия пак излиташ...laplandeca написа:Сами си вършите работата на хората дето ви смучат от кръвта, ма кат ви харесва , евала, тъй ще да е.
Граничния полицай , че е невинен , невинен е , ма на хората дето правят туй мероприятие ич не им дреми, ако решат ще го жертват, те я хора правят и Вашия „патриотизъм„, подобни неща има и у други части на света и е доста забавно да гледаш как с един набор номера, си играят с хората и на тези хора им е убаво.
Ще се повторя и ще кажа , че за хора необвързани дълбоко с „власта„ в която и да е държава не е добре да се самоопределят като такива или онакива и да потдържат сляпо това си състояние.Това както винаги се е доказвало води до страдания и необятна простота.Ама май това Би доставя удоволствие, страна работа е човекут![]()
Патриотизма ми не се подхранва от и във омраза към турците, именно от същия Доган /оня...невинния...според тебе/.Минавал ли си Стара планина при Сливен-Търговище?
Сливен не е район на ДПС и по южния склон на балкана гората е непокътната. От другата страна .....напротив....целия склон е едно голямо сечище. Сякаш утре всички там заминават за Лапландия /примерно/.....и хора там вече няма да живеят. Да ти говоря за други места?! Близо до Силистра има едно градче....Дулово /първият частен град в БГ/. Там владетел е Кубито /Гюнай Сефер/. Та Кубито също обича дърва да сече......Каракус /гора толкова толямо че е разположена в 3 области/ вече представлява 50 метрова неизсечена ивица /по края и/, а след тия 50 метра....поляна. Та в Дулово и поговорки си имат...."ако искаш да си намериш работа....по-добре научи турски".
Та стой си ти там.....десиденте....обаче не ни давай акъли кой ни мозъците промива и кой ни патриотизма храни. Някой беше казал че в България от политика и футбол всички разбират....и в лапландия да идем....пак сме си същите....
Подписах, дано има успех петицията....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Радвам се, че се оказа, че много хора не са безразлични към неправда и несправедливост. На лапландеца проблема му не е в хора или системи, а в онова над раменето дето явно го ползва само за равновесие. Най обичам някой, който не е вътре в даден проблем не го изпитва на гърба си ежедненво да ми дава акъл как да се справя с него. Всеки има право да избере лесния път ма да си трае после и да не дава акъл, да се радва на собственото си същестрвуване и дано на света да се раждат по-малко като него, а в българия никакви, че и тези сега са ни достатъчни. Жалко че опорочи начинанието ми лапландецо бог здраве да ти дава, че един ден ще са нужни таквиз кат теб за да можем да ги показваме на децата си и да казваме ей и такива хора имаше, но въпреки тях ние не загубихме себеси и вие няма.