Спирам се на Щуката!!!

Модератор: sapuna

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Спирам се на Щуката!!!

Мнение от Павел Иванов »

Ся ако пущиш и некоя снимка , па и некоя ракийка по пощата да пратиш та да почерпиш :wink:

........ то и подкова суджук към ракийката :oops: не друго ам ей тъй , за мезенце :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Ми в успешни има :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

zapalen_92 написа:Ми в успешни има :)
Изображение Изображение Изображение

Така , така колега , мачкай ги щуките :D
Изображение
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Мачкам мачкам.Ама много трудни за ловене бе и в същото време атрактивни :)
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

sapuna написа:След 15,30 часа,по възможност в най горещите дни гледай да си на Драгановската корекция!Зареди се с каракудки,ама от най дребните и ще се сефтосаш!
За спининга забрави! :wink:

А имаш толкова много алтернативи!!! :roll: Ама,щом ще е щука-щука да е!

И нека желанието ти да я хванеш,не провокира постоянно пускане на теми в тази насока! :wink:
И какви са тези другите алтернативи?Кажи пък може и пробвам.Ако говориш за река Росица там ходя за кефал на булдо с мухи,но все малки мног малки кефалчета хващам.Ходя от Стамболово като тръгна до Лесичери по реката и мятам.По надолу на съм слизал.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Позаинтересувай се,колко още стари корита има на Янтра и Росица! :wink: Драганово е бита карта от години!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Bai Ves
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Bai Ves »

Не, не е, Сапуне. Вчера достойна щука ми се откачи със страхотна свещ, от бъзера..... обаче се смях с глас. Голям кеф, че има още такива бичмета там, а тъкмо там съм вадил баш трофеите си. години преди сега, там аз разбрах какво е същинския спининг в затревени места и водни огледала.... колко хубаво беше, а и сега обичам да я чеша. Тебе съм те виждал и нарочно отбягвал именно там, защо ли....... ами за да ти кажа сега, че там има достойни съперници. О, даааа..... именно аз се съгласих, че Драганово е бита карто, уви не, все още. Дано пребъде тази дестинация. Успех на всички и моля ви, връщайте рибите обратно поне за мярката. :wink:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Павел Иванов написа:Моска са едни от най-добрите блесни които може да си вземе човек ! Поставям ги наравно с Мепс , Пантер Мартин и Мюран демек тези четири марки блесни са предпочитани от мен пред всички други в световното блеснопроизводство
Това е и моето мнение.Някои други марки,като Абу Гарсиа имат отделни модели,които нямат равни,в случая става дума за Тобитата.Понякога късмет има и с разни други безизвестни марки,но аз лично залагам на сигурното. :lol:

Към Запален:

Живееш в едно от най-риболовните места в България и имаш страшен късмет с това,за разлика от мен.Около теб има толкова много места за риболов,като например р.Росица,р.Янтра,р.Дунав не е чак толкова далеч,разни други балкански рекички,язовири и така нататък.Около Варна местата се броят на пръсти,повечето сам съм ги намерил,посредством гледане на карти.Никой неможе да ми даде информация,всичко,което знам съм го узнал сам.Аз ловя почти само на спининг и хората като мен наоколо са един,може би двама,но втория не съм го виждал.Съветът ми е да потърсиш личен контакт с някой от твоя край,който може да ти покаже на практика нещата.Сигурен съм,че такива хора има,иначе е доста трудно.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”