Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Спирам се на Щуката!!!
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Спирам се на Щуката!!!
Ся ако пущиш и некоя снимка , па и некоя ракийка по пощата да пратиш та да почерпиш
........ то и подкова суджук към ракийката
не друго ам ей тъй , за мезенце 

........ то и подкова суджук към ракийката

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- zapalen_92
- разбира нещата
Ми в успешни има 

- zapalen_92
- разбира нещата
Мачкам мачкам.Ама много трудни за ловене бе и в същото време атрактивни 

- zapalen_92
- разбира нещата
И какви са тези другите алтернативи?Кажи пък може и пробвам.Ако говориш за река Росица там ходя за кефал на булдо с мухи,но все малки мног малки кефалчета хващам.Ходя от Стамболово като тръгна до Лесичери по реката и мятам.По надолу на съм слизал.sapuna написа:След 15,30 часа,по възможност в най горещите дни гледай да си на Драгановската корекция!Зареди се с каракудки,ама от най дребните и ще се сефтосаш!
За спининга забрави!![]()
А имаш толкова много алтернативи!!!Ама,щом ще е щука-щука да е!
И нека желанието ти да я хванеш,не провокира постоянно пускане на теми в тази насока!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Позаинтересувай се,колко още стари корита има на Янтра и Росица!
Драганово е бита карта от години!

-
- вече хвърля и на тежко
Не, не е, Сапуне. Вчера достойна щука ми се откачи със страхотна свещ, от бъзера..... обаче се смях с глас. Голям кеф, че има още такива бичмета там, а тъкмо там съм вадил баш трофеите си. години преди сега, там аз разбрах какво е същинския спининг в затревени места и водни огледала.... колко хубаво беше, а и сега обичам да я чеша. Тебе съм те виждал и нарочно отбягвал именно там, защо ли....... ами за да ти кажа сега, че там има достойни съперници. О, даааа..... именно аз се съгласих, че Драганово е бита карто, уви не, все още. Дано пребъде тази дестинация. Успех на всички и моля ви, връщайте рибите обратно поне за мярката. 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е и моето мнение.Някои други марки,като Абу Гарсиа имат отделни модели,които нямат равни,в случая става дума за Тобитата.Понякога късмет има и с разни други безизвестни марки,но аз лично залагам на сигурното.Павел Иванов написа:Моска са едни от най-добрите блесни които може да си вземе човек ! Поставям ги наравно с Мепс , Пантер Мартин и Мюран демек тези четири марки блесни са предпочитани от мен пред всички други в световното блеснопроизводство

Към Запален:
Живееш в едно от най-риболовните места в България и имаш страшен късмет с това,за разлика от мен.Около теб има толкова много места за риболов,като например р.Росица,р.Янтра,р.Дунав не е чак толкова далеч,разни други балкански рекички,язовири и така нататък.Около Варна местата се броят на пръсти,повечето сам съм ги намерил,посредством гледане на карти.Никой неможе да ми даде информация,всичко,което знам съм го узнал сам.Аз ловя почти само на спининг и хората като мен наоколо са един,може би двама,но втория не съм го виждал.Съветът ми е да потърсиш личен контакт с някой от твоя край,който може да ти покаже на практика нещата.Сигурен съм,че такива хора има,иначе е доста трудно.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.