Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

butnik & SONY - Оризари
- rosboz
- ще става разбирач
Re: butnik & SONY - Оризари
е наистина страхотно изживяване.
А тя щуката наистина може да ти поднесе всякакви изненади.
Преди седмица на kocet0 една в преследване на клатушката изкочи на брега.Той по-добре може да каже какво е изпитал.
Вчера бях на Марица и минах покрай дупката , но видях една моторница да се препуска.
А тя щуката наистина може да ти поднесе всякакви изненади.
Преди седмица на kocet0 една в преследване на клатушката изкочи на брега.Той по-добре може да каже какво е изпитал.
Вчера бях на Марица и минах покрай дупката , но видях една моторница да се препуска.
ski today
work tomorrow
work tomorrow
-
- учете се от него
Ми бива я бялатаnano_boy написа:монтажа беше щукарски,ама и таранката си беше бая едра.и какъв удар само.щеше да вкара пръчката.снимки в галерията,че още съм зелен.![]()
![]()

Чудно , как е налетяла на едрата каракуда , както казва колегата.Все пак бялата риба не е като щуката , да не подбира почти нищо според неговия размер 

TICA FAN
каракудата по ''изчисления'' на татко беше кам 60-70 грама.и ние се очудихме.докато не се показа си мислихме,че е щука.IDA,БЛАГОДАРЯ ти,че качи снимка.наслука на всички. 

Тея с лодката не ви ли измиха краката.Аз също имам такъв случай там с едра каракуда метната за щука,бялата(малко над 2кг.) я отвя като нищо.На пук на всичко написано от бг автори,че бялата имала тясна глътка,каракудата около 14см й беше в стомаха.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....