Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Третата щука
- rosboz
- ще става разбирач
Re: Третата щука
Браво продължавай все така , а английския не го подценявай а го учи сега ти е времето
ski today
work tomorrow
work tomorrow
- zapalen_92
- разбира нещата
Ама аз не го уча в даскало.Записал съм от първи клас немски,а от 5 клас руски.Няма как да седна сам в къщи да го уча сам.Това е невъзможно-нищо няма да науча.Сестра ми сега е 12 клас и го учи от първи клас и е профилирана паралелка с англииски и всеки ден го учи и пак ходи на частни уросци.То да не се учи еи така-хоп

...ми то и рибарлъка не се учи "ей така-хоп"......има-няма цял живот...баба ми на 80години започна да учи италиански(без майтап!)!комичното е, че научи половин София на английски(бабами де), а аз съм и най-неуспешния ученик, английския ми е колкото да си поискам хляб, подслон,бира...и жена....и ма пък и повечко не ми и трябва де... ...zapalen_92 написа:Ама аз не го уча в даскало.Записал съм от първи клас немски,а от 5 клас руски.Няма как да седна сам в къщи да го уча сам.Това е невъзможно-нищо няма да науча.Сестра ми сега е 12 клас и го учи от първи клас и е профилирана паралелка с англииски и всеки ден го учи и пак ходи на частни уросци.То да не се учи еи така-хоп![]()

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- zapalen_92
- разбира нещата
Хаха добре бееJechev написа:...ми то и рибарлъка не се учи "ей така-хоп"......има-няма цял живот...баба ми на 80години започна да учи италиански(без майтап!)!комичното е, че научи половин София на английски(бабами де), а аз съм и най-неуспешния ученик, английския ми е колкото да си поискам хляб, подслон,бира...и жена....и ма пък и повечко не ми и трябва де... ...zapalen_92 написа:Ама аз не го уча в даскало.Записал съм от първи клас немски,а от 5 клас руски.Няма как да седна сам в къщи да го уча сам.Това е невъзможно-нищо няма да науча.Сестра ми сега е 12 клас и го учи от първи клас и е профилирана паралелка с англииски и всеки ден го учи и пак ходи на частни уросци.То да не се учи еи така-хоп![]()

Хаха добре бее
Викаш жена и бира като има какво друго му трябва на човек
[/quote]
... и яхта му трябва на човек...поне лодка...и някоя и друга въдичка....

... и яхта му трябва на човек...поне лодка...и някоя и друга въдичка....

Джоко Росич

Джоко Росич

- zapalen_92
- разбира нещата
... и яхта му трябва на човек...поне лодка...и някоя и друга въдичка....Jechev написа:Хаха добре бееВикаш жена и бира като има какво друго му трябва на човек
![]()
![]()
![]()

И някой друг кондом,че не се знае кво може да стане на тая лодка.Може се спука надуваш кондома и спасява положението

Джоко Росич

Джоко Росич

- zapalen_92
- разбира нещата
Мерси за фен клубаJechev написа:![]()
![]()
е за това си имаш фен клуб

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Викам да добавим и една кола.Може и да е по-скромна ,като за бедни хора. Даже може и да е без таван.......... и яхта му трябва на човек...поне лодка...и някоя и друга въдичка....

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тие без таваните много кондоми харчат
Ще взема и аз да кандидатствам в клуба

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- zapalen_92
- разбира нещата
Я кандидатсвайchirusa_bg написа:Тие без таваните много кондоми харчат![]()

Ами аз какво да напиша за фен клуба.Под всичко мое написано какво да излзиа?Вие сте написали това-Member of the zapalen_92's Fan Club.
Ами аз какво да драсна

Дръж се естествено и продължавай в същия духzapalen_92 написа:Я кандидатсвайchirusa_bg написа:Тие без таваните много кондоми харчат![]()
Ами аз какво да напиша за фен клуба.Под всичко мое написано какво да излзиа?Вие сте написали това-Member of the zapalen_92's Fan Club.
Ами аз какво да драсна

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- zapalen_92
- разбира нещата
Добре
Я да попитам нещо пак за щуката.Металния повод има ли значение какъв цвят е.Защото има едни метални с пластмасово покритие(прозрачно)и се виждат металните нишки.Има един друг вид с черно покритие.Има и в зелено покритие.С кое покритие са най-добрите?Или няма никакво значение?И какъв размер-по къси по дълги или средни?

- zapalen_92
- разбира нещата
Току ще си взех едни по къси черни и един волфрамов(защо го взех и аз незнам).На волфрамовия няма нито вирбел нито карабинка.От двете страни има клупове.Как да го използвам я кажете 

[quote="zapalen_92"]Току ще си взех едни по къси черни и един волфрамов(защо го взех и аз незнам).На волфрамовия няма нито вирбел нито карабинка.От двете страни има клупове.Как да го използвам я кажете 
Я въобще не използвай метални поводи, за блесна де, сложи малко плетено, или кевлар за повод, ако толкова държиш и не се занимавай да натоварваш играта на примамката с излишни "грубости" на линията....

Я въобще не използвай метални поводи, за блесна де, сложи малко плетено, или кевлар за повод, ако толкова държиш и не се занимавай да натоварваш играта на примамката с излишни "грубости" на линията....

Джоко Росич

Джоко Росич