Акъл
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- учете се от него
Re: Акъл
Колегата shekira има микрометър и редовно си ги мери. Ще го помоля , щото и на мен взе да ми става интересноchirusa_bg написа:Ида, премери го ако имаш възможност, много ми е интересно, колко е разликата, иначе и аз си го ползвамIDA написа:Абсолютно съм съгласен , даже ме е страх да го меря с микрометър , но си го ползвам![]()
![]()

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ако ти трябва 0.12 слагай 0.10,ей толкова почти бяга Шогуна.Строфта и той е в тия граници.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аз,и в една друга тема го казах.90% от влакната в БГ не одговарят на написаното.Извода е само един-дърво от всякъде.И от 15лв и от 2лв се тая.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Пробването е задължително-на място-за размерите на шогуна не оттговаря 0-20 е о-25 просто на око се вижда-значи гледаш да е меко кат го дръпнеш на нокът да стои правоshekira написа:Аз,и в една друга тема го казах.90% от влакната в БГ не одговарят на написаното.Извода е само един-дърво от всякъде.И от 15лв и от 2лв се тая.

Риболовци.
Преди малко се връщам от обиколка по магазините .Не взех нищо ,но категорично ме отказаха от Шогуна,като думите на продавача бяха : Последно време влакното е много слабо
Аз онемях -какво има да се променя на едно изделие ,ако държи на търговското си име
И остава единствената възможност за реално обяснение :старост -нерадост
ЧАКАМ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ЧАКАМ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- учете се от него
Ако е само за поводи - виж това:bkd написа:
ЧАКАМ НОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
http://tomaxshop.com/catalog/product_in ... b757841c86

chirusa_bg написа:Аз пък си придставям, колко откачания и трусове има при ваденето, също си представям, колко всъщност е дебел плетеняк 20-25lb и си представям, като натежи от водата това ми ти въженце 0.30-0.40 как се държи плувката.old fox написа:Много се изписа, но никой не спомена за плетеното
Аз съм си монтирал на 5цата 0.10 някакъв карбон - 9.5кг, а за поводи ползвам монофил - според случая. И като знаеме, че не се разтяга карбона - представете си каква емоция е и на 200гр рибе
![]()
![]()

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
С 5м. директен и с плетеняче,познай какво ще ти се случи.Ние като по прости плетеното го слагаме на спининга и фидера.old fox написа:![]()
Ако имаме намерение да ловим ШАРАН на коричка - то 0.30 моно е задълже - колега
![]()
Гого , от къде да го намерим тоя owner ? Не съм го мяркал никаде из тукашните магазини. 

TICA FAN
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
При нас в София се намира в някои магазини...малката ролка върви по 4.50 до 5.50лвSONY написа:Гого , от къде да го намерим тоя owner ? Не съм го мяркал никаде из тукашните магазини.

Ако някой знае , къде в Пловдив мога да намеря въпросното влакно да го пробвам , ще съм много благодарен 

TICA FAN
Някой може ли да ми каже софийски магазин в който се продава GAMAKATSU и MIKADO ,че харесах едни влаканца да ги пробвам

Явно масово колегията е накупувала влакна и сме в някаква мъртва зона

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За пръв път ми попадна Микадо 2004 на гребния канал на клубния шампионат,от един поляк го изпросих
заедно с една плувка.Не помня какъв модел беше,но малка ролка 25м,с плувката още си ловя а влакното излезе супер.От малката ролка си правеха такъмчета за основно.Разгледах преди малко какво предлагат и бих се радвал ако си купиш от него преди мен ,да споделиш впечатленията си от него.