Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Личен трофей на Тракиец
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Личен трофей на Тракиец
Ето това е красота... ЕВАЛА, дано имаш скоро подобрение на личния си рекорд! Кеф е да видя подобна красавица...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Как накарахте Рапалата да слезе на 6 метра?brandon76 написа:Рибата удари на 6м в средата на водоема на дълбочина 17м.
Сомът обича смелите!
-
- научил се да хвърля
Браво бат Браньо,евала за тази 9 кг. красавица.Така е който инвестира,тренира и упорства постоянно неименуемо съдбата го награждава един ден.
Имах честа да изям една от по-малките му бели риби.Много е вкусна тракийската бяла риба.Специални благодарности.Другия път да ги надърпаш още повече и пак да ми дадеш да хапна някоя
Имах честа да изям една от по-малките му бели риби.Много е вкусна тракийската бяла риба.Специални благодарности.Другия път да ги надърпаш още повече и пак да ми дадеш да хапна някоя

Колега.Не е нужно по никакъв начин да караш рапалата да слезе,на тази дълбочина.Има си точно такива модели.Шад Рап,Сливер видовете Денсъри и др.oldman написа:Как накарахте Рапалата да слезе на 6 метра?brandon76 написа:Рибата удари на 6м в средата на водоема на дълбочина 17м.
- krokibg
- учете се от него
Браво колега,страшна слука си имал.Останаха много малко такива риби там от многото бракониери,но важното е че си я извадил успешно
П.С Направо развали на Тлолито съня за следващите два-три месеца

П.С Направо развали на Тлолито съня за следващите два-три месеца

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Риба на живота на всеки риболовец,бравооос 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво!Страхотна бяла риба!
9 КГ.!
Трета година си мечтая за такава,но не идва при всеки!