Пълен Резил да му е.. майката

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пълен Резил да му е.. майката

Мнение от Моряка »

Кроки в това което казваш съм убеден и имам някаква стара версия на Tune Up .Пробвах да въстановя снимки,но не ми се получи от първия път и не съм пробвал повече.А всъщност какво е зипната и 2008 година версията е платена сигурно?
А сега де? :roll:
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Много тъпо,егати :evil: На мен когато ми форматираха диска ,специално ми се обадиха от сервиза ,за да ме попитат какво да ми оставят ,и кое да изтрият 8) А тези изобщо как са си позволили да трият такава информация :shock:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Амаренче,има фирми които правят и по-големи простотий на е добре че са малко.Някой правят замяни на елементи от системата,подменят хардове и още куп простотий.Когато човек не е запознат направо могат да му съсипят живота.нямах намерение да го казвам за да не се обиди някой от форума дето има такава фирма но това е голата истина.Подменят разни нови работи със стари такива които са биле повредени и са ги отремонтирали.После идва друг ахмак който си няма също понятие от компютри и на него му обясняват колко му е развалена тази част и му я набутват и така до безкрай.Преди години,когато се запалих по компютрите,шест месеца носех компа ден-през ден на ремонти и прейнсталация но накрая започнах да си правя всичко почти - сам и тези проблеми просто се изпариха и вече компютрите изобщо спряха да се развалят нещо та и това идва да докаже че съм прав че умишленно правят простотий.Когато занесете компютър на ремонт,гледайте да са ви много близки/което също не е гаранция че няма да ви издърварят/ или да са голяма и уважаваща себе си фирма,която няма да си позволи лукса да ви лъже.

moriak1 написа:Кроки в това което казваш съм убеден и имам някаква стара версия на Tune Up .Пробвах да въстановя снимки,но не ми се получи от първия път и не съм пробвал повече.А всъщност какво е зипната и 2008 година версията е платена сигурно?
Колега,версията е платена но си има кей генератор и когато генерираш кода,задължително нанасяш точно твойте данни като със десен бутон кликаш на моя компютър,от там отиваш на пропъртис и ти отваря едно прозорче на което ти е исписано всичко със данните за компа и на кой е регистриран Windowsa който е инсталиран.Копираш това което пише за регистрацията,пействаш я във каренцето на кей генератора на TuneUp Utiliti,генерираш и вече ключа който програмата е генерирала е на твое име/името на което е регистриран Уйндоуса/.Имайте си на предвид,че ако са правени простотий или нещо друго или е заменян харда,няма какво датърсиш,просто забравяш и събираш музики и снимки на ново !!! Качих едни снимки от флашката,направих папка и изчезнаха като че ли изобщо не съм ги запаметил.На всичкото отгоре,форматирах и изтрих всичко от флашката и няма да ти казвам какво търсене падна и накрая ги извадих със тази програма.Също така,трябва да се преглежат намерените файлове от програмата един по-един и да се възтановяват ръчно.Поне аз така правя.При мен всичко си е перфектно и е наред,просто пробвайте и никой не ви кара да я слагате.Който иска нека да пробва и сам да си направи преценка дали да я ползува или не.Успех !!!

Моряк1,Zip и Rar са програми за компресиране на файлове и "зипнато" означава компресирано.С една дума исках да кажа че програмата е компресирана и във Зйпа или Рар има и други неща като кей генератор и други данни за програмата.Задължително сканирайте преди да разархивирате и инсталирате програми които са компресирани от някой,защото има и хора които изобщо не са доброжелателни към нас.Много вируси съм засичал но Антивирусните програми ги хващат и направо ги трийте ако писне
антивирусната без да отваряте нищо. :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Krokibg написа: Колега,версията е платена но си има кей генератор
Благодаря за което,повечето знания ги трупам сам с проба грешка и ми е трудно,но така ще си е.Аз също си ремонтирам компа сам и хардуерно нямам проблеми-засега,че съм още пресен ученик.Най-ценната ми информация са само снимките и съм се застраховал като ги имам на компа,на СД-та и на един по малък хард ,който включвам само да добавя информация.Почнах да ги качвам и в Снимка .бг,но са големи и става бавно,че май трябва да ги намаля всички и тогава.
А за разделянето на харда мисля,че не е перфектно решение,защото си има механика и като се скапе механично,няма С няма Д ....Включен втори хард с дублирани снимки е предимство.
А сега де? :roll:
Аватар
Harmanlieca
новобранец
новобранец

Мнение от Harmanlieca »

Колкото по-малко неща има качвани след като са изтрити данните,толкова е по висок процента на възстановените данни след това.Така че не качвай нищо ако не ти е спешно.Сложи си само програма за възстановяване TuneUp-a едобра наистина аз ползвам само че 2007.
Ако не си си разделил харда можеш да го направиш директно от Уиндоуса много е лесно,правиш го на квито си искаш парчета,и ги прави на NTFS файлова система.Може би знаеш как се стига до програмата но аз ще драсна се пак на някой може да му е полезно.
Start menu>Control panel>Administrative Tools>Computer Management>Storage>Disk Management
..... и си цепиш и обединяваш колкото щеш. :P :P
Риба с въдица свършване НЯМА!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Krokibg написа:! Имам я програмата зипната и ако си дадеш Скайпа мога да ти я пратя.
Тъкмо си идвам от сервиза.От там ми казаха ,че нищо не могли да направят понеже са записвали други файлове върху тритите :roll: :roll: :roll: :roll:

Така ,че ще съм ти благодарен ако ми пратиш програмката по скайпа , поне да се опитам ( едва ли ще мога щом те не са успели) но съм длъжен да опитам !

Скайп : lud-ribar
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Наистина е гадно брат.Аз затова си взех един външен хард диск 250 гигабайта и там си правя копия на всичко важно.При преинсталирване всичко трия и наново за да няма натрупване,в най лошия случай ги слагам в локален диск D и преисталирвам само първия дял.Относно програмите за въстановяване за което говори любчо може и да стане,ако не търси има доста такива програми.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

snegk написа:Наистина е гадно брат.Аз затова си взех един външен хард диск 250 гигабайта и там си правя копия на всичко важно.При преинсталирване всичко трия и наново за да няма натрупване,в най лошия случай ги слагам в локален диск D и преисталирвам само първия дял.Относно програмите за въстановяване за което говори любчо може и да стане,ако не търси има доста такива програми.
Аз мисля ,че външен хард за съхраняване на ценна информация е най-доброто решение.
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

ribarq написа:
Krokibg написа:! Имам я програмата зипната и ако си дадеш Скайпа мога да ти я пратя.
Тъкмо си идвам от сервиза.От там ми казаха ,че нищо не могли да направят понеже са записвали други файлове върху тритите :roll: :roll: :roll: :roll:

Така ,че ще съм ти благодарен ако ми пратиш програмката по скайпа , поне да се опитам ( едва ли ще мога щом те не са успели) но съм длъжен да опитам !

Скайп : lud-ribar
Да не те разочаровам ,ама щом после имаш друго записвано, надали ще стане и с програмата :oops:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Значи да добавя за тунеъпа - взех, че си я инсталнах, сложих си име, код и т.н. - всичко точно!
Стартирах я да "ремонтира" системата. Намери разни там проблеми и си ги отстранява след мойта допълнителна намеса. Освободи ми близо 1 Гб място в С, но компа стана още по-бавен. Рестартирах системата и установих, че има подобрение от преди - по-бързо отваря даден файл, или папка, по-бързо зарежда плейърите, дори и браузъра стана по-бърз. Та явно рестарта, ако не задължителен, то поне е желателен, за да видите промените! Успех!
Използвах следната версия:http://www.data.bg/f.php?fid=31971491. Копирате този линк във флашгета,или каквото там ползвате за даунлоад и следвате инструкциите на инсталатора!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Моята е версия 2007 :arrow: http://sapuna.free.evo.bg/programs/Tune ... a.com).exe ,но си е регната!Снимките ще ги възстановиш със сигурност,но за останалата информация не е много сигурно!
Човек,който си разбира от работата знае обаче какво да направи!Операционната система си прави логове,които се запазват дори и след пълно дране и преинсталиране!
Пробвай с Тън ъпа,а ако не се справиш използвай долния линк! :wink:
:arrow: http://www.pcworld.bg/?call=USE~home;&page=paper&n=6828

Други програми са MultiStage Recovery ,
Norton Ghost 14.0 ,

И накрая-резервния вариант е тук http://www.dada2.com/Forum.aspx?g=posts&t=102

п.п. И както каза Гого,РЕСТАРТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
cslav*Цветослав
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от cslav*Цветослав »

С нортъна може да си имате и проблеми , останалото , казано от брат Сапунджиев е точно , а на Кроки можете да благодарите за лекцията.
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
Аватар
cslav*Цветослав
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от cslav*Цветослав »

Аз съм с Уникс и не ме боли с... за останалите проблеми - Ред Хат червено дяволче няма нищо общо с великото творение на Бил Гей
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”