Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: на дупките около Сливен
Не съм колега. Никога не съм ходил там, но имам желание някой ден това лято.rsvd написа:колега knockout ходи ли на асеновец

- carpsliven2
- сериозен играч
Аз ще ви заведа там 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ей,хора,и на мен ми се ще някой път да направим съвместен излет.Може да научим нещо един от друг...Без разбира се да визирам карповете,застото аз такива риби чудовища и без това не ловя
И няма как да съм адекватен вобще по темата,но някой приличен риболов на плувка можем да спретнем..... 

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- Добата©
- разбира нещата
ок ела утре на рагаци и можем да спретнем нещо за събота или неделяdimitar_dv написа:Ей,хора,и на мен ми се ще някой път да направим съвместен излет.Може да научим нещо един от друг...Без разбира се да визирам карповете,застото аз такива риби чудовища и без това не ловяИ няма как да съм адекватен вобще по темата,но някой приличен риболов на плувка можем да спретнем.....

на Асеновец само с връзки ли се ходи
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ами какво стана?ходи ли някаде?slivnalia написа:Каде какво кълве около Сливен![]()
![]()
Някакво инфо
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Имам прясна информация от Knockout.Вчера е бил на Мечкарево и с един приятел са хванали прилично количество бабушка на бял черевей.Аз за сажаление бях на Карандила...Е пак беше хубаво,но друго си е на водоема,но от скоро сам женен и трябв да угаждам на половинката:)Но другата седмица ми е обещала да сме за риба,а някой сланчев ден може да ме пусне и на сбирка на сливенските риболовци да дойда..... 

На Сливенската ли са ловили,колега.Предполагам,защото по това време само там дава.И знаеш ли дали дава още само на ръкавите откъм фабриката или е тръгнала по цялата дупка?dimitar_dv написа:Имам прясна информация от Knockout.Вчера е бил на Мечкарево и с един приятел са хванали прилично количество бабушка на бял черевей.Аз за сажаление бях на Карандила...Е пак беше хубаво,но друго си е на водоема,но от скоро сам женен и трябв да угаждам на половинката:)Но другата седмица ми е обещала да сме за риба,а някой сланчев ден може да ме пусне и на сбирка на сливенските риболовци да дойда.....
-
- кандидат преподавател
Да в неделя с Добата какъв го ядахме......dimitar_dv написа:Ами какво стана?ходи ли някаде?slivnalia написа:Каде какво кълве около Сливен![]()
![]()
Някакво инфо
Ставане в 5 ,бегом към тунджа,ужас ,водата голяма и бърза стояхме стояхме и към Чинтулово с надеждата да повторим успешния от преди,ама там не тече вода а кал

Абе Мите другия път вземи жената на срещата ,да ни види какви сме симпатяги

- carpsliven2
- сериозен играч
Ако нете пуска за риба - смения 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Жената каза,че съм я представялкато черно зло,но не е така..аз много я обичам и със сигурност ще дойдем рано или късно....