Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Състезание по “Улов на шаран” – Овчарица финал
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Състезание по “Улов на шаран” – Овчарица финал
Владо не търси в контекста на поста ми начин да се захванеш за нещо.Vladocarp написа:Миро,за сетен път гледам пишеш като "добре осведомен" по въпроса на ЕДРИТЕ РИБИ на яз.Овчарица !!! Пропускаш най-вероятно дребничкия факт,че доста от четящите риболовните форуми посещават този водоем и са на ясно с риболова на него .... ако водиш пропаганда из виртуалното пространство вземи под внимание този факт ! И като се сетиш,за друг голям така опазен язовир през годините на ТОТАЛНОТО източване и обезрибяване то сподели го .... що се отнася до риболова на ЕДРИ РИБИ мисля,че нямаш точен поглед конкретизирайки яз.Овчарица ! Колкото риби са опазени на този язовир със скромната си информация мисля,че никъде другаде не са опазени ... въпреки всички фактори целящи съсипването му !!!
Никъде не съм писал че във всяка втора твоя дума се казва елате на овчарица...или овчарица е най добрия, най пазения , най субсидирания от Воденичарови водоем. Те просто там помагат на рибните ресурси да се развиват и увеличават популацията си и т.н. и всичко това се плаща от джоба им да може рибите и ние риболовците да сме добре

или накратко: кагато съм там за 3 дни и ми опънат мрежа по малко от 3 пъти и на по голяма диставция от 50 м от петната ми значи нещата се оправят

п.с. а за инфото просто си питайте охраната какви ги говори

- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз смятам, че Миро е много прав в доста от написаното от него, но чак след този трети кръг ми стана ясно, че зада стават добри състезания на ТЕЦА първо трябва по-кротко с мрежите и самите състезания да бъдат август месец. Сапуна каза човека, че сега нее сезона за ТЕЦА,а както беше предложено трети кръг да бъде след като момчетата се върнат от ЮАР тогава можеби щеше да направим повторение на Гарваново 

- pramatarov
- новобранец
-
- и господ не е толокова добър
Не се сърдете на мрежите.Всичките мрежи не изкарват риба колкото един рибарин за един ден.Аз познавам много хора които са хващали над 10амура на ден и си ги пребират,въпреки,че е забранено.За това не се сърдете на мрежите а на хората до вас.Както се каза,състезание на Овчарица в средата на лятото ще е повече от успешно.Успех на световното и на нашето следващо състезание 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ти ме разби, или ти е в повече уискито което няма как да станеsnegk написа:Не се сърдете на мрежите.Всичките мрежи не изкарват риба колкото един рибарин за един ден.Аз познавам много хора които са хващали над 10амура на ден и си ги пребират,въпреки,че е забранено.За това не се сърдете на мрежите а на хората до вас.Както се каза,състезание на Овчарица в средата на лятото ще е повече от успешно.Успех на световното и на нашето следващо състезание
или и аз ще обявя като Влади изказването ти за тенденциозно

Което е разбираемо с оглед на честите ти посещения на хнгари и скиндери

ма не е нужно те пак ще те пускат, в смисъл и без реклама де

-
Незнам кое те разби,това,че има хора които не са във форума и хващат повече риби на ден от всички нас
Ако на мен не ми вярваш питай Сапуна,питай брат му и още няколко човека с които мога да те срещна.Ако мознаваш Яни от Нова загора,Георги,от Нова згора,Николай от Димитровград и още няколко човека,можеш да ги попиташ ка се колят по 12 амура на денонощие и се карат в къщи.Мога да ти изброя още поне 10 човека които имат над 50 риби за това лято които са изядени.Знам,че има много разочаровани хора заради състезанието,но виновни са организаторите 

- ribarq
- сериозен играч
Големи хора сте , а само мрънкате . Ми който иска да си носи в къщи да си носи . Всеки да си гледа в неговото канче и точка по въпроса ! Овчарица та овчарица . За мен пък т'ва е най гадния и отвратителен водоем който познавам ,,въпреки големите риби в него ! Мога да се обоснова и защо , за 2 дни 6 удара и 6 боклука изкарани от водата 1-Ботуш , 2-чувал с пва боклуци , 3-тенекиена кутия ,4-чорап,5-кутия от нескафе ,6-пружина с намотана мрежа на нея ! Е всеки си има предпочитания или негативи ,или симпатии към даден водоем , но не е правилно да прави някакви генерални изводи за което ! Дори и хората който пускат мрежи там са прави ---защото все пак водоема си е частен и собственика ако реши няма да пусне никой

-
Съгласен съм братribarq написа:Големи хора сте , а само мрънкате . Ми който иска да си носи в къщи да си носи . Всеки да си гледа в неговото канче и точка по въпроса ! Овчарица та овчарица . За мен пък т'ва е най гадния и отвратителен водоем който познавам ,,въпреки големите риби в него ! Мога да се обоснова и защо , за 2 дни 6 удара и 6 боклука изкарани от водата 1-Ботуш , 2-чувал с пва боклуци , 3-тенекиена кутия ,4-чорап,5-кутия от нескафе ,6-пружина с намотана мрежа на нея ! Е всеки си има предпочитания или негативи ,или симпатии към даден водоем , но не е правилно да прави някакви генерални изводи за което ! Дори и хората който пускат мрежи там са прави ---защото все пак водоема си е частен и собственика ако реши няма да пусне никой![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Жоре,теб трябва да ти плащат за чистач бре!
Пък аз кво съм извадил---някоя друга туба само!
Момчета,не се дърлете за глупости!Риболовът на Овчарица е бизнес,бизнес лесно не се изтърва=>риба ще има!

Пък аз кво съм извадил---някоя друга туба само!

Момчета,не се дърлете за глупости!Риболовът на Овчарица е бизнес,бизнес лесно не се изтърва=>риба ще има!