Радиоуправляемя лодка мое производство

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Радиоуправляемя лодка мое производство

Мнение от Божидар »

ресьора написа:Колега Божидар това една от наи добрите лодки които съм виждал но все пак Евгени е профисионалист в изработката на всякакви корабни модели,а тук става въпрос за нещо което ти е минало изцяло или частично през ума и ръцетети,нещо което се е пулучило чрез опити и грешки и накрая когато видиш плода на труда ти да работи така както ти искаш,адреналина ти се качва на макс усещаш онова чувство на задоволство от всичко постигнато и всичко научено през времето което си работил над модела си.Е това не може да се купи с пари.
Съгласен със теб/след първата ще видиш недостатъците си и ще има втора и т.н. който го хване Болеста моделизми и конструиране ОСТАВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ/,а между другото като студент в Габрово Евгени Генов НИЙ го научихме да прави модели ,бях н-к на клуба в Габрово :!: Спомени,спомени :cry:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
paco_lz
новобранец
новобранец

Мнение от paco_lz »

modelar написа:paco_lz,ако не е тайна,през коя година ти правиха апаратурата?
приблизително преди 4 или 5г.
modelar
новобранец
новобранец

Мнение от modelar »

Божидаре,имам хубави спомени от "Синкевица" - и ядохме и пихме и със златни медали от F 2 се прибрахме.Отдавна беше - 1990 г.Тогава бях началник Модел клуб,който успях да запазя до 1998 г.а от 2001 г. съм Председател на УС на Модел клуб "Емил Димитров" и оттогава няма ден,в който да не съм пипал модели и апаратури.С Евгени се познаваме и сме приятели от години.
Работя за захранка и риболов само по поръчка.Показъл съм и на Ресьора какво правя,какви апаратури са добри,ползва момчето клубната база,помоща на деца и лодката му да върви.Аз през тези два месеца по болници и като се върнах,не разбрах защо ме е намразил толкова.Може и дето сме моделисти и моделари,ама какво да правим,като сме и рибари.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

modelar написа:Божидаре,имам хубави спомени от "Синкевица" - и ядохме и пихме и със златни медали от F 2 се прибрахме.Отдавна беше - 1990 г.Тогава бях началник Модел клуб,който успях да запазя до 1998 г.а от 2001 г. съм Председател на УС на Модел клуб "Емил Димитров" и оттогава няма ден,в който да не съм пипал модели и апаратури.С Евгени се познаваме и сме приятели от години.
Работя за захранка и риболов само по поръчка.Показъл съм и на Ресьора какво правя,какви апаратури са добри,ползва момчето клубната база,помоща на деца и лодката му да върви.Аз през тези два месеца по болници и като се върнах,не разбрах защо ме е намразил толкова.Може и дето сме моделисти и моделари,ама какво да правим,като сме и рибари.
Аз съм последният н-к клуб на Габрово :oops: :oops: Дай на ЛС телефон за връзка :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
ресьора

Мнение от ресьора »

Modelar не те мразя защо то си моделист, моделар или рибар.Просто не понасям хора които се опитват да ме прецакат,а за това кои апаратури са хубави ме светнаха Георги Георгиев и бате Весо така че не си приписваи чужди заслуги,А ДА ПОЯСНЯ за прецакването Моделар ми поиска 150лв за да ми позволи да ползвам един калъп за леене на корпуси всички материали си бяха от мен.
modelar
новобранец
новобранец

Мнение от modelar »

Много бързо забравяш,или щото така ти оттърва,но не си криви съвестта Ресьор,че си повече от един зад този псевдоним.Не е хубаво да има измятане като летвичка,оправи тези много поръчки и тогава виж разликата м/у някои неща,но без да ти подсказват.
Заключено

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”