Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За Бяла риба на яз.Бели Лом
Модератор: sapuna
Re: За Бяла риба на яз.Бели Лом
НА ТИЧА ОДАВНА НЯМА РИБА ОСВЕН ЧЕРВЕНОПЕРКА И НЯКОЯ КАРАКУДА .БРАКОНИЕРИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ РИБАТА през последните 2 седмици чух че вадели сом но не знам подробностиdjadaim написа:MiTKo_Fisher написа:Ами Тича ми е на 200км от Русе.Но Миналата година края на септември прекарах там 3 дни при село Сушина. Добре беше но само дребна риба.То дет далече а и местата не ги знамА има ли риба в тези водоеми
. Живот и здраве може би ще посетя някои от тях.Но да си призная най много искам да ида на Жребчево.
п.п Мерси за инфото

Който завижда... не вижда!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Та нали на този водоем извадиха 130кг Сом .По мой спомен беше май в началото на лято 2007
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- научил се да хвърля
112кг ако трябва да сме точни
Лятото на 2007 беше!
Аз също ходих за 3 дни през 2007 на Тича но само каракуда,червеноперка,бабушка но поне бяха едри!

Аз също ходих за 3 дни през 2007 на Тича но само каракуда,червеноперка,бабушка но поне бяха едри!

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Колеги споделете къде е най добре да търся Бяла риба на язовира(кои са добрите места според вас).Нямам опит в риболова на хищник и съветите ще са ми от полза.
-
- ще става разбирач
Тази година свястна бяла не съм хващал.
В началото на темата има една снимка от КЪРЦАТА,
двете отбелязани места стават,по-близкото до стената е на слънце и се влиза от Шуменския път.
За другото място от към Крояч, там има върби.
И на двете места дава бяла на влачене.Кога няма хора по брега минавам на около 40-50м,
но тази година само дребни.
В началото на темата има една снимка от КЪРЦАТА,
двете отбелязани места стават,по-близкото до стената е на слънце и се влиза от Шуменския път.
За другото място от към Крояч, там има върби.
И на двете места дава бяла на влачене.Кога няма хора по брега минавам на около 40-50м,
но тази година само дребни.
Аз ходих от северната страна по средата някъде(има едно дърво),влизам от с.Студенец.Там добри ли са местата?Не познавам водоема,ходил съм веднъж.
-
- ще става разбирач
Щом можеш да влезеш от Студенец, карай към стената и до последното
дърво или храст преди стената, сякаш е някаква слива.Там отпред има подходяща дълбочина.
дърво или храст преди стената, сякаш е някаква слива.Там отпред има подходяща дълбочина.
Благодаря за инфото,утре ако не ми обърка дъжда плановете мисля да направя един излет.