Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Каква марка кола?
Модератор: dantho.mihov
- malkia_joro
- разбира нещата
Re: Каква марка кола?
Най-доброто немско свързано с автомобилите е списание Аутобилдdimitar_dv написа:Не съм съгласен...немското си е немско,а Мерцедес е най-доброто!Павел Иванов написа:Ми най-ми допада една Италианска , отвратително ниска , двуместна , с огромен разход , червена с черен кон на жълт фон ама засега си карам Хонда и Митцубиши и не ги заменям за никви псевдо "Немски" таратайки

Красотата на живота е в това,че продължава.

Нема кво да говорим,класиката си е класика,няма закъсване,няма свършване на гориво.С това чудо отивам навсякъде дори и на НС 5 където и да е

- ceno cenov
- разбира нещата
Joro не се инати бре. Остаи ги тез японски таралясници. Само джипките им стават. Я се загледай като караш по магистралата кои автомобили карат предимно в лявата лента? Еми немските. 
ПП Аз за това ми се случва като сляза от магистралата да се окаже, че карам в насрещното.

ПП Аз за това ми се случва като сляза от магистралата да се окаже, че карам в насрещното.

ceno cenov написа:Joro не се инати бре. Остаи ги тез японски таралясници. Само джипките им стават. Я се загледай като караш по магистралата кои автомобили карат предимно в лявата лента? Еми немските.
Сено не се ебавай с японските,от десет години карам МАЗДА 626 нема ти говора за кво става навъпрос.Досега не ме е оставила на нито един язовир да не говорим за багаж който може да помести

ФолЦваген!
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Нема кво да говорим,класиката си е класика,няма закъсване,няма свършване на гориво.С това чудо отивам навсякъде дори и на НС 5 където и да е![]()

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- ceno cenov
- разбира нещата
Aaa Mazda 626. Много ми е позната. Зетя караше такава преди да си вземе АудиNedeltcho Delev написа:ceno cenov написа:Joro не се инати бре. Остаи ги тез японски таралясници. Само джипките им стават. Я се загледай като караш по магистралата кои автомобили карат предимно в лявата лента? Еми немските.
Сено не се ебавай с японските,от десет години карам МАЗДА 626 нема ти говора за кво става навъпрос.Досега не ме е оставила на нито един язовир да не говорим за багаж който може да помести

От този модел ли беше,зад батьо,или още по стария?Не говоря за таралясниците преди 91год.ceno cenov написа:Aaa Mazda 626. Много ми е позната.....

- jean11
- вече хвърля и на тежко
Peugeot 406 1,9td,удобство,комфорт,икономичност,голям багажник за тъкъми,удобна задна седалка за кърска любов---направо 5 в 1 

Дърпай и не му отпускай!
-
- разбира нещата
Що се отнася до коли много съм доволен от аудито си десет години го карах на двайсет навършени го оставих на баща си без грам ръжда като имате предвид, че не е гаражна, освен това не гори грам масло а е на 400000 км.Ходовата част също е много издържлива, единствения недостатък и е че багажника е малък.Харесвам също и пасатите имам предвид четворки и петиците, но въпреки това си взех джип все пак ходя за риба и на ски и ми върши повече работа отколкото кола 

Много ги накъсвам... кордите!
- ceno cenov
- разбира нещата
Ами на зетя си беше баш от преди 90г.Nedeltcho Delev написа:От този модел ли беше,зад батьо,или още по стария?Не говоря за таралясниците преди 91год.ceno cenov написа:Aaa Mazda 626. Много ми е позната.....

За туй е това е колата 5 в 1 + още 2 (тегли лодка и върви навсякъде):lol:

- ceno cenov
- разбира нещата
Честно да ви кажа въпреки, че другата ми кола е VW Passat 1.9 tdi pd 2002 г. (5-ца или 5.5 така и не ги схванах тез модели) Ладата си ми е по на сърце.
Някак си има и романтика освен непрестания вой от диференциалите 
Ама що я няма в анкетата.

Ама що я няма в анкетата.

- ceno cenov
- разбира нещата
Monilom тя тая Нива много арна бре. Грехота е таквоз произведение на изкуството да се вкара в гората.
Дай да спрем с руските тучове, че оспамихме темата.

Дай да спрем с руските тучове, че оспамихме темата.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
последно за кола ли е питането или?
Щото Нивата не е точно кола
Каква марка ще избереш зависи най-вече от "бюджета" -
ако имаш 10 бона изборът е един, за 50 бона съвсем друг, а за 3000лв - трети...
Иначе всеки може да си пише общи приказки и полза никаква!!!
за 100-ина хиляди Евро, има бая сериозни МПС-та
http://www.youtube.com/watch?v=CXvxIy4Y ... re=related
Щото Нивата не е точно кола

Каква марка ще избереш зависи най-вече от "бюджета" -
ако имаш 10 бона изборът е един, за 50 бона съвсем друг, а за 3000лв - трети...
Иначе всеки може да си пише общи приказки и полза никаква!!!
за 100-ина хиляди Евро, има бая сериозни МПС-та
http://www.youtube.com/watch?v=CXvxIy4Y ... re=related
- malkia_joro
- разбира нещата
Ама да не се окаже,че мотора зад теб(на лодката) е Хондаceno cenov написа:Joro не се инати бре. Остаи ги тез японски таралясници....

Красотата на живота е в това,че продължава.