Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Струма 29 ноември
-
- сериозен играч
Re: р.Струма 29 ноември
Мерси на сички ,Боби що да напрайм кофти излет ама ...лепих трохи с камичета ,вкарвах ги с къпинго ,тия са се скинвали от смех като са ме гледали що работим
като супер тапанар. Сигорно 20 пъти мерих дълбочината ,и накаде да погледнем вадат риби ,с дебелото влакно ,нема кеп ,направо вонка.
Това требе да го забранат ,нема тънко влакно или дебело,малка или голема кука ,рибата се е сбрала накуп при мостовете и населените места ,и като се набара правилната дълбочина каде се закачи ,просто куката се спре в ятото ,може и да е у устата може да е секаде ,никой не може да ме убеди че скобаро се стрелне и захапе куката ,никой,яд ме е че късно се светнах да снимам ,нека некой земе един фидер да напълни кошничката с единични куки за подхранка и да върже две тройни и да седне да чека да се фане скобар .

Това требе да го забранат ,нема тънко влакно или дебело,малка или голема кука ,рибата се е сбрала накуп при мостовете и населените места ,и като се набара правилната дълбочина каде се закачи ,просто куката се спре в ятото ,може и да е у устата може да е секаде ,никой не може да ме убеди че скобаро се стрелне и захапе куката ,никой,яд ме е че късно се светнах да снимам ,нека некой земе един фидер да напълни кошничката с единични куки за подхранка и да върже две тройни и да седне да чека да се фане скобар .
Подкрепям на 100 % !!!indalo написа:Браво бе Венци, супер репортаж и снимки. Мисля и аз да ги пробвам през седмицата, дано са по малко тройкаджийте и да не са уплашени толко рибите.
Кво се косиш бе Костоткурче, кво против имаш Венци и Перник. Като не разбираш, не чети темите му или учи езика. Има достатъчно теми на разбираем за тебе език- чети си ги тях. Форума е за такива, като Венци, които ХОДЯТ РЕДОВНО за риба, НЕ БРАКОНИЕРСТВАТ и дават ИНФО след всеки излет, а не консумират написаното. Е писал на диалект- това да му е. Още един път поздрави ВЕНЦИ и не обръщай внимание на разни завистници.
-
- фен клуб-скобар
Венци, и на китайски да пише, пак ще го четат рекорден брой колеги.
Някой пишат на български пък никой не ги чете.
И във Фишинга в началото му правиха забележки , ама после почнаха да го уважават като майстор.
И във Фишинга в началото му правиха забележки , ама после почнаха да го уважават като майстор.
-
- учете се от него
Това пък ,претенциите за диалекта е пълна простотияsaksi написа:Венци, и на китайски да пише, пак ще го четат рекорден брой колеги.

Брат Венци пълниш ми душата,ше дойда некой път на Струма да се запознаеме специално пак и може да понаучиме некой и друг косач да плува. 

- maver13
- вече хвърля и на тежко
Или да лови на тройка през юли напримернека некой земе един фидер да напълни кошничката с единични куки за подхранка и да върже две тройни и да седне да чека да се фане скобар .

aide nasluka
.........................и особено като почнат да хфърлят камъни ,за да го местят и шашкат пасажаvenci72 написа:Мерси на сички ,Боби що да напрайм кофти излет ама ...лепих трохи с камичета ,вкарвах ги с къпинго ,тия са се скинвали от смех като са ме гледали що работимкато супер тапанар. Сигорно 20 пъти мерих дълбочината ,и накаде да погледнем вадат риби ,с дебелото влакно ,нема кеп ,направо вонка.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...