Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Вземи скарата,че да направим алаите,които ще хвана на място.Остава и некой с акордеон да дойде и купона ша е пълен! 

TICA FAN
На тия като мене дето рабората през декември ще им дойде в повече ни остава само да четем за подвизите на другите и да ви се радваме,а аз ви се радвам много щото все на ядене и пиене го избивате
.Значи и риба ще има.Наздраве на едни,на други наслука а на някои приятна работа
!!!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Вече не съм бе,ама не знам дали да се радвам,че на новия обект ни цакат с разценките,айде за 26. който има готовност за атака да отиваме.angel.tr написа:Любо, и като идете , пусни ми една стрела тайно,да изненадам Ицо в гръб, че нещо много ми бяга и само се оправдава с тоя МОЛ.![]()
А на Садово другия път като ида, няма да взимам въдици, а една скара на надървени въглища и едно буре с пелин. Голяма далавера ще падне.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ей, месарSONY написа:Вземи скарата,че да направим алаите,които ще хвана на място.Остава и некой с акордеон да дойде и купона ша е пълен!

-
- научил се да хвърля
От близо месец и половина живея в Пловдив, направих няколко риболова (по точно седем на Ръжево Конаре, три на Марица, един на Оризаре и два на водоеми на които даже не и знам името) основно за щука. На Ръжево- на излет по 3 щуки - маломерни (свирки, писалки); Оризаре-капо; на Марица-капо, общо взето където отида аз не хващам, другите не хващат и т.н. Чета форума от около месец всяка вечер и горе долу ми стана ясно, че за щука няма смисъл да се ходи вече (основно, защото щуката легна и си прави гнезда). Обичам риболова на река (за клен, мряна и скобар) ама, скобара или както го наричате в този край на България "алай" не взима все още както трябва. Общо взето не знам местата по Марица на които трябва да търся алая, та затова питам пловдивчаните, къде трябва да търся тоя алай освен 9-ти километър и в града. Също така ме интересува риболова на "мънисто", "тройка или единична кука се връзва".
От риба се връщам на риба ми се ходи.
-
- ще става разбирач
"Вече не съм бе,ама не знам дали да се радвам,че на новия обект ни цакат с разценките,айде за 26. който има готовност за атака да отиваме."
Кажи само къде точно ще бъдете, защото най-вероятно и ние ще дойдем.
Кажи само къде точно ще бъдете, защото най-вероятно и ние ще дойдем.
Дано само не е много голяма мътилка водата след тея дъждове! 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако мислиш да ловиш с тройка,гледай да си сам,защото майните къпем като за имен денkvkz написа:От близо месец и половина живея в Пловдив, направих няколко риболова (по точно седем на Ръжево Конаре, три на Марица, един на Оризаре и два на водоеми на които даже не и знам името) основно за щука. На Ръжево- на излет по 3 щуки - маломерни (свирки, писалки); Оризаре-капо; на Марица-капо, общо взето където отида аз не хващам, другите не хващат и т.н. Чета форума от около месец всяка вечер и горе долу ми стана ясно, че за щука няма смисъл да се ходи вече (основно, защото щуката легна и си прави гнезда). Обичам риболова на река (за клен, мряна и скобар) ама, скобара или както го наричате в този край на България "алай" не взима все още както трябва. Общо взето не знам местата по Марица на които трябва да търся алая, та затова питам пловдивчаните, къде трябва да търся тоя алай освен 9-ти километър и в града. Също така ме интересува риболова на "мънисто", "тройка или единична кука се връзва".

Къде може да сме по-празниците - на масата естествено.
Инак някой няма ли инфо за нивото и състоянието на Марица след тея дъждове?Дали е засегната много? 

TICA FAN
-
- научил се да хвърля
водата е малко,дъждовете изобщо не са и повлияли мени се постояно нивото,иначе водата е сълза и рибата е таласъм,това е от мен soni.

Фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив не се носи на тялото,а на ДУШАТА!!!
-
- научил се да хвърля
днес ходих след рибарска среща,беше гадно духаше вятър хванах само един алай доста добър около 0,800 гр,на кифла.

Фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив не се носи на тялото,а на ДУШАТА!!!
-
- ще става разбирач
цяла година на тази река . .как една риба не хванахме, и като гледам никой около нас не хващаше нищо . . и така цяла година . . намразих я тая ряка - тече ли водата, риба няма. то неще и да чукне даже . .
късмет работа . .
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Амчи,ний си ги фатаме.Преди да си обяснил какво и как ловиш,не хвърляй вината в реката.Не те познава,за това се скръндзи.angel81 написа:цяла година на тази река . .как една риба не хванахме, и като гледам никой около нас не хващаше нищо . . и така цяла година . . намразих я тая ряка - тече ли водата, риба няма. то неще и да чукне даже . .
- krokibg
- учете се от него

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
На Садово излиза по някой алай,карабалък и кефал.На жълъда се лови основно карабалък а кефала и алая на хляб.Успях да видя изкарани няколко алая по кило от колеги.Аз също имах едно изправяне на куката от риба,като съмненията останаха за някой дядо алай.Тези дни нивото се дигна с около половин метър и рибата е много слабо активна.Все пак ако решите да ходите добре е да имате от всички видове стръв.Един колега захранваше с кус-кус и успя да събере морунашите,точно когато никой не вадеше почти нищо.Хора с тройки не видях,което си е радващо.
Локала с неговата компания.

Моя човек успя да напипа морунашите и ги скубеше,докато почти никой друг не вадеше нищо.Ловеше ги на бял червей.

Засякохме се и с адаша,който този път беше без бат Ангел.

Наслука на тези,които са решили да помръзнат в търсене на рибата.Поздрави

Локала с неговата компания.

Моя човек успя да напипа морунашите и ги скубеше,докато почти никой друг не вадеше нищо.Ловеше ги на бял червей.

Засякохме се и с адаша,който този път беше без бат Ангел.

Наслука на тези,които са решили да помръзнат в търсене на рибата.Поздрави

TICA FAN