Петиция за служителите на МВР

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Петиция за служителите на МВР

Мнение от bkd »

Полицията повече по личен състав в сравнение с армията :shock: :| И аз няма да гласувам :!:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Когато в една държава полицията получава по-големи заплати от армията , работите отиват на зле. Аз не гласувах :wink:
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

snegk написа:
GODzillata написа:.

Що не стачкуват митничарите и данъчните, де? :roll: Един редови митничар или данъчен с висше образование получава по-малко от един сержант със средно!
А приходите в републиканския бюджет идват именно от тях!
Ти тотално ма разби,ти виждал ли си митничар или даначен да го интерсува заплатата.Това са най големите крадци след онези във влласта.Какво сте ги лепнали полицаите.Ако ви одарят колата или ви откраднат нещо защо не се обърните към комшиите ами звъните в полицията.
Илийка,защото "акта"от комшиите не важи пред застрахователите .......и на тях да им е.а мадър
:evil: :evil: :evil:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Аз подписах :smt023 .
Никога на колене пред когото и да е.
STOHATA
новобранец
новобранец

Мнение от STOHATA »

GODzillata написа:
.

Що не стачкуват митничарите и данъчните, де? Един редови митничар или данъчен с висше образование получава по-малко от един сержант със средно!
А приходите в републиканския бюджет идват именно от тях!
Ти тотално ма разби,ти виждал ли си митничар или даначен да го интерсува заплатата.Това са най големите крадци след онези във влласта.Какво сте ги лепнали полицаите.Ако ви одарят колата или ви откраднат нещо защо не се обърните към комшиите ами звъните в полицията.

Тук мисля, че се получи отговор. А относно петицията аз също не съм гласувал, тъй като мисля че с петиций и подписки проблемите не се решават където и да било та камоли в полицията.

а и ЗАЩО на мач треба да има редови?

Незнам защо, но ходейки на мач все виждам редови /сержанти/ полицаи и обикновено са без футболни топки въпреки, че доста от тях са близо до терена.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Най мразените хора са,полицаите,лекарите,адвокатите,но без тях не можем.Полицаите взимат рушвети да си нахранят семействата за разлика от политици,мутри и търговци измамници които пребират за да забогатеят :twisted: Нещо като в риболова,едно е да вземеш една хубава риба,друго е да напълниш човал :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Досега Снег е най-много прав от всички.Позамислете се малко върху писаното от него и ще намерите отговори на въпросите, по които спорите.Хубава работа няма, но е малко по-друго, когато е добре платена :D
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Да досега само Снег пише разумно в темата а и не само в тази тема.
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Както веднъж беше писал Станимир-поредната МЪРТВОРОДЕНА ТЕМА!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

snegk написа:...Полицаите взимат рушвети да си нахранят семействата...
Муахахаха....Илийка, приятелю, ами те всички имат семейства - и митничари, данъчни, съдии, прокурори, лекари, даскали, всяк'ви държавни и общински служители....абе, като многодетни майки са, събират и за внуци, та чак и за пра-пра-пра внуци да има. :lol:
Само хора, незапознати със същността на нещата, могат да се изказват в подкрепа на тези безпочвени искания, които ще бъдат туширани коледно с някакви увеселителни кинти.
К'вото имах да казвам - го казах, а който има очи - да чете и да се замисли, аз спирам по тази тема, защото не искам да се джавкам с приятели за глупости. :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Кире говориш общи приказки,цитира написаното за полицаите и го иронизира,а изобщо не вникна в останалата част на написаното.Много е лесно да се напада на личностна основа,но трябва да се погледне на проблемите по мащабно а не че полицаите не взели Миро на стоп или,че невзели на Илия пари и му написали акт. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
valeri_1914@abv.bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valeri_1914@abv.bg »

Аиде форума стана като районо.
lethalr
новобранец
новобранец

Мнение от lethalr »

когато си опраят отношението към хората тогава може да им подпиша петиция дотогава може да ми лапат хуя ... Цитат - " Българиооо...европа ли , оле патко заспала..."
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Илийка, съвсем мащабно поглеждам на тези неща, МВР не е само КАТ. :wink:

Ама те самите поУицаи не бяха единни в протеста си - едни пушеха демонстративно пред разни учреждения, а втори на топло в кафенето, трети шпионираха първите и ги докладваха поименно на четвърти, а пети пък вече си загубиха работата заради пушенето! :lol:

Нямам нищо против съвестните служители, нека да взимат и 2000 евро заплата, ама нека белите овци да станат повече от черните и да заработят както трябва.
Жалко, че го няма Лапи да ви разкаже за полицията във Финландия.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Току що подписах,по изключение,защото не вярвам в никакви такива петиции,подписки,апели и пр.-по-точно не вярвам,че могат да постигнат ефект.Иначе тук нашите полицаи са повечето "бели овци"-работят както трябва,най-висок в страната процент на разкриваемост на масовите престъпления,изключително рядко се извършват тежки престъпления;нулева толерантност към корупцията и пр.Знам,знам,ще речете такова животно нема.Ама има!И за това заслужават много по-големи заплати,много по съвременно и читаво материално оборудване,социални осигуровки и пр.Нямам пред вид "ръководството на МВР"и началниците полицейски в София- говоря за тези,с които работа вече 20 години от съставите на РУ-тата и дирекцията в Смолянска област.Не съм ченге-нито бивше,нито настоящо.В презентацията ми в този форум пише кво играя.
Заключено

Обратно към “Разни”