Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Амури на откриването на сезон 2009 г на Овчарица
- stoj40doc
- разбира нещата
Re: Амури на откриването на сезон 2009 г на Овчарица

Браво
Направил си си кефа с качествени риби само за 5 часа риболов
На кой монтаж средно от двата излета имаш по-добър резултат( удари, извадени, откачания... )-с пет зърна на куката или на косъма

На кой монтаж средно от двата излета имаш по-добър резултат( удари, извадени, откачания... )-с пет зърна на куката или на косъма

- carpsliven2
- сериозен играч
Ако живеех близо като вас,рибата на теца щеше да бяга като ме види,ще ходя вкъщи за малко.И около 300дена в годината на теца
[/quote]
Илийка , що да плащаме такси на теца , като на жребчево ги има същите риби , пък и ни е по-близо .. Лошото е че требва да чакаме да се стопли

Илийка , що да плащаме такси на теца , като на жребчево ги има същите риби , пък и ни е по-близо .. Лошото е че требва да чакаме да се стопли

Бялата не е тръгнала както трябва .Аз не съм пробвал но колегите до мен казаха че са уловили щука на топлото към 1 кг.Според мен ще тръгне с това захлаждане всеки момент бялата риба. А за монтажа с гола голяма кука имам пипане които не се закачат рибите но закачи ли се няма откачане .Амура вижда добре във водата и като са 5-6 зърна се виждат по добре.Косъмът също е с 5 зърна и при него повечето от 70 %се закача от страни вътре В устата .
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А бе Мечо,ти да не се казваш Митко?!?!?!
Браво братле!Казах аз,че ще си купя къща в Радецки и вече съм сигурен,че ще го направя!
Поздрави и УСПЕХ!!!

Браво братле!Казах аз,че ще си купя къща в Радецки и вече съм сигурен,че ще го направя!

Поздрави и УСПЕХ!!!
-
- и господ не е толокова добър
Ще помоля всички колеги които посещават скендерите и другите места да споделят и излетите където не са хванали големи риби.Идеята ми е продиктувана от това,че разговарях с приятели и те като гледат излетите за скендреите и си мислят,че всеки риболов там е много лсен и успешен.Аз съм убедн,че лошите излети на колегите са много повече от успешните.Намиренията миса съвсем добри,просто не искам хората да остават в заблуда. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Аз първия път на скендера .. направих 3 дена валат .. беше преди 5-6 месеца , на втория път видях къде се навърта рибата.. удари със закачки .. и на третия път взехме да ги вадим ... там по принцип е по лесно , но рибата не е вързана , най трудно ми се видя пред хангара.. там 3-4 валата .. докато отпушим дупката и разберем кво става.. проблема е че рибата седи в закачките .. и като ни вземе шаран .. приключваме кариера .. най-лесно е в канала на пролет .. там ходат си хвърлят хайвера и селото наблизко ... нема никви закачки .. ку ще и 200 кила риба да ти клъвне .. немаш никви проблеми. Тва от мен .. за колегите незнам.. И все пак мисля че телетата са на топлото...
Мечо им е набарал чалъма... и той щото хубав човек и хубави риби му кълват..

Мечо им е набарал чалъма... и той щото хубав човек и хубави риби му кълват..

- велчев62
- ще става разбирач
Добро начало на 2009
Перфектни риби за толкова малък престой
Перфектни риби за толкова малък престой
БРАВО,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 

-
- научил се да хвърля
браво колега,майстора си е майстор.

- dddinev_27
- новобранец
мн добре ги почнахте тая година тея амури
Брависимо за добрите рибки дано да има и по големи за напред

-
- разбира нещата
Дори е доста трудно,но и ние доста подробно обследвахме мястото отвсякъдеsnegk написа:Ще помоля всички колеги които посещават скендерите и другите места да споделят и излетите където не са хванали големи риби.Идеята ми е продиктувана от това,че разговарях с приятели и те като гледат излетите за скендреите и си мислят,че всеки риболов там е много лсен и успешен.Аз съм убедн,че лошите излети на колегите са много повече от успешните.Намиренията миса съвсем добри,просто не искам хората да остават в заблуда.

А на хангара Илийка предстои,но за сега ще си хапваме сърмички и пържолки в нас

Браво на Мечолина

Евала Мечо доказан си ти.3 месеца ме скъсаха от бачкане и не съм посещавал водоем но вечи свърши и мисля скоро да посетя и аз Овчарица и ще дам веднага инфо.