Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от butnik »

Диканаров,за теб имах друго мнение човече.Докога ще търпим ехото на комунистите,защото всички са такива,или им е насаден този манталитет-корупция,шуробаджанащина,некадърност,сплетни,лицемерие.Да давам ли пример с депутат от червената партия който познавам лично,преди да се вмъкне в парламента и сега,визирам имотно състояние,на някои от нещата които знам,а за другите да не говорим.Бъдете БЪЛГАРИ,не роби,коне с капаци,кукли на конци.Някой трябва да поведе хорото,защо да не са и хора от нашето съсловие-риболовците,или поне да дадем малко масовост .Че ми писна гъзарчета -шушуминги да ми минават на червено,да се нареждат първи винаги на светофар,най-безобидните нещица,но ти подронват самоличноста,ей такива ги мачкам с буковицата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
петър василев

Мнение от петър василев »

Колеги,, тези които командват парада,нито са кумунисти,нито седесари,нито политици.Тези са онези ,които по турско са били чорбаджии,по немско-капиталисти,по Тошково-другари,партийци ,а днес баровци както някои ги наричат.Това е изметта на нацията ни.Ще ти изпият кръвта и окото им няма да мигне.Това съм разбрал аз и това си е мое лично мнение.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Пичове не, че съм се отказал да се боря, но самода ви светна какво иде па било то с или без наще протести.
Коалиционно правителство между ГЕРБ и ДПС или с прости думи края на България като някаква стабилна държава.
Комбинацията полицейщина и мафията ДПС, ще е пагубна за всички без значение българи турци и т.н.

Просто България като държава спря да съществува, просто абдикира от власта и отговорностите, които носи тя.
Въпреки това аз ще си остана тук и ще отгледам деца тук. Живот и здраве.
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Мисля че темата нещо се политизира, и и трябвя ключ.Не трябват много приказки ,а действие.Както е правил поп Минчо Кънчев от село Арабаджиево Старозагорско.Той пише че когато го е подтискал поробителя "ми се надува корема и после ........го ровя в някоя нива".Да работим както е казал великият Ботев.Сега му е времето докато са слаби.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

AL KAPONE написа:Дедо ти си умен човек, обикновенно не говориш преди да мислиш. Искам да те питам нещо :?:
Колко години труд си дал на тази Държава?
Не искаш ли да има Българчета?
Искаш ли инвестициите по проектите, които ще изплащаме дълги години първо да ги използваме и после да ги плащаме?
Не искаш ли да ходиш спокоен по улицата?
Какво имаме.... Полиция ли? Здрвеопазвани ли? Образование ли? .........

Не пуснах темата да Ви организирам или провокирам!!! Просто знам, Че съм Българин...

Тия дни ми е много трудно Аз съм наемник в часна фирма, имаме 320 човека в цялата страна... трябва на 80 от тях да дам документите и да им кажа, че са освободениза да могат останалите да ядът хляб :?
Не знам дали ще мога да ида да покажа, че не съм равнодушен... че 20 години преход са доста а свършеното е малко :evil:
Поздрав

е ти ме уби ,със първата част ме разходи през прехода а с втората направо ме заби в него , спрете с тези велокописания и обвинения,там на манежа е истината ,дай да си разпределиме желанията и да действаме?
каквичковци Сте/МЕ !това е държава,това е действителност ,яхнали са лозунга "паживьом!увидьем" и давай Стьопа с началье, политичното ми приобщаване извършва браунови движения от доста години, разчитах на европейското ни такова ,и той кво ,баста да се махат ,докато не изберат кума ми за министър или мене за депутат.................. :
и какво ти е трудно ,освобождаваш 80 пенсионера даваш им по10/ 13 заплати, ма не отиват на село да заместят липсите по полето а седят в градовете и реват за парното ,забравили са дедовия вече и всичко е кореком ,а после що доматите турски що .....................! е за това!
ситизацията тресе целия народ , и са прави хората ,в София да пазиш паркинг взимат 300 лева +пенсията ,няма да конкретизирам щото около мене ги докарват над 1000, а на село ..................се връщат баровците! и местните ги гледат и си мислят че от градо иде лапачкатаааа и идееееее лиии ,иде ма друг път ,продадат ниви и гражданье вече ,погледнете листите на депутатите само ,от кол и въже,смях в залата ,и сега ми почиват до 14ти, е от какво се уморихте бре ,ай сиктир ,без извинение да им плюем у сурата! и те горките каква вина носят нали са мърша влачи ги един който е винаги преди години ебан от службите и дай сега и той така ,е до кога? вкисна ми се виното в чашата
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Б--"Искаааме, искаааме...."
А--"Какво искате?"
Б--"Незнам, искаааме.... искаааме..."
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

saksi написа:Племеницата, с едномесечно бебе ,вече няма парно.
Диканаров може да ви разправя всичко ,ама не му вярвайте.
Досега кога са били комунистите на власт се е имало кризи.Казвайте час за 14 -ти и къде.
Не го е срам Станишев!!! Не да тропне по масата и да каже "Медведев, ейш....къде отиваш може би?"..... :lol:
Сбили се вълка и лисицата, па лъва изял зайчето....за де не ги разтървал....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Докато ДПС е във власта , тъй ще е тя работата- държавата и държавност, в киреча :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Само чакам да видя каква ще я измъдрите и ако я измъдрите преди да сте се изтепали - добре,ще ни бъде :lol: Демек,ще ни има !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Бря,и ко стана ся ръйш ли?Абе у властта Руснак,АвстроИспаноНемец и Турчин,а ние си траем и ревем прет ТВ-то!Въх парното,въх тока,че и водата.Паисий,Левски,Ботев отдавна умряха ние за 2-път ги пограбахме!Работех в един завод като шеф на складова база за 900лв на месец,у Румънско в същия завод на същата фирма охраната със заплата 700 евро!Гърците за едно убито дете мамата е....ха на политици и полюцай нас ни шибат през панталоните 10 години.Не мирен протест а за жалост с 20 години закъснялата гражданска война трябва!Не висулка от полиелей,а висящи от там политици с метър въже на шията трябва!Казвайте мястото за срещата на 14-ти,че и да попитаме и за вездесъщите по места бракониери!А и да не забравя-футболните ни "фенове"от трева и водка толкова отбират от политика и Българщина.че няма да се делят вече на левскари и цесекари?!?Направо сме си в очакване на Годо!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ялова тема, просто няма какво да прави тук , да не говорим че може да реши и нещо си :wink:
Изображение
georg

Мнение от georg »

IDA написа:Ялова тема, просто няма какво да прави тук , да не говорим че може да реши и нещо си
Няма спор,но ако не се изразява гласност по наболелите въпроси,сме хептен за никъде :wink:
Друг е въпроса,че от всички предишни мнения,става ясно за мнението на народа :!:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Слушах един от млекопроизводителите.Човека каза:ние протестираме месеци наред и вместо народа да ни подкрепи,те отстрани се провикват:селяни мръсни.А кажете ми с такива хора как ще се оправим.До като се делят на партии,до като се делят на етноси,докато се делят на Софиянци и провинция нещата ще са така.Изкрено се надявам след последната излагация с газта,след като всички останат на студено и без ток,да се съвземат малко.Не мога да разбера как плюете Бойко Борисов.Бил мафиоз,възможно е,но това което той постигна за София,никой друг(дори и парламента) не е направил през всичките години заедно.Да не говорим,че политиците са в пъти по големи мафиози от който и да е в България.За дпс трябва просто да няма такава партия,крайно време е малцинството да разбере,че колкото и да подкрепят Доган,те ще живеят в мизерия,докато незапочнат да мислят като българи и да гласуват по съвест а не по етност.Колкото повече се натискат политиците с протести толкова повече ще се замислят за своя пост и ще се опитат да променят нещо за добро зада останат на власт.Затова протестите не са излишни.А това,че някоя партия ще трупа девиденти,то е ясно,навсякъде по света се трупат девиденти от грешките на противниковата партия.И за протестите ще кажа,ако можете излесте и помогнете,ако ли не не им пречете. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
jokolino
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jokolino »

Напълно съм съгласен с Snegk,винаги ще има някой който да се облагодетелства от ситуацията-но това причина ли е да се бездейства?
Нима от труда ни,от данъците,от осигуровките и мн.други неща от ежедневието ни определени кръгове не трупат дивиденти.
Важно е да изразиме своята позиция,и да покажеме че не сме щрауси със заровени глави.Нека автора на темата да определи час и място на срещата,пък който дойде -дойде.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”