Галерията...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Галерията...

Мнение от КИРО »

monilom написа: Аз подкрепям колегата напълно защо да не мога да си качвам снимките във рибарси форим а някъде другаде.Просто ми писна от безкрайни правила.Администраторите го направиха тоя форим се едно че сме роботи без да можем да си кажем или покажем мнението.Това не може да се прави онова не може е писна ми вече :evil:
Не виждам защо подскачаш ? Без правила ако искаш,направи си форум.
А относно галерията,трябва да сме търпеливи.То не че баш сега има много за показване / зима е /,ама нали трябва "достойнство" да показваме.
Както виждате,правят се промени в хубава посока,не притискайте хората които се занимават с това.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
петър василев

Мнение от петър василев »

КИРО написа:
monilom написа: Аз подкрепям колегата напълно защо да не мога да си качвам снимките във рибарси форим а някъде другаде.Просто ми писна от безкрайни правила.Администраторите го направиха тоя форим се едно че сме роботи без да можем да си кажем или покажем мнението.Това не може да се прави онова не може е писна ми вече :evil:
Не виждам защо подскачаш ? Без правила ако искаш,направи си форум.
А относно галерията,трябва да сме търпеливи.То не че баш сега има много за показване / зима е /,ама нали трябва "достойнство" да показваме.
Както виждате,правят се промени в хубава посока,не притискайте хората които се занимават с това.
Еееее,някои имат ко да показват,кокат е зима.Бат Киро що ма забраяш :axe: :lol: :lol:
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Момчета, и момичета :)

Да ме извинявате, но това е форум - скрипт който се изпълнява върху друг скрип.

А на онези дето много плюят да им кажа - Не може да искате този форум да е БЕЗ правила и всеки да си прави каквото ми скимне.... който иска да няма правила - да си пусне собствен форум / друг е въпроса, че 90% си нямат на идея как да се направи това нещо /

Недейте да плюете без да имате и идея от каде и какъв е точно проблема !!!!

Аз предлагам следното.... всеки да плаща по 1 СМС месечно, и да плащаме на 2-ма човека Съппорт, та да има кой да Ви поддържа... я галерията, я форума ... :smt013 :smt013

Не може да искате нещо безплатно, да го получавате ... и кога има проблем за 1-2 часа който не е нарочно... да почвате да плюете....

НЕ Е КОРЕКТНО СПРЯМО ХОРА , КОЙТО ВИ УПЛЪТНЯВАТ СВОБОДНОТО ВРЕМЕ !!!!
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Батка ако ти е писнало толко много, да ти разпиша билета за постояно а? :mrgreen: :twisted:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

chapara написа:
barutchiata © написа:

Батка ако ти е писнало толко много, да ти разпиша билета за постояно а? :mrgreen: :twisted:
Все пак тона не е ли доста рязък :roll: ,и оправдаващ писалия :?:

Чапи не ми се меси в работата ако обвичаш, че ми е писнало от опоненти! :evil:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Последна редакция: 09.01.2009, 16:09
Публикуване: 09.01.2009, 15:48

Вирус "ударил" компютрите на МВР

© Снимки: Emaxpress

news.bg
Размер на шрифта: a a a
Вирус е заразил част от компютърната система на МВР, съобщи на пресконференция в Благоевград вътрешният министър Михаил Миков.

Най-големи проблеми е имало вчера по обед, когато се е наложила да спре част от системата.

Това е затруднило работата на паспортните служби и КАТ, уточни Миков и допълни, че и в чужбина има подобен вирус. У нас той е тръгнал от СДВР.

Отстраняването на проблема става бавно, тъй като се проверява компютър, по компютър, уточни министър Миков.
Споко бре, ще ги оправят и ще заработи и галерията- сигурно сме в обща мрежа :mrgreen: :mrgreen: :wink:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

:D :D :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”