Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

любимата ви разцветка
Модератор: sestrata
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: любимата ви разцветка

Последно промяна от Troli Rapala на Чет Мар 05, 2009 3:31 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Троли,това е пимбяно ако не се лъжа с лайнян отенък
Само не мога да разбера цвета ли точно те интересува или искаш да покажеш единствените два хубави костура които си хванал
аз съм дълтонист,ти ми кажи какъв цвят е
Аз когато ходя да си купувам,просто магазинерите ми казват какъв цвят е воблера че не ги познавам

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
За мене тва си е трепача на пъстърви.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Съгласен съм,че е "пимбяно"!
Имам и бели от Пясъчник на същият!Не ме подценявай,брато!

- spookymiro
- ще става разбирач
Да посъживя хубавата тема. На плиткото хъски 10см дето гази до 2.4м с разцветка файър-тайгър, на Жребчево съботата от предпоследния уикенд преди забраната с пуснатите сулки, бройката ми е над 10. За справка на същото такова 12см приятелчето със сомето от темата за тролинг сезона (било е на въдица два пъти по-малко време) хвана само една. Той затова врътна няколко воблера и набара магнума с червената глава и жълтото тяло и неделята до обед ме отнесе като перна и едно сомче а аз останах само с една риба. Време идентично, само дето съботата след обеда духна вятър и имаше вълни за няколко часа. Едно уточнение - на файър-тайгъра нямах удар нито на развиделяване, нито на смрачаване. Обаче през 2007-ма юли месец при първото ми влизане с лодка за тролене пак на Жребеца (беше ме качил един колега а аз имах само три воблераTroli Rapala написа:Интересно и моите биячи са два с различни разцветки!Файър-тайгър разцветката е идеален на смрачаване или през есента,но през другото време не е давал резултати,поне при мен!

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
тепърва започвам да се занимавам с този риболов и имам едва 20 тина воблери но засега улов имам само на салмо хорнет и салмо булхед , като бул хеда ми е най-резултатен на Алинския язовир и яз Искър размерите са 4 и 6 имам и 8-ца но на него нямам удър , можеби подържаме правилната скорост с ел двигателя , че на Голям беглик имах само един удър но бях с друга лодка .
за почивните дни на 2-та булхеда на яз Искър имам хванати общо 6 сулки , едно сомче , кленче и 2 костура по педя общо време на влачине 4-5 часа

за почивните дни на 2-та булхеда на яз Искър имам хванати общо 6 сулки , едно сомче , кленче и 2 костура по педя общо време на влачине 4-5 часа