любимата ви разцветка

Модератор: sestrata

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: любимата ви разцветка

Мнение от Troli Rapala »

:roll:
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Мар 05, 2009 3:31 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Троли,това е пимбяно ако не се лъжа с лайнян отенък :shock: :lol: :lol: :lol: Само не мога да разбера цвета ли точно те интересува или искаш да покажеш единствените два хубави костура които си хванал :mrgreen: :lol: :lol: :lol: аз съм дълтонист,ти ми кажи какъв цвят е :idea: Аз когато ходя да си купувам,просто магазинерите ми казват какъв цвят е воблера че не ги познавам :finga: :finga: :finga:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

За мене тва си е трепача на пъстърви.

Изображение
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Съгласен съм,че е "пимбяно"! :wink: Изображение ИзображениеИмам и бели от Пясъчник на същият!Не ме подценявай,брато! :wink: :D :drinkers:
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

Troli Rapala написа:Интересно и моите биячи са два с различни разцветки! :shock: Файър-тайгър разцветката е идеален на смрачаване или през есента,но през другото време не е давал резултати,поне при мен! :roll:
Да посъживя хубавата тема. На плиткото хъски 10см дето гази до 2.4м с разцветка файър-тайгър, на Жребчево съботата от предпоследния уикенд преди забраната с пуснатите сулки, бройката ми е над 10. За справка на същото такова 12см приятелчето със сомето от темата за тролинг сезона (било е на въдица два пъти по-малко време) хвана само една. Той затова врътна няколко воблера и набара магнума с червената глава и жълтото тяло и неделята до обед ме отнесе като перна и едно сомче а аз останах само с една риба. Време идентично, само дето съботата след обеда духна вятър и имаше вълни за няколко часа. Едно уточнение - на файър-тайгъра нямах удар нито на развиделяване, нито на смрачаване. Обаче през 2007-ма юли месец при първото ми влизане с лодка за тролене пак на Жребеца (беше ме качил един колега а аз имах само три воблера :D ) хванах първата си бяла точно на смрачаване на скалите зад острова (дето става полуостров като падне язовира) на хъски 10см дълбокогазещото с файър-тайгар цвета. Рибата се закачи докато прибирах воблера за да си ходиме. Същия този следобед, на колегата дето ме возеше му отнесоха два супер шад рапа - единия беше цвят SD, другия не го помня. Беше с монофилно влакно, носеше плетено ама нема сърце да изтрае и да пренавие (таман беше дошъл на язовира) и каза - довечера като излезем ще го сложа...

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

тепърва започвам да се занимавам с този риболов и имам едва 20 тина воблери но засега улов имам само на салмо хорнет и салмо булхед , като бул хеда ми е най-резултатен на Алинския язовир и яз Искър размерите са 4 и 6 имам и 8-ца но на него нямам удър , можеби подържаме правилната скорост с ел двигателя , че на Голям беглик имах само един удър но бях с друга лодка .

за почивните дни на 2-та булхеда на яз Искър имам хванати общо 6 сулки , едно сомче , кленче и 2 костура по педя общо време на влачине 4-5 часа

Изображение
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

ностуровата разцветка тая година са оказа доста сполочлива
кьоркефали
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”