Билети и членски карти за 2009...

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: Билети и членски карти за 2009...

Мнение от майсторчето страхил »

Незнам дали се сещате но бившата" организация" БЛРС си беше военна формация,с генерали сержанти и тн....,сиреч бившата номенклатура(че и сегашна може да се каже) си налагаше правила и закони които само наш"мурджо" или по точно редовите членове спазваха.След като им однеха монопола нещата излязоха от контрол но сега плавно си връщат позиции.Това ТЪПО правителство преди да се махне ще изсипе поредното голямо,миризливо и изгодно за тях л...но.Да не забравяме че ни управляваха и все още ни управляват хора от ДС,няма да оставят бившите си другари от дружествата гладни.Само че кат си познавам хората ....пак ние ще сме отдолуИзображение а те ще си развяват байряка :axe:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

цялата работа е пак лайняна,как ша са пременът сега мишоците,кой с нова кола,кой с нов апартамент,а пък ние ще си растягаме локуми в форума . пак ще си плаща ме и билети и членски карти.такава е ситоацията в милата ни родина.може да си протестира ме колкото искаме,на господата управляващи им е през оная работа.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Кучетата си лаят кервана си върви

Незнам дали някога ще се оправим, само ние сме на тоя хал от целият бивш социалисти4ески блок-незнам дали ве4е и албанците не ни изпревариха в класацията!!!!

Та затова: ВРЕМЕ НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Тази фраза започва много да ми се набива на очи :idea: :!:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

точно казва колегата Бутник - ЛРД-Пловдив досега стопанисваше 3-4 страхотни водоема,възможно най-близките до Пловдив и много лесни за охрана-гребната база,микрото на пясъка,Оризаре и 40-те извора...и в четирите водоема е трагедия...как сега същата организация ще ме убеди оттук нататък че ще стопанисва и охранява не само тези ами и други големи водоеми, че и участъци от Марица даже... :twisted: направиха си голяма сграда срещу хотел Ленинград с нашия членски внос,почти веднага едната част я отдадоха под наем-има хотел там сега /познайте тоя наем къде отива/ и сега пак искат да събират такси щото явно последните години паричките попривършиха...
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Тъй като ви слушам мога ли да попитам - като съм от Бургас и дойда на гости на колега от Пловдив, аджеба за да ловя риба на Марица требе да си взема билет от ЛРД стопанисващо района около Пловдив. Ами като отида в Димитровград пак ли требе да си вземам билет от местното ЛРД :shock: - ако е така БАСИ и държавата :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

колеги разгледах доста броеве на държавен вестник,но не оркрих никъде такава наредба,която ще ни задължава да сме и членове някъде в ЛРД.няма обнародвана друга наредба,освен онази за която колегата IDA вече пусна тема преди около месец(любителски,стопански и т.н.).даже като си вадих билета в пловдив,началотo на януари,момичето дето ме обслужи не беше и чувала за такова нещо!учудена беше,като я заприказвах на тая тема!каза само че дочула,че са се опитали да вземат батак,доспат,и някви други язовири ама от министерството им били отказали.може да го пише по разни вестници,може и да стане,но засега таквоз нещо няма!.....Изглежда лрд-тата се натискат да вземат някви язовири,ама...... както стана дума те и тези дето имат немогат да стопанисват,зари,40-те....
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Няма още нищо,само намерения-има един списък,който са предложили,ама спокойно-в него няма нито един от големите и обичани от всички ни язовири,а за реки изобщо не може да става и дума.Без паника -а въпросната карта,ако е една такава синя на цвят простотия,независимо печата на кое дружество носи,е карта за членство в националния съюз и важи за цялата страна,т.е.на всеки един водоем край София,в Добруджа,Тракия и пр.,който ще им дадат да стопанисват.
zinkpower
новобранец
новобранец

Мнение от zinkpower »

Тая синята карта последните няколко години струваше 3 лв.Днес ходих да си вадя билета за тази година и презаверих и картата.Цената пак е 3 лв ,а на въпроса ми ,,Важи ли за прословутите водоеми от списъка '',отговора беше ,,Важи''.Обаче обявената цена от 12 лв и платената от мен такса 3лв ме кара да се замисля дали няма да имам проблеми по водоемите.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Marco Polo написа:Ситуацията е следната:
Билета струва 25, картата - 12. Ако ги вземеш заедно - има отстъпка и билета ти излиза 20. ;) Общо - 32. Поне това аз знам...
Tъх, тъй!!
+ 0.50 лв. за бланката
Та : Билет + Членска карта = 32.50лв.

Само незнам защо на мойта членска карта , която извадих от централата на СЛРБ на "Витошка" 31 има печат на клуб "Острието" :smt102 :smt102
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Явно и някой частни риболовни клубове са станали членове на СЛРБ,за да им се признават и тяхните карти.Бяха поканени ,който иска да стане член на СЛРБ.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Толкоз,колкото посочи Марко -32.00лева,и то на Макчу Пикчу,зад царевицата,"на къндър в дивия",т.е.на главната улица в Смолян.И няма значение на кое дружество е печата или му пише заглавието в картата-важи за цялата страна.Ако някъде някой абориген ви се прави на интересен и рече,че не признава картата,издадена да речем в .... Горно Посерково,пратете го на...Знаете къде.
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Днеска ходих в Бургас да си вадя билет и членска карта.Казаха ми,че няма такъв закон.Ако някой язовир е на дадено дружество да съм ходил да си извадя от него.Незнам кой лъже,кой маже :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Както миналата година, така и тази дадох и билета и членската карта на приятел, който е пък домакин на базата на ЛРД-Ловеч и ми ги завери без да се занимавам с банки, снимки и т.н. Миналата година цената беше 31,50 лв, а тази каза че струва 35! Дадох ги без да питам колко поотделно е за 2-те места. А колкото до валидността на членската карта - убеден съм почти на 100%, че ще важи за всички водоеми в страната без изключения. Това беше прието още миналата година. Т.Е. на разменни начала, ЛРД-та сключват помежду си "шефство" и приемат, че всеки член на дадено дружество има право да упражнява риболов на територията на другите дружества. Това си го спомням по памет, дори мисля, че го имаше и по страниците на форума някъде, но не ми се рови. Друг е въпросът ЛР Дружество и ЛР Сдружение дали са едно и също нещо, тъй като не зная да има регистрирани някъде в страната сдружения и съответно произтичащите от това права да стопанисват даден водоем. Според мен са различни структури. За момента понеже ЛРД-та са изградени и имат някакъв статут, може да се предположи, че ще им бъдат дадени права да стопанисват (и те) част от водоемите. Колко съвестно ще изпълняват задълженията си като контролни органи, това само времето ще покаже.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
snegk

Мнение от snegk »

Аз все още немога да разбера за членските карти.Казаха ми,че на Мандра мога да ходя спокойно без членска карта,а някой каза,че трябва.Изобщо има много за изясняване,къде е тоз закон да го прочета.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”