Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване с приятели
Re: Откриване с приятели
Браво-да питам-бялата на хамбарите ли излезе-или къде истичат каналите 

Риболовци.
-
- и господ не е толокова добър
Аз я хващах на хамбарите,но колегите хващаха и на каналите.Най много вървеше като беше лошо времето.lusienn написа:Браво-да питам-бялата на хамбарите ли излезе-или къде истичат каналите

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Екстар си е откриването от всякъде. Само така.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- КИРО
- Обратна връзка:
Ами остана и да почерпите за откриването,ама не се съмнявам...... 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
93% станахме мечтателите!
Браво пичове!

Браво пичове!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- вече хвърля и на тежко
първо искам да ви поздравя за чудесното откриванеsnegk написа:[Аз я хващах на хамбарите,но колегите хващаха и на каналите.Най много вървеше като беше лошо времето.

КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
- carpsliven2
- сериозен играч
Браво Илийка събрали сте се хубави хора, зема утре да мръдна на там че, е по лесно на захранено място 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Имам там един приятел-бай Недко-копа там.Много поздрави от -люси-много се уважаваме-4 г не съм го виждал
10 Г ПРИЯТЕЛ 

Риболовци.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нека кажа и аз две думи.
Благодаря на колегите за поканата. Пристигнах около 19 часа и ги заварих на масата леко скучаещи и размишляващи върху делемата "защо на Jim Beam не слагат дузатор и защо е най-продаван ". Страхотен излет с подходящи хора. Смятам , че подобни срещи са много ползотворни. На терена се вижда всичко. Там всеки показва истинското у себе си и не се крие зад измисленото си име.
Благодаря на колегите за поканата. Пристигнах около 19 часа и ги заварих на масата леко скучаещи и размишляващи върху делемата "защо на Jim Beam не слагат дузатор и защо е най-продаван ". Страхотен излет с подходящи хора. Смятам , че подобни срещи са много ползотворни. На терена се вижда всичко. Там всеки показва истинското у себе си и не се крие зад измисленото си име.
браво

Редно е и аз да кажа вече две думи за излета.
Изчаках просто Велчев или Илийката да пуснат темата понеже те имат най-голям престой на водоема при този пореден за мен излет с тези хубави хора.
Та така.Аз пристигнах с Митака /Рикошета/ в събота по обед и бяхме там до неделя по същото време.През цялото време настоение не липсваше на никого, макар и пасивното поведение на мирните риби.За това пък хишниците бяха достатъчно активни за да поддържат компанията почти през цялото време от излета будни.
Имаше много смях, бъзици и какво ли не за един приятен излет.Искам да кажа на цялата компания за супер излета който прекарах едно голямо БЛАГОДАРЯ.

-
Бялата удряше на воблери.На блесна Вал хвана и щука,но той е профи 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Верно си беше страхотен излет с точните хора
Сезона е открит подобаващо макар и само с ей такива бели

Липсата на активност на шарани и амури беше незабелижима в компанията на Хари , Илия , Велчев , Вал , Дракончето и Джим Бийм
Винаги след такива излети се чувствам страхотно и съм щастлив. Благодаря Ви момчета
П.П. Ама друго си е като "хванеш" място на което Велчев е захранил с ...... от предния ден!

Липсата на активност на шарани и амури беше незабелижима в компанията на Хари , Илия , Велчев , Вал , Дракончето и Джим Бийм

Винаги след такива излети се чувствам страхотно и съм щастлив. Благодаря Ви момчета

П.П. Ама друго си е като "хванеш" място на което Велчев е захранил с ...... от предния ден!

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS