Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От ник към име?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: От ник към име?
Всеки си има право на избор.Е на , Деди не се крие
А аз пък и набора съм си сложил да са

А аз пък и набора съм си сложил да са

Последно промяна от ivo75 на Вто Яну 27, 2009 3:32 pm, променено общо 1 път.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз бях с ник nikejo , но по собствена воля казах на Косьо да го промени на Николай Неделков , защото всеки 3-ти не четеше nikejo ( никежо ) така както трябва. Но от друга страна , ако си известна личност или човек на важен пост май няма да е много редно да си със собственото си име , че всякакви ги има , а форума голям - току виж някой злоупотребил...
Гласувах с ДА , защото няма отговор ДА - при определени обстоятелства.

Гласувах с ДА , защото няма отговор ДА - при определени обстоятелства.
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- krokibg
- учете се от него
И аз бих помолил Барута да ми смени ника с името или комбинация от двете.Кво толкова страшно има от това,не мога да разбера.Тези които са на определени постове,нека да се крият че ако са политици или някви от ония горе дето ни тарашат,ще паднат страшни п.....ни.Хората с право ша са крият.Има хора от форума,които са полицаи,адвокати по общо казано - юристи и т.н. тех вече си ги познаваме или поне половината.Нека всеки сам си реши какво да прави със свободата която има !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Ами те сега искат да гласуват закон който ще могат денонощно да следят с кого си пишеш и какво.Нацяло ще спрат хората да използват истенските си данни.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
ivo75 написа:Всеки си има право на избор.Е на , Деди не се крие![]()

Че съм Иван е ясно!
Последно промяна от Dedy на Вто Яну 27, 2009 3:58 pm, променено общо 1 път.
Хм...интерсна тема, макар и да не е никак нова. Прави ми силно впечатление многобройните и многообразни теми в "Разни", което всъщност е малко встрани от основната идея на форума (може и да се лъжа). Понякога обаче искрено се забавлявам в този раздел...Както и да е отплеснах се, по темата - аз гласувах "За", наистина ще е хубаво да си комуникираме с истинските имена. Но това, разбира се ,не трябва да се налага, всеки да прецени за себе си. Илюзия е да се смята, че така ще се опознаем по-добре, във форума има вече тооооолкова лица.
А относно анонимността
...май всеки знае кой се "крие" зад : snegk, sapuna, kroki,chapara....примерно...

А относно анонимността

За тях -ясно...ама ...кой(кои)са "лапландеца"?fest написа:..
А относно анонимността...май всеки знае кой се "крие" зад : snegk, sapuna, kroki,chapara....примерно...
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
и че си плувкар е ясно.Dedy написа: Че съм Иван е ясно!
Айде като заговорихме за имената да спомена и аватарите.Може от време на време да се слага снимка да видим новите колеги.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
AL KAPONE написа:Това не е достатъчно, искамда се слагат мобилните телефони, за да може да ти звънят откачалките в един през ноща, искам да се обявят заплатите (реалните) и Сапуна да качи снимката на Любоницата си
на първа страница на сайта !!!

Ше ме извиняваш Босе, ама и тва не е достатъчно! Аз предлагам секи да си напише у подписа: точен адрез, кода на алармата у тех, телефон за контакти (служебен и на съпругата) и подробна афтобиография.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз съм симето си и ще ви разкажа една случка може да ви е интересна !
Преди няколко години приятелско семейство замина да работи в испания и там си и останаха,и така прекъснахме контактите.
След време обаче си купили компютър и не знам как попаднали в тоя форум, чели някви мои постове и предположили че може съм аз и ми писаха и така се намерихме и до ден днешен си чатим!
Преди няколко години приятелско семейство замина да работи в испания и там си и останаха,и така прекъснахме контактите.
След време обаче си купили компютър и не знам как попаднали в тоя форум, чели някви мои постове и предположили че може съм аз и ми писаха и така се намерихме и до ден днешен си чатим!
Верния път е най-къс!
Никовете, като цяло по лесно се помнят и индивидуализрат потребителите! с имената ще настане голяма блъсканица гарантирано!Десет човека, ако се казват(пишат)Иван Иванов, а иди разбери,кой кой беше, и е!
А, и как точно ще бъдат задължени няколко хиляди потребители да си предоставят личните данни, да попитам?
Тук все пак сме доброволно , за удоволствие и заради общата си диагноза, и който иска да си стои зад името си, който му харесва зад ник-ЛИЧНО ПРАВО!колкото по малко субективни права имаме , толкова повече Комунизъм настава- не забравяйте това, колеги!!Никакво основание не виждам за подобно "предложение", да мъ прощаааш Кире!
Твърдо против!
А, и как точно ще бъдат задължени няколко хиляди потребители да си предоставят личните данни, да попитам?
Тук все пак сме доброволно , за удоволствие и заради общата си диагноза, и който иска да си стои зад името си, който му харесва зад ник-ЛИЧНО ПРАВО!колкото по малко субективни права имаме , толкова повече Комунизъм настава- не забравяйте това, колеги!!Никакво основание не виждам за подобно "предложение", да мъ прощаааш Кире!
Твърдо против!
Последно промяна от Jechev на Сря Яну 28, 2009 10:59 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- КИРО
- Обратна връзка:
Иво,аватарите не са задължителни,и нека си остане така.
Казаха по-назад,че тук може да пише и "областния на Варна",ами и той е запален по риболова.
Ами помисли какво ще му се случи на човека.
Казаха по-назад,че тук може да пише и "областния на Варна",ами и той е запален по риболова.
Ами помисли какво ще му се случи на човека.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- GODzillata
Ето, ако veso беше например с ник karakudata, как щяха да го познаят приятелите му?
От всичко написано досега, стигам до следните изводи:
1. Ако някой реши да си запази ника и да си добави името, или пък само име без ник - то ще трябва barutchiata да го промени ръчно;
2. Ако пък barutchiata отсвири желаещите, тогава ще трябва да се регне нов профил, като цялата история и галерия на стария профил ще отидат на кино.
Ако някой се изпише с име на известна личност...кой, аджеба, ще знае той ли е или не?!
Я си представете съфорумник с име Симеон Сакскобурготски...
...от друга страна пък, локално известна личност, да речем окръжен съдия Х, който се регне с истинското си име...например Иван Иванов, е колко кучета се казват Шаро?...само параноични и егоцентрични типове биха се възвеличали, че са световноизвестни и че Иван Иванов всеки го знае, и е голямо разконспириране, ако си го каже.
Ал Капоне беше споменал, че е подписал договор с работодател, в който има клауза "да няма публични изяви в ефирни, електронни и печатни медии" - ок, но това си е стандартна клауза за конфиденциалност, касаеща само и единствено естеството му на работа и негови изявления в качеството му на длъжностно лице.
Така че, споко, Доне, няма да те уволнят, ако си приказваш за риба...стига да не го правиш в работно време.

От всичко написано досега, стигам до следните изводи:
1. Ако някой реши да си запази ника и да си добави името, или пък само име без ник - то ще трябва barutchiata да го промени ръчно;
2. Ако пък barutchiata отсвири желаещите, тогава ще трябва да се регне нов профил, като цялата история и галерия на стария профил ще отидат на кино.
Ако някой се изпише с име на известна личност...кой, аджеба, ще знае той ли е или не?!

Ал Капоне беше споменал, че е подписал договор с работодател, в който има клауза "да няма публични изяви в ефирни, електронни и печатни медии" - ок, но това си е стандартна клауза за конфиденциалност, касаеща само и единствено естеството му на работа и негови изявления в качеството му на длъжностно лице.
Така че, споко, Доне, няма да те уволнят, ако си приказваш за риба...стига да не го правиш в работно време.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Както и в презентацията съм споменал казвам се Светлан иначе казано Светльо,ако има повторение на някой имена се питам кой още се казва примермо Наско2?Може и комбинация от ник и име примерно "крокодила "Гена"Любо(да не се разсърдиш Любе)
!

Последно промяна от Светльо-toxin34 на Вто Яну 27, 2009 5:13 pm, променено общо 1 път.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа