Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Форд Ескорт 1,4 - кой разбира?!
Модератор: dantho.mihov
Re: Форд Ескорт 1,4 - кой разбира?!
и да добавя че с частите става малко тегаво - или трябва да си вземеш още един за ''донор'' или да ти издадът VIP карта за магазините по Симеон и всички автоморги в окръга!Ладичка с гас си купи един познат преди 2 месеца за 600 лв. в Благоевград, друг от София Фият Уно Турбо 110 коня някъде за 700лв. - хем висока, хем по сфетофарите им взима акъла на лъскавите машини - а части бол и без пари.

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
........или по-кратко казано: "Караш Форд,поддържаш Мерцедес".

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аууу земи си купи пък Фиат после цял живот ще е яд.4 години от живота ми минаха под едно типо казвам под щото 3 дена карам 5 дена правя незнам ква беше таз кола ама само скоростната кутия не бях отварял сичко друго го знам на изуст ,тва стъпков мотос тва горивна помпа тва моноинжекция тва кумутатов ламбди сонди 3 газови смених и неможах да сваля разхода под 15 лче даже и компютъра отварях ама него го носих на мастор че от 2 прави един бил му изгорял процесора накрая смених кпаланите щот единия се счупи и падна в цилиндъра пук меката връзка на ауспуха непомня колко пъти п сменях и то се скъпи зимах по 60 70 лева и за 4 месеца е леж зна4и фиата е ако решиш да се прекараш ама да не е с форд .Но за уното специално съм чувал и много добри отзиви ама за дизел .По пронцип май на италианците електрониката им праи бели поне аз с такова впечатление останах
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Има една "приказка"за трите F-та форд,фиат и френски БЯГАЙ далече...
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ганчев,тебе явно те е изцакал Стефан-Белега с това умряло Типо. Аз от години връткам само италианки /щото ми писна от прехвалени марки/ и до момента освен традиционни консумативи нищо друго не съм пипал.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
snegk написа:Аз посъветвах колегата,защото имах 2г.форд.Като двигател са здрави,но дребните неща са много,амортисори,съединител,тампони,маншони,платка за бушони,елекроното,и най важното братми се блъсна с форда във моето ауди отзад.Аудито само се одраска бронята,форда потроши броня,смачкан радиатор и огънати предни гредички.Форда беше ескорд 95г.1,6 16 винтила.
Ооооооооооооооопс!
Я да видим какво се случи между мен и моя брат?!?!? :

А и ... ти какво караш бе таааааааааааараааааааанкооооооооооулууууууууу?
Ам да помниш,че и ти ме цапардоса?!?!?
Киро ресьора ич не го слушам!Три години и масло не съм сменял дори-само доливам!

Г-н Професоре,читава ли е колцата си я вземай!За 800 кинта трудно ще намериш друга марка изряден автомобил!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Иди качи и се,напни я по некои горник докато включи перката,виж за течове на масло и антифриз.
Слабото место им са предниците...разтропват се лесно,ама тва ние от пътищата и управата.
Имал съм ескорт и европата съм я обиколил с него няколко пъти,дадох я на приятел и човека си я кара още.
За тия пари толко.Некои самолет с ремарке искат за 800лв. ама нема
Успех.
Слабото место им са предниците...разтропват се лесно,ама тва ние от пътищата и управата.
Имал съм ескорт и европата съм я обиколил с него няколко пъти,дадох я на приятел и човека си я кара още.
За тия пари толко.Некои самолет с ремарке искат за 800лв. ама нема

Успех.
-
- научил се да хвърля
На абсолютно същото мнение съм и аз форд и циганин не боледуват мрът отведнъж. Вземай голф 2 можеш да намериш за 1000 лв читав и ще го караш много. Аз наскоро изтървах един за 800 лв 1.6 дизел още ме е яд , ама късно се усетих.rumbata написа:За Форда като за умрелия - хубаво или нищо ! А и нали знаеш , форда ,козите и циганите мрът отведнъж и зимно време не ги търси ! Този модел е най-каръшкият от всички ! Малък двигател , тежко купе , големи разходи за поддръжка ,нисък ,възрастен ,не носят на товар и го плащаш като кола !!! Моят съвет - стой далече от тази кола ! Вземи си Голф 2 и си питай ушите !
п.п. И все пак всичко е до късмет на каква кола ще попаднеш може и голфа да излезе боклук , може и форда да излезе имане.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
-
- и господ не е толокова добър
Както каза Сапуна фиестичката е здрава.Същото мога да кажа и за моя бус.Обаче ескорта ноу 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- man1966
- ще става разбирач
Че Форда не екой знае какво цвете за мирисане-не е..
Обаче с моя вече 2 години бръмкам по язовири и гадни пътища-проблеми нямам.96 година, Ескорт комби,16 винтила, 1,6..Не му харесвам возията и това че е твърде нисък.При покупката му смених ремъците ,филтри,масло и досега само гаааз..Май че всичко опира до късмет с колата, и до задкормилното устройство-виждал съм и Мерцедеси които създават проблеми.
Преди да го взема и аз бях върл противник на фордовете,обаче не бях карал форд-струва ми се че мненията на доста хора се уповават на непроверена информация...
Обаче с моя вече 2 години бръмкам по язовири и гадни пътища-проблеми нямам.96 година, Ескорт комби,16 винтила, 1,6..Не му харесвам возията и това че е твърде нисък.При покупката му смених ремъците ,филтри,масло и досега само гаааз..Май че всичко опира до късмет с колата, и до задкормилното устройство-виждал съм и Мерцедеси които създават проблеми.
Преди да го взема и аз бях върл противник на фордовете,обаче не бях карал форд-струва ми се че мненията на доста хора се уповават на непроверена информация...

Я елате рибенца при батко...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
интересни хора сте! за 800лв каква да е марка /изкл. руските и др. от соц. времената/ си заслужава, ако е към момента е що-годе здрава!
Миналата пролет купих за тъста ми една Корса 1.2 86г. Вярно, изгнила много, но иначе вървеше прилично /здрава предница, спирачки и т.н./ - кара я 9 месеца и я продаде пак за 500лв на един съселянин... защото му намерих една баничарка...
Тоя вид коли /под 1000лв/ се карат докато вървят - какви части, каква подръжка, кви 5лв - караш докато спре /или продаваш малко преди това/ и вземаш друга! Немците им казват "винтер ауто" - кола за една зима
Миналата пролет купих за тъста ми една Корса 1.2 86г. Вярно, изгнила много, но иначе вървеше прилично /здрава предница, спирачки и т.н./ - кара я 9 месеца и я продаде пак за 500лв на един съселянин... защото му намерих една баничарка...
Тоя вид коли /под 1000лв/ се карат докато вървят - какви части, каква подръжка, кви 5лв - караш докато спре /или продаваш малко преди това/ и вземаш друга! Немците им казват "винтер ауто" - кола за една зима

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
За такава цена спокоино можеш да я вземеш....Ама като се развали не си заслуяава да яа правиш,а направо за старо желязо и после вземаш нова:))аз те подкрепям
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- ceno cenov
- разбира нещата
От сега мога да ти кажа, че тече като лейка.Иди качи и се,напни я по некои горник докато включи перката,виж за течове на масло и антифриз.

За тия пари не може човек да очаква нищо добро по принцип въпреки, че това може да се каже само след като я погледне и покара. Има хора дето въпреки възраста на автомобила си го подържат. А за този форд и да иска човек повече от 800 няма как да вземе. Така че иди на място погледни колата, повози се и ако ти хареса взимаи. А ние тук у форуму мое си пишем една камара глупости.

Най добрия Форд е продадения.
прави каквото, трябва пък да става каквото ще.