Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

лови ли се амур на уклеи
Модератор: sapuna
- carpsliven2
- сериозен играч
Re: лови ли се амур на уклеи
Хващал съм амур много малък на бял червей докато хвърлям за червеноперка, но невярвам голям да удари на рибка.. понеже след 3 кила ставал вегитарянец 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Преди доста години, на яз.Порой - Бургаско, между селата Тънково и Оризаре, съм хващал амурчета до два килограма на торен червей, а големите шарани там само на рибка от водоема
!!! 

Не е важно дали говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!!!!!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
това лято ще го пробвам карпа на рибе там,ама мисля да сложа рибето на косъмsiraka.bg написа:Преди доста години, на яз.Порой - Бургаско, между селата Тънково и Оризаре, съм хващал амурчета до два килограма на торен червей, а големите шарани там само на рибка от водоема!!!

YOU LL NEVER WALK ALONE
Преди доста години, съм хващал на гьола в Челопечене, бяла риба на качамак на чепаре.Обясних си го, че малки рибета са се събрали покрай качамака и това е привлякло бялата риба, която е хапнала рибето барабар с качамака!
Всеки умира, но не всеки живее!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
-
- научил се да хвърля
Лично аз не съм хващал досега амур на жива стръв. Малки удрят на червей. Но на ТЕЦ-2 хванах 12 кг. амур на млечна царевица нанизана директно на куката. Вьпреки че бях разпънал 4-5 дънни на косъм той удари на единствената която беше без косъм и повдигач. Иди че го разбери

Аз винаги залагам едната ми въдица е с голяма кука и нанизвам директно на нея царевица .говора специално за теца
-
- научил се да хвърля
На Теца правила няма - има СЛУКА

- carpsliven2
- сериозен играч
Навсякъде има правила Дончо .. дори и на теца ... аз съм доказателството.. тез слуки ги остави за пружинистите
Има хора на теца дето ловът амур и толстолоб на гола кука .. даже е двойна куката ... може и на върхар да хванеш .. ама трябва по често да засичаш 

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува