Новият рибомобил

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Новият рибомобил

Мнение от Станимир Христов »

аз съм с Лада нива -това е автомобила(да недостатъците са че вози твърдо и е шумно в купето трудно се кара бла бла ) но относно офроуд -това е колата :) + това поддръжката и е смешна и каквото и да и се строши сменяш с ново. перди това имах Сузуки витара -за нищо не става :)

Другият конкурент на ладата е Г-Класа Мерцедес - адски здрав автомобил , луксозен приятен НО поддръжка изклучително скъпа (въпрки че се троши рядко) а и сърце не му дава на човек да я кара зверската като една Лада :) Друг голям недостатък е цената при закопуване се пак за 93 год кола дето е на 300 000 км и искат кум 20 бона ако не и повече ....

А колега специално за Опела Антара не може да го вините след като сте пробвали с летни гуми на сняг - аз да те пусна с джапанки на заледено ти как ще вървиш??? Сложете и едни граифери пък тогава пробваите
Последно промяна от Станимир Христов на Вто Фев 03, 2009 7:47 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Моята подредба е следната , като държа да отбележа,че е съобразена и с цената :

1. Лада Нива
2.Субару
3. Ауди Куатро
4. Фолксваген Шаран ( ако не беше толкова тежък щеше да е малко по-нагоре в класацията).
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Аз досега проблеми нямах но след продажбата на ей тоя змей не съм взел дриг,та се насочвам на Ленд Круизъра на Тойота

Изображение

Изображение
Без жени можем,без риболов не можем!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

dalgia15 написа:AUDI QUATTRO (Avant),половината джипове не могат да му стъпят на малкия пръст,за автомобили въобще и дума не може да става.
да съгласен съм с теб ауди става и за черен път и за асвалт. просто няма равни
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

За условията в България ,автомобили най добри за ловно-рибарски излети са лада нива ,рейндж ровър/класик/ и други офф роуд джипове от този клас.Все пак сме за риба не на изложение .Не на последно място са цената и проходимостта .Важното е да върви да товари и да ти върши работа ,а каква марка е без значение.А пък най удачното е една УАЗ-ка 469 с АГУ -евтино и надежно за :smt079 .
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

самo VW PASAT 3 няма грешка на баща ми е комби дизелатор 1,9 ТДИ 110 кончета сложили сме му високи гуми и няма проблеми когато е студено само гътаме задните седалки и става спалня :D :D а иначе най проходимо е МОТОР попринцип ходим само с мотори минаваме навсякаде :P
  • Изображение
TT България 2011
outsider 59
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от outsider 59 »

майсторчето страхил написа:Сиромашки вариант на рибомобил :lol: ,и да я оставиш на водоема няма да ти пука.Цена от 200 до 500 лв(полвин заплата)нощтно време спиш спокойно.Единствено проблем са псувните на припряни шофьори :smt102 :D :D
Изображение
Подкрепям те Колега,моя таралясник кат му пусна волана.....,сам знай пътя до Розована(шаранска местност до с.Ветрен на Дунава) :lol: :lol: :lol:
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Джипката( не е моя за съжаление)

Изображение

Участък от "пътя".От снимката не личи много,но когато се качваш нагоре виждаш почти само небе :D

Изображение
Изображение

Който е ходил на х.Добрила знае за какво става въпрос :wink:
Последно промяна от dekata на Вто Фев 03, 2009 10:18 pm, променено общо 1 път.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
dalgia15
новобранец
новобранец

Мнение от dalgia15 »

Илийка доста си ми симпатичен,признал съм те в риболова на шаран,но позволи ми да ра збирам от коли,там от където минава АУДИ,X5 на БМВ само може да си го мечтае.Казвам го от личен опит,миналата година на теца там от където минахме ние никой друг не можа с изключение на една Нива и Тойота Лендкруизър( доколкото знам това не са леки автомобили).
lud_007
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lud_007 »

Изображение
1600кубика с вертикално излитане :finga: :finga: :finga: :finga:
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Аз пък да викажа мото менче е най проходимо Мерджана минава от там от където други леки автомобили могат само да си мечтаят да минат . В окопите на Жребчево и др. знайни и незнайни язовири мерцедеса е затъвал до дръжките на вратите и е излизал .................. :shock: :shock:(има даже и свидетели :D ) и за това мога да кажа че задкормилното устройство е много важно...........................не само проходимостта на автомобила.
Иначе като проходимост има една марка "G klass" и "PUHH"
Изображение Пазете природата чиста !!!!
dalgia15
новобранец
новобранец

Мнение от dalgia15 »

За феноветена МБ да кажа че има едно задвижване 4x4 и това е Куатро,карах 124 250д една година,че върви повече от Лада на сняг върви,ама чак кал до дръжките и да излезе :lol: ,айде по-спокойно.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

BZI написа: задкормилното устройство е много важно....
:smt023 Ей това е най-важното :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
cslav*Цветослав
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от cslav*Цветослав »

Никой не споменава Wartburg, Дали заради двата такта , дали щото ви е срам , ама откъдето съм минавал с бурето , малко коли могат да минат...
Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Аз сигурно право на глас нямам,но да си кажа... :lol:
1 - Зил... ама как ще го исхраниш тоя зил...(представям си как влизам с зила вместо лодка.) :lol:
2 - Мерцедес Г класа(возил съм се и минава от доста трудно проходими места).
3 УАЗ с леки преработки - е нема кой джип да го бие на оффроад. http://www.vbox7.com/play:55c102b0
4 Мицубиши паджеро с гуми с голям грайфер също няма кво да го спре(возил съм се)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”