Вирус в компютъра-win32.Banker.FS

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

tachev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Вирус в компютъра-win32.Banker.FS

Мнение от tachev »

За какво ви са тези антивирусни ?! Преинсталирвате , правите image na C: с някоя програма (препоръчвам Acronis ) и забравяте за вируси и преинстал на WIndows завинаги !!! :) За 8 мин програмата ви прави компа като нов ;) !
Туй риболова не е за мен :D
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Колега, сложи си http://www.download.com/Spybot-Search-D ... 01314.html ей тая програма . Безплатна е и нема да се занимаваш с лицензи незнам си кви глупости. Сканирай за вируси в сейф моуд режим и изключен кабел на нета . Сейф моуд се пуска по следния начин : ако ти е пуснат компа отиваш на СТАРТ бутон-> ТЪРН ОФФ->РЕСТАРТ->след като ти стане черен екрана почваш да натискаш F8 докато ти излезе меню , от което с помоща на стрелките избираш опция СЕЙФ МОУД-> ЕНТЕР. След като влезнеш в сейф моуд натискаш СТАРТ БУТОН->ПРОГРАМС->СПАЙ БОТ почваш да сканираш фиксваш показаните проблеми рестартираш и би трябвало тамагочито да ти се оправи. Ако не стане пиши да ти дам и друго лекарство. За всички ще е полезно и http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=4290 това има какво да се прочете за да се предпазите от всекакви гадини и как да се почистите от тях, ако сте хванали.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

tachev написа:За какво ви са тези антивирусни ?! Преинсталирвате , правите image na C: с някоя програма (препоръчвам Acronis ) и забравяте за вируси и преинстал на WIndows завинаги !!! :) За 8 мин програмата ви прави компа като нов ;) !
умно...разкажи с подробности,дай линкове... :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Странното е че не ми се отваря нито един линк :?
valentin_l_ivanov

Мнение от valentin_l_ivanov »

vesko_bs написа:Лепнах ей тази гадина win32.Banker.FS
и нещо немога да я разкарам от компа.
Първия път преинсталирах,ама сега не ми се занимава.
Ако някой може да помогне....
И аз, батко, имах такъв проблем. Умиране има, отърване-няма! Затова вземи програмата "Partitition Magyc",изтегли си каквото имаш от харда, и всичко форматирай с програмата! После си направи новата инсталация на WXP със сървиз-пак 3 и...готово! Качи си и NOD-32 !
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Валентинчо ... несмяташ ли че, ника ти обижда колегите .. тва не е гей сайт...
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Бат Мирче-5кила написа:
ExTaZzY написа:Бае правите се на знаещи ми я да ви запитам някои зане ли че във всеки фаил които сваля(с малки изключения) има по едно вирусче било то троянче, :lol: :lol:
ех,младежо :roll: де видя някой да се прави на знаещ?гледаме да си помагаме-ние,тьпаците,че знаещите както обикновено си траят.толко си можем приятелю-кво да се прави.като деца играехме на фунийки пред блока-на на каунтьр в мрежа
:wink:
за троянците сьм си сложил троян ремувер.за бисквитки и регистри-ашампоо уин оптимайзер..+авирата тая комбинация ми изнася-не е истина колко мегабайти(понякога и гига) с боклук се сьбират за една седмица и товарят ненужно компа.а моя вече е старичьк и гледам редовно да го чистя и дефрагментирам-вервйте ми-има разлика след което :idea: скоро бех лепнал некьв вирус на браузьра-много рядко ми се е случвало до сега,ама детето е на 5 години и се научи да бара разни игрички онлайн,та оттам сигурно.така и не си направих труда да го лекувам-направо преинсталация.някои твьрдят,че не е хубаво преинсталацията,но аз лично я предпочитам в такива случаи.мое мнение-сьвсем любителско :drinkers:
Инсталирай си NOD32 и си свали от гоогле Ad Aware se personal 2008г и си сканирай компа всяка седмица няма да имаш никви ядове :wink: ако нещо друго те интересува питай на лс не отказвам помощ на никои :)
Изображение
Без риболов няма любов !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

аз и са неам ядове...казвайте кво знаете-темата е хубава.що напр не мога да вкарам филм в муви мейкьра?дава ми само MPG файлове,че чете..ави и пр-не иска ;)сигурно е нещо елементарно,ма като не го знам...
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Бат Мирче-5кила написа:аз и са неам ядове...казвайте кво знаете-темата е хубава.що напр не мога да вкарам филм в муви мейкьра?дава ми само MPG файлове,че чете..ави и пр-не иска ;)сигурно е нещо елементарно,ма като не го знам...
Свали си някакъв конвентор(аз съм с някакъв SUPER CONVENTOR) и си го конвентирай верно не става мн бързо 700 mb за около 30 мин :D
Изображение
Без риболов няма любов !
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

логично :D ...ма все си мислех,че може в самата програма да се пипне нещо по настройките :D
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

vesko_bs,
Мога да ти кажа процедурата за махане на този вирус - а той е доста гаден.Но процедурата не е елементарна,и е свързана със сваляне на 2 програмки от Интернет (а ти май неможеш ?? в момента).Освен това е свързана и с известни познания и компютърна грамотност щото се ходи в регистрите и се забърсват някои неща... и други процедури, като например забраняването на някои процеси .. и т.н.За човек който е на ти с тези неща , манипулациите стават бързо и не са сложни.Незнам ти на какво ниво си.
И после има процедура па да видиш дали 100% си се очистил - заеби !
Та мисълта ми е - преинсталирай си Windows-a.Нямаш избор ! И после евентуално добра антивирусна и Firewall ( но не Уиндовския)..и да внимаваш къде ходиш...и след преинсталацията, и като си наредиш софтуера, който ползваш,да си направиш Image на диска..и да си свиркаш - вече не ти пука от вируси.Това с Image-то, ако сам не можеш да го направиш, намери човек дето разбира да ти го направи.
Това е положението.
================================================
Иначе всичките ми програми 100% са ми регистрирани на мое име! .. с намигане !!
Аз вирус не съм хващал.Честно го казвам.Уиндоус не ми се е скапвал също !
Вкарването на един сериен номер взет от Интернета е същото както и ако си го купиш.
И кой ги осигурява тези номера и кракчета - ами най вече западняците.И те не обичат да дават пари щом може и тако и вако.
Ще пълня на Бил Гейтс кесията??...айде де.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

kak става това с имеджа?иначе регистрите-ясно...и друго се сетих-няма ли да стане напр,ако се вьрнеш старите настройки?отпреди месец примерно....
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Наистина интересна тема :D . Аз пък искам да попитам (да не отварям друга тема) тук. С мозила съм и сега разбрах, че не ми работи флаш плеъра, т.е. не мога да гледам клипчета, от вибокса напр. Много е лесно да го деинсталирам, както и смятам да направя и да го инсталирам отново (дори го имам някъде свален), но защосе е получило това и кой може да е виновника за проблема? Преди 3-4 дена пък се бяха разбъзикали драйверите на звуковата карта - инстал наново и сега работи, но ми се струва, че има "нещо", което не е желан гост и ми прави проблеми! С Аваст съм, имам и спайбот, но не засичат нищо!
И още нещо да попитам. Ползвам услугите на TuneUp Utilities 2008 и я пускам от време на време да "почисти" и пренареди файловете на харда и имам чувството, че точно тя ми прави тия проблеми! Възможно ли е това?
Благодаря предварително на отзовалите се ! :wink:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Бат Мирче-5кила ,
Това е Image-то става като имаш наредено всичко на Харда и нямаш вирус най-общо казано(иначе няма смисъл).
Ако си си заделил дял а С:\ на Харда за Джама (прозореца..уиндоуса), или имаш само C:\ ..Image-то ти прави диск
или няколко диска (зависи колко е голяма инсталацията на С), а празното пространство не се взема в предвид.
И ако стане нещо... каквото и да е...пъхаш този диск или дискове и връщаш отново всичко както си е било.
Демек огледален образ на Харда (ама само инсталираното), на външен носител CD или DVD.
Ако имаш 2 дяла C: и D: казваш кой от двата или двата...дедо попе..
С другия номер Restore на Windows-a става също в доста от случаите - зависи обаче от пораженията и вируса...
С Image-to e по-сигурно.Аз ползван Norton Ghost Image, но има и други програми (по-горе стана дума).Той и Уиндоуса може да прави BackUp на Харда.Тука въпроса опира до това да се вземе само инсталираното и то компресирано, за да не се ползват много дискове.
Иначе при поражение връщането обратно от CD-та например става за 5- 25 минути (зависи), като само си пушиш тутуна, пиеш кафето и щракаш от време на време с мишока.
Иначе самия Джам се инсталирва за 25-35 минути..ама после е дебелия да си наредиш софта, па ако требе външни дръвери за разните му устройства...главоболие..
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

gogolisec ,
Незнам какъв ти е Флаш плейъра - отиди на този линк за Adobe Flash Player
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
а тука си избираш Операционната система и ти инсталват Плейъра.
http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
Може от това да ти е проблема, че не е съвместим с браузъра...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”