Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Проблем с галерията
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Проблем с галерията
Любо не се мъчи, направи си албум във снимка бг. и от там си качвай снимките по същия начин ИМГ - урл.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:А,няма![]()
![]()
До сега се мъча да кача един пейзажжжжжж,ама майка му на форума каза че нестава и ме изрита като ми написа писмо за збогом.Незнам какъв е проблема,но ще опитам през мозилата и дано стане.Може роблема да е в Уиндоус Експлорера
![]()

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе зета разправя,че в ловния сайт си качвали директно снимките в мнението си,само с копи/пейст,от компа.
Не знам дали е така,като му отида на гости,ще видя.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кире тъй като "И ловец съм и рибар съм.." ще ти кажа,че има броузе отдолу поде поста малко преди бутона изпрати от там можеш да качваш снимките си и ти се запазват в галериятаКИРО написа:Абе зета разправя,че в ловния сайт си качвали директно снимките в мнението си,само с копи/пейст,от компа.

Без риболов няма любов !
- КИРО
- Обратна връзка:
Идеята ми беше,ако е по-лесно,да се направи и тук.За един репортаж от 8-10 снимки,отива повече от час,за да ти излезе мнението.
Защото вчера си играх докато направя всичко,и тъкмо да го кача в темата,се скапа нета.Как да те е яд.
Защото вчера си играх докато направя всичко,и тъкмо да го кача в темата,се скапа нета.Как да те е яд.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да ти кажа една тънкост качваш снимките копираш им URL адресите в един текстов документ и после само img бутона и pasteКИРО написа:Идеята ми беше,ако е по-лесно,да се направи и тук.За един репортаж от 8-10 снимки,отива повече от час,за да ти излезе мнението.

Без риболов няма любов !
- КИРО
- Обратна връзка:
Абе по принцип си копирам цялото мнение,после си го записвам в WORD формат,та ако стане грешка,го връщам цялото. 

-
- разбира нещата
не мога да качвам снимки в галерията.дава грешка
Ми явно май е време вече да я оправятMarco Polo написа:186-то поредно еднакво оплакване...
-
- сериозен играч
187-

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А бе,някой знае ли какво става с галерията?
Зациклих на 999 снимки и до там!

Зациклих на 999 снимки и до там!

Само ти си я преиба.....лsapuna написа:А бе,някой знае ли какво става с галерията?
Зациклих на 999 снимки и до там!![]()

imitev72 написа:Само ти си я преиба.....лsapuna написа: Зациклих на 999 снимки и до там!![]()

Ми да! Да брисне половината, та да може и ние да качиме по някоя картинка! Аз имам много хубави снимки от сватбата ми, ама...
Ай стига с тая галерия колеги! Еее бая в галерията. Приемате го лично, като мен- любимата команда "delete", бастър копче и ...всичко в киреча! Аз не съм се родил да се тормозя цял живот. Ай ди де! Те ше ме цакат мене с топла бира!!! Като няма снимки, ще я караме на кирилица.
Аз преди време намекнах, че сървъра не е бездънен космос и качането на по десетки (и доста често излишни) снимки, не е на добре и някои ми се озъбиха.
Всеки има компютър и знае колко бързо се пълни един Хард.А сме над 10,000 Юзера -дали има по 1 Хард за всеки ???
Макар и да е редуциран размера на снимките ..капка по капка вир...и нататък го забравих...язовир...
Надали това е причината (то си пише като се опиташ да вкараш каква е де.....) ама и това има значение.
Всеки има компютър и знае колко бързо се пълни един Хард.А сме над 10,000 Юзера -дали има по 1 Хард за всеки ???
Макар и да е редуциран размера на снимките ..капка по капка вир...и нататък го забравих...язовир...
Надали това е причината (то си пише като се опиташ да вкараш каква е де.....) ама и това има значение.
Тогава , защо новите регистрации могат да качват , а останалите /някои/ не?!?