малко плувки и от мен

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: малко плувки и от мен

Мнение от valat »

днеси поръчах най накрая балса идругата седмица ще е при мен 2см дали ще е малко като се има в предвид че ще правя плувки не по големи от 2.5гр
мразим гадните и шибани мангали АЗ СЪМ БЪЛГАРИНИзображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Добре,де,защо питаш,измери диаметъра на някоя плувка и ще разбереш без да задаваш постоянно въпроси.Три см. е подобрия избор.Това да беше питал -колко см.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

И аз до 20 милиметра намерих....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valat »

просо 2см ми допадна катоцена има 3-4 и нагорено цената скача доста от 25 нагоре 2см е 11лв по-добре да си купя готови плувки от колкото да давам 25+лв
dani_macha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dani_macha »

ВАЛАТ с тези плувки едва ли ще имаш някакъв успех но все пак мога да те поздравя че си се потрудил.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колеги груби негруби плувки са.....Ето сега и аз ще пусна един клип да видите един французин как прави плувка ;) :
http://vbox7.com/play:bfb3bac6
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

valat написа:
butnik написа:Валат,това са първите излезли,аз съм открит човек-каквото ми на сърце такова ми и на език
баце нали знаеш че човек се учи докато е жив евала за твоите плувки наистина са хубави браво аз продължавам да се усъвършенствам поздрави

Ей,много лоши хора са тия мародератори .....опс,ивинявам се модератори,изтриха ми мнението,в което казвах истината на колегата Валат.Той,обаче колегата сам си знае че плувките,като за начални проби,на нищо не приличат и само един човек от форума,директно и без да се четка и лигави му каза в очите истината - Бутника.Плувките наистина като първи са направо пародия на такива,но е похвално желанието на колегата да направи нещо лично за което само адмираций.В живота човек се учи докато е жив и ако наистина желанието му е много силно,все някога ще се получи.Аз обаче,за разлика от хората дето знаят да викат браво,много добре,и т.н а дефакто заблуждават колегага и гледат да него обидат,съм на мнение че има достатъчно плувки,които човек да си купи от магазините и докато не направи нещо стойностно да не оставя в очите да му казват че са му страшни домашните плувки а отзад да се хилят и подиграват на красивите и нашарени като циганска черга плувки.Няма нищо по добро и правилно от истината -КАКВАТО И ДА Е ТЯ !!! Още повече,че колегата сам си вижда пробите че не са това което могат да бъдат.Иска се обаче време и да се обиграе в направата на плувки и съм сигурен че когато е критикуван,човек взима мерки и натрива носовете на критикарите,като направи нещо наистина добро.Валат,успех и недей да се спираш,това че ти критикувам плувките го правя за да не се отказваш,докато не направиш такива,с които да се гордееш с правоАко бях писал че са страшни и че за първи път в живота си виждам подобна красота - това щеше да е и лъжа и подигравка.Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valat »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Валат,успех и недей да се спираш,това че ти критикувам плувките го правя за да не се отказваш,докато не направиш такива,с които да се гордееш с правоАко бях писал че са страшни и че за първи път в живота си виждам подобна красота - това щеше да е и лъжа и подигравка.Успех !!!
е по големи думи небях чел или чувал до сега истината си е истина този пост ме нахъсва още повече благодаря kroki това са силни и щестни думи :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Радвам се че не си взел думите ми като заяждане или подигравка !!! Сега,ще ти дам един съвет като на приятел и когато правиш плувки от джапанка,ще стават перфектни и кръгли,като че ли си ги вадил на матрица !!! И така,когато си готов с плувката от джапанка,и си я скосил с много ама много остър нож,опитай се да я изшкуркаш колкото може и тогава,взимаш и слагаш върху парното някаква дъска или плот някакъв,изчакваш да се загрее плота и тогава поставяш тапата отгоре и с дланта започваш да я въргаляш по него с известен натиск докато видиш че е станала гладка и с правилна форма.Аз съм го пробвал това през младежките ми години,когато нямаше този избор от плувки и съм пробвал с доста материали,които сега не ми идват на акъла но са с подобни свойства и носимост на определена тежест във водата.Наистина стават и ако сега не мога да ти го обясня както трябва,просто импровизирай и ще видиш какъв ефект има това.Успех и не се отказвай,докато не направиш това което да те прави горд като си на водоема и да знаеш че е твое дело !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valat »

kroki пробвал съм даги дялам с какво ли не с нож ама наистина мн остар нож като браснач и нестава накрая разбрах че с шкуртка става най лесно парво с 80 и после с 200 и неса чак толкова груби колкото изглеждат но че са малко смотани такиваса но човек ако не пробва няма да се научи :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Незнам дали може но ще си кача моите произведения тук тъй като не ми се пуска цяла тема за 2 плувки тоест близалки...
нямаше къкво да правя днеска у нас и реших да се занимавам с нещо полезно изнамерих едно пърче фибран тъй като не намерих балса из нас и започнах да ги оформям някъде около 20 мин само ги оформях наслагах им антенките малко боя и заприличаха на истински :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

Не съм професионалист в тази област на против много съм спънат даже но се гордея с тези 2 плувки като за първи са супер
едната е 6 гр другата е 4
:lol: :lol:
Изображение
Без риболов няма любов !
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”