Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

малко плувки и от мен
Модератор: emo vasilev
-
- вече хвърля и на тежко
Re: малко плувки и от мен
днеси поръчах най накрая балса идругата седмица ще е при мен 2см дали ще е малко като се има в предвид че ще правя плувки не по големи от 2.5гр
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добре,де,защо питаш,измери диаметъра на някоя плувка и ще разбереш без да задаваш постоянно въпроси.Три см. е подобрия избор.Това да беше питал -колко см.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Венелин Радушев
- разбира нещата
И аз до 20 милиметра намерих....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- вече хвърля и на тежко
просо 2см ми допадна катоцена има 3-4 и нагорено цената скача доста от 25 нагоре 2см е 11лв по-добре да си купя готови плувки от колкото да давам 25+лв
-
- научил се да хвърля
ВАЛАТ с тези плувки едва ли ще имаш някакъв успех но все пак мога да те поздравя че си се потрудил.
- CERRUTI
- сериозен играч
Колеги груби негруби плувки са.....Ето сега и аз ще пусна един клип да видите един французин как прави плувка
:
http://vbox7.com/play:bfb3bac6

http://vbox7.com/play:bfb3bac6

- krokibg
- учете се от него
valat написа:баце нали знаеш че човек се учи докато е жив евала за твоите плувки наистина са хубави браво аз продължавам да се усъвършенствам поздравиbutnik написа:Валат,това са първите излезли,аз съм открит човек-каквото ми на сърце такова ми и на език
Ей,много лоши хора са тия мародератори .....опс,ивинявам се модератори,изтриха ми мнението,в което казвах истината на колегата Валат.Той,обаче колегата сам си знае че плувките,като за начални проби,на нищо не приличат и само един човек от форума,директно и без да се четка и лигави му каза в очите истината - Бутника.Плувките наистина като първи са направо пародия на такива,но е похвално желанието на колегата да направи нещо лично за което само адмираций.В живота човек се учи докато е жив и ако наистина желанието му е много силно,все някога ще се получи.Аз обаче,за разлика от хората дето знаят да викат браво,много добре,и т.н а дефакто заблуждават колегага и гледат да него обидат,съм на мнение че има достатъчно плувки,които човек да си купи от магазините и докато не направи нещо стойностно да не оставя в очите да му казват че са му страшни домашните плувки а отзад да се хилят и подиграват на красивите и нашарени като циганска черга плувки.Няма нищо по добро и правилно от истината -КАКВАТО И ДА Е ТЯ !!! Още повече,че колегата сам си вижда пробите че не са това което могат да бъдат.Иска се обаче време и да се обиграе в направата на плувки и съм сигурен че когато е критикуван,човек взима мерки и натрива носовете на критикарите,като направи нещо наистина добро.Валат,успех и недей да се спираш,това че ти критикувам плувките го правя за да не се отказваш,докато не направиш такива,с които да се гордееш с правоАко бях писал че са страшни и че за първи път в живота си виждам подобна красота - това щеше да е и лъжа и подигравка.Успех !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- вече хвърля и на тежко
е по големи думи небях чел или чувал до сега истината си е истина този пост ме нахъсва още повече благодаря kroki това са силни и щестни думиЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Валат,успех и недей да се спираш,това че ти критикувам плувките го правя за да не се отказваш,докато не направиш такива,с които да се гордееш с правоАко бях писал че са страшни и че за първи път в живота си виждам подобна красота - това щеше да е и лъжа и подигравка.Успех !!!

- krokibg
- учете се от него
Радвам се че не си взел думите ми като заяждане или подигравка !!! Сега,ще ти дам един съвет като на приятел и когато правиш плувки от джапанка,ще стават перфектни и кръгли,като че ли си ги вадил на матрица !!! И така,когато си готов с плувката от джапанка,и си я скосил с много ама много остър нож,опитай се да я изшкуркаш колкото може и тогава,взимаш и слагаш върху парното някаква дъска или плот някакъв,изчакваш да се загрее плота и тогава поставяш тапата отгоре и с дланта започваш да я въргаляш по него с известен натиск докато видиш че е станала гладка и с правилна форма.Аз съм го пробвал това през младежките ми години,когато нямаше този избор от плувки и съм пробвал с доста материали,които сега не ми идват на акъла но са с подобни свойства и носимост на определена тежест във водата.Наистина стават и ако сега не мога да ти го обясня както трябва,просто импровизирай и ще видиш какъв ефект има това.Успех и не се отказвай,докато не направиш това което да те прави горд като си на водоема и да знаеш че е твое дело !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- вече хвърля и на тежко
kroki пробвал съм даги дялам с какво ли не с нож ама наистина мн остар нож като браснач и нестава накрая разбрах че с шкуртка става най лесно парво с 80 и после с 200 и неса чак толкова груби колкото изглеждат но че са малко смотани такиваса но човек ако не пробва няма да се научи

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Незнам дали може но ще си кача моите произведения тук тъй като не ми се пуска цяла тема за 2 плувки тоест близалки...
нямаше къкво да правя днеска у нас и реших да се занимавам с нещо полезно изнамерих едно пърче фибран тъй като не намерих балса из нас и започнах да ги оформям някъде около 20 мин само ги оформях наслагах им антенките малко боя и заприличаха на истински

Не съм професионалист в тази област на против много съм спънат даже но се гордея с тези 2 плувки като за първи са супер
едната е 6 гр другата е 4

нямаше къкво да правя днеска у нас и реших да се занимавам с нещо полезно изнамерих едно пърче фибран тъй като не намерих балса из нас и започнах да ги оформям някъде около 20 мин само ги оформях наслагах им антенките малко боя и заприличаха на истински

Не съм професионалист в тази област на против много съм спънат даже но се гордея с тези 2 плувки като за първи са супер
едната е 6 гр другата е 4

Без риболов няма любов !